Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ja mam dnes jablkovu zemlovku,starsia dcerka,rybie prsty a zemiakovu kasu,a mladsia dcerka ochutnavku sladky zemiak s cuketou 🙂
@gucz http://angiebakes.com/2013/03/20/crinkles/
ja robievam presne podla tohto receptu, len nedavam vanilkovu aromi 😉
Frankfurtska polirvka a bryndzove pirohy 🙂 zajtra musaka a k nej cvikla.
náš obed guláš, francúzske zemiaky 🙂
ahojte 😎 u nas dnes boli halusky s bryndzou a aj kapustove ,slaninka nesmela chybat 😝
Ahojte ,neviete mi prosim vas povedat kto pridaval ten recept na sampinonovu omacku ?co sa robi z konzervy sampinonov,dakujem 🙂
Ahojte , dneska zeleninova polievka s nudlickami, file s batatovym pyre, vcera avokadove cestoviny a pecene stehna a zemiaciky k tomu , a zajtra sa chystam na krumplipaprikaz 🙂
naša večera praženica , kečup, pečivo 🙂
baby niekto tu nedavno daval ze mnamku zapecenie prsia so syrom, sunkou a smotanou? mate osvedceny recept? dakujem
zapecena brokolica so zemiakmi a syrom
Cez víkend som robila pre hostí kokosovo-citrónovú vrstvenú "pavlovu", čiže tortu z kokosových snehových bezé korpusov, šľahačky a citrónového krému. Bola to jedna báseň! 😵
Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/03/kokos...
Pečené kokosové a orechové perky
https://www.modrykonik.sk/blog/1mirka1/album/vi...
dnes zahajujem sezónu s cesnakom medvedím, krémová polievka z neho a domáce makové opekance
Maminky prosim vas neviem najst recept na mlete stavnate rezne dakujem je to v takej stave uz to tu bolo dakujem.
dnes tu mám miešaný šalát, uhorku a cherry paradajky tak už len nejaké mäsko na vrch ulovím a bude obed 😀
na víkend asi steak lososa a k tomu upečiem zemiaky a spravím šalát (uhorka, rajčiny, cibuľa, octová zálievka)
@sugarfree999 oooch....OOOOCH...tá torta, vyzerá úžasne, úplne mi slinky tečú....
dnes restovana kuracia pecienka s ryzou a k tomu uhorkovy salatik
U nas cez vikend bude zeleninova polievocka, zivanska na plechu, zeleninovy salat, a broskynova jogurtova nepecena torta.
@katussska24 inspiracia 🙂 dik
Skôr by som napísala, že čo by som si dala, ale kvôli tehu nemôžem 😁
Straaaaasne mi chýbajú strukoviny - fazuľa, sosovica, kapustnica, svokrova mexická fazuľa ... Potom stiplave, MILUJEM palive jedlo, sladký guláš jesť 😠
Potom bryndza - halušky, pomazanka... Plesnivé syry - o grilovanom hermeline sa mi aj sníva 😃 o nivovych cestovinach...
Och joj, ja nešťastný zemepan 😭 😉
Ale stojí to za to 😉
Dnes mrkvovo-zemiakovú polievku, domacu knedľu a koprova omáčka s volskym okom alebo kuracím maskom
Dneska to budu kuracie srdiecka na kyslo s knedlou, a prvy pokus o karamelove veterniky😊
@lajlilinka
Ja ked som bola tehotna. A nebolo mi zrovna zle tak som jedla aj plesnive syry samozrejme s mierou😊, aj v porodnici ked som bola tak sme dotali ze co by sme namali jest a boli tam paradajky, tak nam ich aj tak dali k ranajkam😄😄😄
Hráškova polievocka s mrkvičkou a losos upečený s tekvicou.
@lajlilinka ale ved to vsetko mozes jest?! Ci mas nejaky zdravotny problem? Ked by si kojila tak ok, ale kym si tehu tak si dopraj. Tie plesnive syry sa neodporucaju, ale ja som ich tiez jedla. Nie pravidelne, ale dala som si. Jedine na co pozor surove hovadzie maso kvoli toxoplazmoze... dopraj si fakt na co mas chut 🙂

@tinaaa84 Môžeš dať recept na tie čoko crinkles prosím?
u nás dnes bezmäsito, uvarila som hustú šošovicovo zeleninovú polievku s paprikovou zápražkou a k tomu som spravila Juhoslovanské trojuholníky (cesnakové)