icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gucz
19. mar 2015

@tinaaa84 Môžeš dať recept na tie čoko crinkles prosím?

u nás dnes bezmäsito, uvarila som hustú šošovicovo zeleninovú polievku s paprikovou zápražkou a k tomu som spravila Juhoslovanské trojuholníky (cesnakové)

tinaaa84
19. mar 2015

@gucz recept je v mojom fotoblogu

hatapkagb
19. mar 2015

Ja mam dnes jablkovu zemlovku,starsia dcerka,rybie prsty a zemiakovu kasu,a mladsia dcerka ochutnavku sladky zemiak s cuketou 🙂

cessy
19. mar 2015

@gucz http://angiebakes.com/2013/03/20/crinkles/

ja robievam presne podla tohto receptu, len nedavam vanilkovu aromi 😉

gucz
19. mar 2015

@cessy ďakujem

potvorka77
19. mar 2015

Frankfurtska polirvka a bryndzove pirohy 🙂 zajtra musaka a k nej cvikla.

m_ij_ka
19. mar 2015

náš obed guláš, francúzske zemiaky 🙂

lululka555
19. mar 2015

ahojte 😎 u nas dnes boli halusky s bryndzou a aj kapustove ,slaninka nesmela chybat 😝

janulienkazv
19. mar 2015

Ahojte ,neviete mi prosim vas povedat kto pridaval ten recept na sampinonovu omacku ?co sa robi z konzervy sampinonov,dakujem 🙂

mart1na26
19. mar 2015

Ahojte , dneska zeleninova polievka s nudlickami, file s batatovym pyre, vcera avokadove cestoviny a pecene stehna a zemiaciky k tomu , a zajtra sa chystam na krumplipaprikaz 🙂

efci
19. mar 2015

Dnes hovadzie s paprikami a fazulami, gyros salat a torta pre mm jablkova s Mascarpone 🙂 Som zvedava aka bude.

gianni
19. mar 2015

Celozrnná bábovka...

m_ij_ka
19. mar 2015

naša večera praženica , kečup, pečivo 🙂

loknicka
19. mar 2015

baby niekto tu nedavno daval ze mnamku zapecenie prsia so syrom, sunkou a smotanou? mate osvedceny recept? dakujem

iinuska
19. mar 2015

zapecena brokolica so zemiakmi a syrom

sugarfree999
19. mar 2015

Cez víkend som robila pre hostí kokosovo-citrónovú vrstvenú "pavlovu", čiže tortu z kokosových snehových bezé korpusov, šľahačky a citrónového krému. Bola to jedna báseň! 😵
Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/03/kokos...

1mirka1
20. mar 2015

Pečené kokosové a orechové perky
https://www.modrykonik.sk/blog/1mirka1/album/vi...

rendicka
20. mar 2015

dnes zahajujem sezónu s cesnakom medvedím, krémová polievka z neho a domáce makové opekance

veronicka12
20. mar 2015

Maminky prosim vas neviem najst recept na mlete stavnate rezne dakujem je to v takej stave uz to tu bolo dakujem.

tykat
20. mar 2015

dnes tu mám miešaný šalát, uhorku a cherry paradajky tak už len nejaké mäsko na vrch ulovím a bude obed 😀
na víkend asi steak lososa a k tomu upečiem zemiaky a spravím šalát (uhorka, rajčiny, cibuľa, octová zálievka)

tykat
20. mar 2015

@sugarfree999 oooch....OOOOCH...tá torta, vyzerá úžasne, úplne mi slinky tečú....

zanin
20. mar 2015

dnes restovana kuracia pecienka s ryzou a k tomu uhorkovy salatik

babulka1978
20. mar 2015

U nas cez vikend bude zeleninova polievocka, zivanska na plechu, zeleninovy salat, a broskynova jogurtova nepecena torta.

lenkove
20. mar 2015

@katussska24 inspiracia 🙂 dik

lajlilinka
20. mar 2015

Skôr by som napísala, že čo by som si dala, ale kvôli tehu nemôžem 😁
Straaaaasne mi chýbajú strukoviny - fazuľa, sosovica, kapustnica, svokrova mexická fazuľa ... Potom stiplave, MILUJEM palive jedlo, sladký guláš jesť 😠
Potom bryndza - halušky, pomazanka... Plesnivé syry - o grilovanom hermeline sa mi aj sníva 😃 o nivovych cestovinach...

Och joj, ja nešťastný zemepan 😭 😉

Ale stojí to za to 😉

katussska24
20. mar 2015

Dnes mrkvovo-zemiakovú polievku, domacu knedľu a koprova omáčka s volskym okom alebo kuracím maskom

krajco
20. mar 2015

Dneska to budu kuracie srdiecka na kyslo s knedlou, a prvy pokus o karamelove veterniky😊

krajco
20. mar 2015

@lajlilinka
Ja ked som bola tehotna. A nebolo mi zrovna zle tak som jedla aj plesnive syry samozrejme s mierou😊, aj v porodnici ked som bola tak sme dotali ze co by sme namali jest a boli tam paradajky, tak nam ich aj tak dali k ranajkam😄😄😄

dyzy
20. mar 2015

Hráškova polievocka s mrkvičkou a losos upečený s tekvicou.

efci
20. mar 2015

@lajlilinka ale ved to vsetko mozes jest?! Ci mas nejaky zdravotny problem? Ked by si kojila tak ok, ale kym si tehu tak si dopraj. Tie plesnive syry sa neodporucaju, ale ja som ich tiez jedla. Nie pravidelne, ale dala som si. Jedine na co pozor surove hovadzie maso kvoli toxoplazmoze... dopraj si fakt na co mas chut 🙂