icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slimstar
4. mar 2015

@hyta

téglik nátierkového masla

slimstar
4. mar 2015
hyta
4. mar 2015

@slimstar Ďakujem.

efci
4. mar 2015

Dnes, zajtra plnena paprika, piatok/sobota bolonske cestoviny + kuraci vyvar, nedela kuracie rezne s pecenymi bylinkovymi zemiakmi a torta pre 3 rocneho oslavenca 🙂

lululka555
5. mar 2015

ahojky, 😉 dnes vyprazany karfiol,varene zemiaky s maslom a vnatkou, uhorkovo-rajcinovy salat

tinaaa84
5. mar 2015

My dnes máme francúzske zemiaky a kelovú polievku a piekla som špaldovú vianočku. Na zajtra polievka zostane a budú parené buchty.

karkana
5. mar 2015

bryndzové som skúsila

daniz
5. mar 2015

zemiačkové posúšky mňam

zenulkaaa
5. mar 2015

ja dnes toto: cestoviny s brokolicou, smotanou a parmezánom. Dokázala by som to jesť každý deň

lajlilinka
5. mar 2015

Obed budú asi rezance s makom a na večeru domáca pizza a hádam sa mi podarí urobiť aj jeden plech bryndzoveho posuchu so smotanou a slaninkou...

babatkoo
5. mar 2015

Prave si pečiem domacu krvavničku na odporucanie pani hematologičky 😀

babatkoo
5. mar 2015

@lajlilinka smotanovy osuch hmmmm mnaaaaam 🙂

vrana2
5. mar 2015

ja sa chystam na chrenovu omacku a k tomu rozmyslam udene maso. asi ho najprv povarim zvlast v hrnci a vyvar pouzijem na fazulovu polievku.
na vikend: http://nasavareska.blogspot.sk/2013/07/vynikaju...

gapre
5. mar 2015

Zemiakovo cesnakovu polievku so syrom a jablkovu štrudlu.

m_ij_ka
5. mar 2015

šošovicová polievka, mäso na hríboch s varenými zemiakmi, čalamáda, lievance s ovocím 🙂

evinka2
5. mar 2015

Zajtra sa bude vypekat narodenova torta a slana strudla na sobornajsiu oslavu, inac fasirka na plechu s vajickom, fazulovy privarok, zemiacky, salatik...podla chuti, kto co bude chciet.....

cessy
5. mar 2015

dnes sme robili sisky, plnene aj neplnene, na tie si dal kazdy dzemik aky chcel a fazulkova polievka

cessy
5. mar 2015

prvy krat som robila sisky, prekvapilo ma ako rychlo sa na oleji upecu, preto su aj take trosku tmavsie, na buduce si na to dam vacsi pozor 😉 😉 😉

megika1
5. mar 2015

špenátiková polievka a plnené buchty

bramborkaa
5. mar 2015

Kuracie rezne v cesnakovom cesticku, zemiakova kasa a zeleninovy salat. To bolo dnes. Zajtra: plnena paprika v paradajkovej omacke 🙂 a bude hadam aj na sobotu 🙂 potom uz len nejaku polievocku, asi hubovu.

babulka82
5. mar 2015

zeleninova polievka,losos na olivovom oleji s citronom a zemiakove pyre

slimstar
5. mar 2015
rachel123
5. mar 2015

zajtra cesnacka s chlebikom a koprove posuchy premiera🙂

sugarfree999
5. mar 2015

My sme mali našu obľúbenú indickú mrkvovú s cícerom (dá sa urobiť i verzia s fazuľou), kokosovým mliekom a pomarančom.
Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/03/mrkvo...

radopp
6. mar 2015

@sugarfree999 Čo treba spraviť aby cícer nechutil ako... bobky?

radopp
6. mar 2015

@sugarfree999 Môžeš sem dať aj recepty robené len z čerstvých surovín? Žiadne konzervy. Kokosové mlieko sa dá spraviť za pár minút. Načo kupovať konzervu? Dobrý systém varenia je robiť všetko v jednom hrnci, a postupne prisypovať veci ktoré sa pražia alebo varia kratšie.

m_ij_ka
6. mar 2015

naše raňajky mrkvová nátierka, rohlíky, čaj 🙂

zabka4
6. mar 2015

@megika1 dáš recept na tu špenatovu?diky

raza
6. mar 2015

my dnes cesnaková polievka - mňam, strašne dlho som ju nerobila 🙂 a druhé len na rýchlo - špaldovo cestovinový šalát so šunkou, syrom, kukuricou a kyslou smotanou.. večer by som chcela robiť ryžu v mlieku s kokosovým mliekom.
zajtra ostane polievka a druhé bude grilovaná kuracinka so zeleninovým šalátom.

rendicka
6. mar 2015

my dnes slivková vianočná polievka a zemiaková baba na plechu a na večeru ríbezľový koláč so snehom, musím minúť ešte zásoby ovocia z mrazáku