icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lea231
30. jan 2015

Po dlhšom čase prispievam aj ja dnešným menu:
Špenátová polievka s mrkvou a kari, Rukolový šalát + quinoa, sušené paradajky, olivy, mrkva, cherry paradajky a syr Lučina gervé ... dezert: Kokosový cheesecake ... Dobrú chuť všetkým k obedu 🙂 Ešte idem drobcovi niečo vymyslieť...

alobalka
30. jan 2015

Cuketové placky so zemiakmi a ľadovým šalátom

minicuketka so šupkou, 2 zemiaky, 1 vajce, asi 1PL hlm, 1PL strúhanky, 1PL mandlovych lupienkov, soľ, čierne korenie, rasca, majorán, 1 mini strúčik cesnaku, trošku strúhaného syra dzugas a kúsok dochucovadla bez glutamanu.

daniz
30. jan 2015

dnes bude večera na želanie detí, keďže je vysvedčko - syn na 100% palacinky so šľahačkou, a dcéra torteliny so šamp.omáčkou a nivou.

margaretka99
30. jan 2015

u nas zemlovka s ovocim 🙂

lenkaziak
30. jan 2015

@kibuk mohla by som poprosit recept na jablcnik z mikrovlnky?

lillona
30. jan 2015

Znojemske platky

marlenka75
30. jan 2015

Zeleninová polievka, ryža, vyprážané bravčové rezne, kyslá uhorka.

alenka7777
30. jan 2015

dnes hraskova polievka, kuracie sote so smotanou a sampinonmi na bielom vine, opekane zemiaky, zeleninova obloha

oira
30. jan 2015

My dnes luskov-zemiakova biela omacka a k tomu fasirka pecena na plechu.

lucikatn
30. jan 2015

dnes dojedáme strúčkovú polievku na kyslo a zajtra zohrejem zabíjačkovú kapustnicu (minulý týždeň mi poslala svokra v pohároch), pre malého jeho obľúbený vývar a upečiem čerstvý chlebík. Na večeru plánujem pečené zemiaky na rasci + kyslá kapusta + acidko

lian35
30. jan 2015

Varené údené mäsko+varené zemiaky+kyslá kapusta a pre syna-nakoľko je chorý ☹ tak silná slepačia polievka+domáce rezance.

katussska24
30. jan 2015

Fazuľova polievocka a jahodové palacinky so šľahačkou 👌👌👌

dompod
30. jan 2015

Davala som odkaz na typ a pridavam foto este a robila som to bez slahacky a ktomu salat z cibule rajciny a papriky. A odporuuucam velmi mnam mnam 😉

megika1
30. jan 2015

hruškovo-škoricová dobrota,rýchlovka s lístkovým cestom ,mňááááám

dompod
30. jan 2015
m_ij_ka
30. jan 2015

kurací vývar so zeleninou, domáce hamburgery 🙂

mima2778
30. jan 2015

Kedze zo vcera uz neostalo,tak dnes treska so spenatom a syrom zapecena,maly bez struhanky 🙂 na ranajky tvarohova natierka s postruhanymi redkovkami.

1mirka1
30. jan 2015

Gulas z jelena

pattinka
30. jan 2015

@lucikatn Ako robíš taký krásny chlebík? Aj ja pečiem chlieb, ale nikdy ho nemám taký krásny ☹ kde robím chybu? Máš nejaký grif? 😉 Vďaka vopred 🙂

pattinka
30. jan 2015

@daniela1978 aj ja si prosím receptík na ten cviklový šalát 😅

angel2000
30. jan 2015

takze kedze som sama doma az do nedele tak zajtra len fasirky ,zemiaky, slepacia polievka, a pudingova babovka v nedelu

helencek
30. jan 2015

večera..🙂

m_ij_ka
30. jan 2015

naša večera varené klobásky, horčica, chlieb

slimstar
30. jan 2015
iinuska
30. jan 2015

spenat

zuna89
30. jan 2015

baby, možno mi budete vedieť pomôcť. hľadám jeden recept a už mi ani ujo google nevie pomôcť, už neviem čo by som tam zadala. kedysi hrozne, hrozne dávno som jedla také, že volalo sa to "tajomstvo" a bolo tam kuracie mäso, jablká a ananás ale neviem si spomenúť na prípravu. Viem len, že pointou bolo, že sa tieto 3 veci nakrájali na rovnaké kúsky a potom sa nedalo na tanieri rozoznať čo si dávaš do úst. Len už neviem či sa to dusilo, pieklo, smažilo, či to bolo v nejakom cestíčku ani nič. Asi si skúsim niečo vymyslieť, ale ak by ste to niektorá mala v origináli, tak by ste ma potešili 🙂

maculik
30. jan 2015

Ahojte kočky,
vedeli by ste mi poradiť nejaký jednoduchý korpus a plnku doňho? Petrík má v nedeľu narodky a som sa rozhodla, že po dlhom čase mu zase spravím pečenú tortu. Ďakujem 🙂

@megika1 prosímťa, ako sa robí tá rýchlovka, vyzerá super.

megika1
30. jan 2015

@maculik ďakujem,asi 2 PL cukru som dala skaramelizovať,pridala som 1 PL masla a vhodila na to očistené hrušky,posypala škoricou.Preložila som do zapekacej formy,zakryla plátom lístkového cesta,cez otvor uniká para.po upečení sa môže preklopiť,aby cesto nasiaklo tým fajnovým sirupom z ovocia.Môže sa servírovať so šľahačkou,ale nesladenou,lebo to je sladkosť veľká ( na spôsob tureckej baklavy )

rendita
30. jan 2015

Langoše 🙂
toto cesto vydrží aj týždeň
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41674-langose/