icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

silkos
28. jan 2015

u nás zajtra: ranajky: krupivocá kaša, obed: kukuricova polievka, kuracie mäsko s knedľou a porovou omačkou a večera: fliačky s kapustou

lucikatn
28. jan 2015

Ahojte, poraďte prosím ako rozmraziť halušky (domáce)? Nechať ich len pozvoľna roztopiť a potom ich ešte obariť vodou či stačí len zmiešať s bryndzou?

Práve sa pečú žemle podľa http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-pecivo-... a zajtra bude strúčková polievka na kyslo a tie halušky s bryndzou a zeleninovým šalátom

andromeda_ja
28. jan 2015

@verka18567 Ahoj, mozes popisat blizsie recept na tie zelene fazulky so zemiakmi?

slimstar
28. jan 2015
libka1
28. jan 2015

vajickova polievka, rozstrelene spanielske vtaciky, ryza, salat

m_ij_ka
28. jan 2015

naša večera rohlíky s maslom a makrelou

pattinka
28. jan 2015

Dnes je to granadír a na zajtra mám naplánovanú kapustnicu 😀 akosi sa nám zacnelo za Vianocami a jar je ešte ďaleko. Tak vôňou odoženieme depku a pochutíme si 😉 🙂

leushkka
28. jan 2015

Bryndzove pirohy lenivej gazdiny(zemiaky som rozmixovala), vivat technika 😅

lucikatn
28. jan 2015

Uz su upecene 😀

verka18567
28. jan 2015

@andromeda_ja ahoj.tak na masielku som spravila zaprasku dala struky,zaliala vodou dala bujon,ml.cervenu papriku a uvarila.potom zatrepku smotana a muka a nakoniec dochutila octom,cukrom,solou,jkorenim.a to je vsetko:-P

1mirka1
29. jan 2015

Niečo výnimočné pre deti k zajtrajšiemu vysvedčeniu🙂 Jablkové palacinky s karamelom a kyslou smotanou,recept pridam poobede do fotoblogu

libka1
29. jan 2015

falosna drzkova z hlivy, dojeme spanielskych vtacikov zo vcera a na veceru som upiekla kapie a nalozila ich do balzamika a olivoveho oleja

@1mirka1 dobry napad, tiez im musim zajtra spravit, zatial mame sice len jednu skolacku, ale zasluzi si 🙂

daniz
29. jan 2015

včera boli chlebové placky, pretože som potrebovala minúť starší chlieb, dnes spravím paradajkovú kapustu s pečivom.

1mirka1
29. jan 2015

domaca mliecna ryza

daniela1978
29. jan 2015

Vcerajsia večera - Cviklovy salat sa tuniakom a vajickom

lenkaziak
29. jan 2015

@lucikatn ja domace halušky rozmrazujem tak,ze dam si uvarit vodu do hrnca,ked vrie,supnem tam halusky rovno z mraznicky.premiesam a ocedim.a servirujem....

ewisam
29. jan 2015

no my dnes mame, co chladnicka dala 🙂 este zostalo cesto na langose, kto nebude mat chut su tam parene buchty... poradite mi dobry recept na svieckovu? Ja moc nemusim, ale MM ju ma rad a mal aj narodeniny, tak budis 🙂 dakujem

lucikatn
29. jan 2015

@lenkaziak urobila som to podobne - polorozmrazené som ich šupla do vriacej vody a boli fajn. 😉

mima2778
29. jan 2015

Hribova polievka s haluskami,zem.salat(zemiaky,cibula,uhorka + nalev) plnena fasirka,orechovy slimaci z listkoveho,zajtra dojedame,v sobotu slivkove gule s makom,polievku este neviem aku 🙂 a v nedelu kuraci paprikas s kolienkami a chystam sa na nejaky coko zakusok s bananom,este mame od vianoc mikulasov 🙂

m_ij_ka
29. jan 2015

naša večera palacinky s džemom, šľahačka, granko 😉

kibuk
29. jan 2015

ahojte dnes som varila gulaš na husto+cestovina a obratený jablčník z mikrovlnky 🙂

katussska24
29. jan 2015

Tak na zajtra fazulova polievka podla @atelra , lebo odkedy dala foto tej fazulovice, tak mam na nu chut 🙂 a okrem toho vyprazany karfiol so zemiacikmi + palacinky 😉

katussska24
29. jan 2015

@leushkka das recept na pirohy? 🙂 dakujem

leushkka
29. jan 2015

@katussska24 posl.foto je ten recept, robila som od oka. Muky ale 40dkg a mali sme este aj dnes na veceru, do 30 pirohov bolo;
https://www.modrykonik.sk/blog/leushkka/album/f...

cencula
29. jan 2015

daniela1978 prosím vás ako ste robila šalát cviklový? môžem poprosiť recept?

zden2
30. jan 2015

Dnes hovädzí guláš a teda bude aj na zajtra 😉 ešte neviem čo v nedeľu a ani koláč nemám vymyslený 🙂

tinaaa84
30. jan 2015

Dnes kuracie stehná v marináde z čierneho piva. K tomu pečené zemiaky s jabĺčkami (foto neskôr).

lululka555
30. jan 2015

ahojte, dnes lahka, na masle robena zeleninkova polievka a dukatove buchticky s vanilkovym kremom 😝

slimstar
30. jan 2015

Zemiaková omáčka s fašírkou a vajíčkom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/9-zemiak...