icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

1mirka1
1. feb 2015

Nedeľný obed domáca hovädzia polievka a jelení guláš

angel2000
1. feb 2015

maskrta pre dcerky

m_ij_ka
1. feb 2015

naša večera lievance s čučoriedkami, šľahačka, granko

hyta
1. feb 2015

U nás na obed kuracia polievka s rezancami a pstruhy na masle, opečené zemiaky, zeleninový šalát. Na večeru zapečené tvarohové palacinky.

slimstar
1. feb 2015

Makový koláč s čerešňami recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1707-mak...

nakup
1. feb 2015

ahojte mi gulášovú hustú polievku a langoše a na večeru domáci parížsky šalát

megika1
1. feb 2015

jednoduchá bublanina

mima2778
1. feb 2015

@1mirka1 ako robis ten gulas, vyzera vynikajuco,mam doma divinku,tak by som skusila po tvojom.

tinaaa84
2. feb 2015

V piatok a v sobotu sme mali kuracie stehná v marináde z čierneho piva pečené na zemiakoch a jablkách. Včera sme mali segedínsky s knedľou (navarila som na 2 dni) a piekla som špaldové oreo keksíky s mascarpone plnkou. Na prvej foto nenaplnené keksy (chutili aj také), druhá foto plnka a na tretej foto hotové keksy (na fotke len časť z nich, vyšlo ich viac).

1mirka1
2. feb 2015

zelerová pomazánka

jaja018
2. feb 2015

Bolo včera.... Čudo čo chladnička dala. Opražila som si cibulku, pridala mrkvu, hrášok, cuketu. Osolila, okorenila, dala trošku červenej papriky. Položila na to kuracie nohy, podliala a dusila. Zvlášť som si spravila bešamel. Ked som mala mäso udusene vybrala som ho naliala bešamel k zelenine a vratila mäso.

lili91
2. feb 2015

@rendita chcem sa len spatat "lyzica" v recepte na langose je myslena polievkova lyzica? zarovnana/kopcovita (ta soda bikarbona)? dakujem 🙂

megika1
2. feb 2015

inšpirujem,bolo to výborné ...špenátik z lidla so zatrepkou,bravčové na paprike....

daniela1978
2. feb 2015

@pattinka cviklu uvaríš do mäkka, nakrájaš na tenšie rezance alebo malé kocky, pridáš tuniaka, cibuľu na jemno nakrájanú a zaleješ zálievkou (2 lyžice olivového oleja, 3 lyžice balsam. octu a pretlačený cesnak) premiešaš a na záver dáš pokrájané na tvrdo uvarené vajíčko 😉

mimika123
2. feb 2015

dnes fazulova polievka s kapustou (tusim sa vola goralska) a kuraci perkelt s penne

leiladomi
2. feb 2015

Kedže mi ostala kysla kapusta a chcela som nieco, co sme dlho nemali tak som spravila strapačky 🙂 Rýchle,jednoduché a chutne 🙂

marlenka75
2. feb 2015

Brokolicový krém, dukátové buchtičky s pudingom.

orchidea71
2. feb 2015

Od včera kuracii vývar a dnes su detičky doma tak buchty na pare s nutelou 🙂

trasko
2. feb 2015

U nas vcera kralovska cesnacka s krutonmi, vyprazane vrchne kuracie stehna,ryza,opekane krumple a uharkovy salat....dnes bude na veceru pizza na listkovom ceste (4plechy hadam zostane nieco na desiatu do skoly 😀 )

iinuska
2. feb 2015

brokolicova polievka, rizoto

m_ij_ka
2. feb 2015

guláš, mäso na šťave scestovinami 🙂

slimstar
2. feb 2015
1mirka1
2. feb 2015

Kuracia závitky s hubovo-smotanovou omáčkou
recept najdete v mojom fotoblogu ale aj na stranke https://www.facebook.com/zdravoachutnesmirkou

lenkaziak
2. feb 2015

Vcera: kapustnica od mamy a ja som varila pecene kur.stehna s ryzou a ceresn.kompot
Pondelok: dojedli sme
Utorok: tekvic.zemiak.polievka/nevarila som ju cez vikend ako som mala v plane tak bude teraz/ a vyprazany karfiol,varene zemiaky
Streda: polievku dojeme a manzelovi platok lososa na masle/ja som si robila platok minule ked mm nebol doma/,varene zemiaky, ja si uvarim slivk.knedle z mraznicky a maslom a grankom
Štvrtok: hrachova polievka zo sucheho hrachu a kolienka s vajcom a slaninou
Dalej vymyslim a napisem 🙂

rendita
2. feb 2015
angel2000
2. feb 2015

nas jedalny listok:pondelok:slepacia polievka z nedele a dojedanie z nedele
utorok: slepacia polievka a francuzske zemiaky/huspenina
stredu:frankfurtska polievka madarsky gulas s knedlami
stvrtok:polievka zo stredy a zemlovka s jablkami a hrozienkami
piatok:paradajkova polievka so syrom vysmazany syr s hranolkami a tatarkou
sobota a nedela: hribova polievka so zemiakmi,kuraci paprikas s kolienkami pride aj navsteva tak spravim babovkku metrovy kolac oblozene chlebiky strudlu zo salamy kukurice sampionov, nelako,alko ,sampus,vino,slivovica

m_ij_ka
3. feb 2015

naše raňajky smotanový ananásovo kokosový jogurt s rohlíkom 🙂

miri.b
3. feb 2015

Včera: brokolicova polievka, kapustnica,zapecene kuracie prsia s balkanskym syrom, rajcinami a olivami, pečene zemiaky
Dnes: dojedanie na obed a večera hlivový paprikaš a kura na paprike s haluškami

1mirka1
3. feb 2015

odporucam ,rychle a chutne🙂 kto má rád sladšie určite pridať podla chuti plnky cukor aj kvoli mandarinkam ak su kysle ,mensie mandarinky su lepsie a ja som mala aj dobre ze kvôstka bola len v jednom mesiačiku,, zatial recept tu http://varecha.pravda.sk/recepty/mandarinkova-r...