icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

romaroma
25. mar 2011

@pami2 ahoj, pozri vzdy na tom obale, aby to bol typ C, tie su na pripravu zemiakovej kase.

pami2
25. mar 2011

@romaroma dik, zajtra vyskusam 😉

titkovamiriam
25. mar 2011

tak ja nakoniec srdieckove parky 🙂

kukujka
25. mar 2011

dnes zapekane zemiaky so syrom a s kapiovou salamou

majaxy
25. mar 2011

@akika722 Znie to zaujímavo

akika722
25. mar 2011

@majaxy ale je to vynikajuce 😉 a naplň do nich robim takto:na cibulke podusim huby/davam väčšinou čerstve obvanene šampiňony,potom prilejem velky krabičku paradajkoveho pretlaku+sol čierne mlete korenie,necham zovrieť..zmes davam na palacinky,rozotriem,na každu dam platky šunka+syr,zviniem a ukladam na vymasteny plech jednu vedla druhej...nastruham viac syru na ne a dam na cca 30min zapiecť...mnam 😀

evelyn11
26. mar 2011

Ahojte!Dnes ideme do mesta,tak uvarim len bryndzove halusky a pre deticky cestovinky.Zajtra bude maskova polievka s krupkami,vyprazane rezne a majonezovy salat....mnam!!! 😀

kaara1980
26. mar 2011

ja dnes narobím langoše,už mám na ne chuť asi mesiac 😝 a zajtra polievku zo zelených fazuliek na kyslo a plnené vyprážané palacinky so zemiakmi a šalátom

lucikan
26. mar 2011

u nas budu lasagne, rovno dve zapekacie misy lebo robim z kila masa, takze na cely vikend 🙂

inffinity
26. mar 2011

@kaara1980 šupni prosím tvôj receptík na langošky díky ochutnáme 😉

kaara1980
26. mar 2011

@inffinity ja robím také,čo sa dá cesto pripraviť deň vopred
1kg hl.múka
2vajcia
400ml mlieko
250g kys.smotana
4 kl soľ
50g droždie
1kl cukor
Pripraviť kvások z 1/2 dávky mlieka+cukor+droždie.Potom zo všetkého vypracovať cesto,zakryť a dať do chladničky.Takto môže byť cesto v chladničke aj 2 dni.

zuzu13
26. mar 2011

ahojte, u nás sa dnes varí už menu aj na nedelu....kuracia polievka a madarský gulaš, s domácou knedlou :D
pekný víkend

mmonika
26. mar 2011

Ahojky ,
no u nas je dnes mnamky obed vyprazany karfiol a zemiacky ...

a na zajtra sa chysta maskova polievka so slizami ,a kuraci perkelt s haluskami 😉

murinka
26. mar 2011

pecena krkovicka,cervena kapusta a knedla 🙂 vedela by mi niektora poradit co mozem robit este z cervenej kapusty okrem toho ze bude ako priloha k masku?ostala mi este polovica a neviem co s nou.dajte tip 😉

fixi3
26. mar 2011

@murinka my sa dnes zhodneme varim to iste az na to ze ja davam bielu kapustu....
ja s cervenej kapusty robim perfektny ranajkovy salat,ma u nas doma velky uspech: cervena kapusta, vajcia uvarene na tvrdo cibulka, zaliat majonezov a dochotit vegetou....pomer podla mnozstva....nechad odstat v chladnicke najlepsie aspon 12 hodin...

murinka
26. mar 2011

@fixi3 vdaka

elixia
26. mar 2011

francuzka polievka a chystam sa na zapekane tvarohove palacinky 🙂

mia258
26. mar 2011

Sójové mäso so syrom, varené zemiaky a papriková omáčka. Americké cookies 😵

elixia
26. mar 2011

@fixi3 my robime nieco podobne,ale zo sterilizovanej kapusty..no myslim,ze by sa dala pouzit aj cerstva..a okrem vajicok tam davame este aj makku salamu na kocky 😉

titkovamiriam
26. mar 2011

kuracia polievka rezne bez smaženia a zemiakove pyre 🙂

eva7780
26. mar 2011

hrachová polievka s opečeným chleboch a pečené buchty s džemom

madonnka
26. mar 2011

Ahojte 🙂
Fazulková polievka s údenym maskom a palacinky 🙂

vladkaz1
26. mar 2011

Dnes som robila sosovicovu mliecnu ,posuch ,stangle take jak pletenky s drezingom ,rezne pacovane v smotane plus kasa

vladkaz1
26. mar 2011
vladkaz1
26. mar 2011

Pridavam nejake fotecky co rada varim 🙂

vera1132
26. mar 2011

prvý krát Jokai bablavaš 🙂

happy8051
26. mar 2011

ja mam krutu dietu.. takze leco bez tuku bez vajec a polka zemiaka 🙂

fixi3
26. mar 2011

@elixia ja som to uz robila aj zo sterilizovanej ale aj s cerstvej a bolo to dobre.... 😉

sofinka18
26. mar 2011

@vera1132 ahoj napises mi podla akeho receptu robis? dakujem 🙂

vera1132
26. mar 2011

@sofinka18 myslis tu polievku? ak hej, tak v stredu tuším varila v bez servítke ten recept som skúsila, a chutí všetkým 🙂