Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Alebo skús boršč.
Ma niekto recepty od Gizky Onovej alebo knizku Jedna papa, druha vari, pritom jedna druhu bavi? A nase menu za posledne dni - plnena kapusta, bravcove naprirodno s hribami a pecakmi, kolozvarska kapusta, granadir s uhorkovym salatom, cestoviny s nivovou omackou, koprova omacka s vajickom a zemiakmi, kysla krumplovka a dukatove buchticky, a zo sladkeho parene buchty, kakaovy zavin, venceky, domace vafle 🙂
Kuraci perkelt s kolienkami. Mnam
Dnes hrachova a carbonara cestoviny píšem tak., lebo nepoužijem špagety 🙂 a caciki k tomu
Minestrone polievka + špenat,zemiaky a volske oka 🙂
Lasagne bolognese 🙂
Palacinky...
Baby poradíte mi? obvarila som karfiol a vysmažila a je horký, neviete prečo? to sa mi ešte nikdy nestalo,dakujem
vyhoď a sprav niečo iné
U nás v sobotu bola hubková polievka, kuracie žalúdky na šťave, halušky,
v nedeľu - kurací vývar, rezančeky, kur. prsia v marináde, opečené na oleji ako čína, ryža, opekané široké rezance, zeleninková obloha, domáci dresing,
včera sme boli u svokry,tam rezancová polievka, maď.guláš, knedľa aj nás nabalila, dnes dojedáme 🙂
ja som dneska robila rybovu polievku a neviem co dam ako druhe - sa mi vidi ze nakrajam na koliecka baklazan, cukina a cibula trochu soli, olivovy olej a sup do rury na takych 20min - teraz sa snazim varit viacej bezmasovych jedal - uvidime dokedy stravnici dovolia. 😀
Zeleninova polievka,hurky a kyslá kapusta a buď chlebík alebo zemiaciky🙂
dnes plnena paprika a kysla šošovica 🙂
polievka z nedele bravčova ,faširky a zemiaky cvikla 🙂 v nedelu bola plnena sviečkova knedla omačka 🙂
naša večera zapekané kaiserky so šunkou, eidamom, rajčinou a paprikou 🙂
@gabriella7 filo cesto býva bežne pri tých chladných cestách
Zajtra,, gulasova polievka, bryndzove halusky so slaninkou a na veceru langose s kecupom a syrom 🙂
@tortelinka ano ? Aj napr. Tesco al. Jednota?
@gabriella7 v tescu podľa mňa áno, viem že v Bille býva
Ako inak bezmasite 🙂
Zeleninovo-cicerova polievka kremova, zapekane zemiaky s kyslou kapustou,
Porova polievka, pohankovo-cviklove placky
ked sa spravi dobre husta takto to moze byt dobry obed alebo vecera 😉
Tak dnes vysmazany karfiol a zemiacky.k tomu zeleninovy salatik.a z karfioloveho vyvaru polievocka s nakrajanou zeleninkou a cesnakom 🙂
Dnes halušky s kyslou kapustou

Kysla strucikova polievka, zeleninovy salat s kuracim masom a opecenou bagetkou