Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my sme dnes obedovali nezdravo vonku 😅 tuším po pol roku, ale na večeru už bola domáca polievočka a bábovka s kokosom a hrozienkami
nemala som cas ,ja som si recept vymyslela ,opiekla kuracie ,dala kukuricu zeleninu ,ako rajciny ,paprika ,cibulka jarna ,sampiony redkovka a spravila som si sladky drezing ,z majonezy z lidlu kupujem ta je velmi chutovo dobra a trocha kecupu ,dochutila .myslim ze tam boli aj kustky syra .
@akika722 bud robim tento no nakrajana zeleninka v robote ,ako cervena kapusticka ,kukuricka lahodkova ,rajcina ,paprika ,sampinony,pol kila kuracich prs ,nakrajat a osmahnut s prudka na koreni ako sol a cierne korenie ,vsetko sa to da do kopy ,dam tam majonezu a dochutim ,podava sa s pecivkom 🙂ale ja bez 🙂)) t je ten na foto .
ahojte, my sme dojedli špenátové lasagne a zajtra bude slížiková polievka a rizoto 😉
Peknúú nedeľu všetkým 🙂 ... my dnes varíme zeleninkovú polievočku s pečeňovými haluškami - mám ten recept na halušky s pečeň. paštéty ...a restov. brav. pečeň, ryžu a šalát z čerstvej červ. kapusty s kukuričkou a dresingom z kys. smot. a tat. om. ... tak píšte, píšte ešte nejaké inšpirácie na koláčik - ale jednoduchýýý 😅
my mame dnes po dlhej dobe kuracie rezne so zemiakmi
my taka klasika víkendová kuriatko pecene, ryza a slizikova polievka 😵
my varíme ragú polievačku s bravčovým mäskom, pečený bôčik so zemiačikmi novými a dusesou kyslou kapustou s karamelom 🙂. a jablčkové záviny mňam
Ahojte 🙂 mi dnes kuracia polievka a kuracie rezne+zemiakova kaša a pudingoš
Dneska kuracie masko marinovane v jogurtovej omacke so zemiakovym pyre a svokra posiela slieeeeepku, tak netusim co z nej...asi najlepsie polievka 🙂
ahojte dnes kuracia polievka a vypražany karfiol 🙂 😉
u nás dnes http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19556
ja som dnes tiež vymýšľala čo som našla a dopadlo to fantasticky... Podusila som si morčacie na cibuľke, pridala som zeleninu (ja som našla sušené paradajky, petržlen a pór), soľ, korenie, ml. sladká paprika podliala a podusila som...
Do zapekacej misy som naukladala v šupke uvarné zemiaky na kolieska pokrájané a ostatnú zeleninu čo som našla mrkva, petržlen - tie som obvarila a plus neobvarenú brokolicu, posolila, pokorenila, povegetila, posypala syrom, znova zemiaky, na to som tasla to mäsko a zaliala kyslou smotanou zmiešanou s vajíčkom, korením, vegetkou. Mäsko v rúre pustilo super šťavu smotanka to zjemnila... bolo to eňo ňuňo... (akurát mm som trochu mäska dala len tak s ryžou, on by tú zeleninu iba ofrflal...)
dnes hovädzia polievka s rezancami, sviečková na smotane s knedľou 😉
ahoj pattinka som tu nova nemohla by si dat recept na tie pecenove halusky ? 🙂
pečené bravčové so slivkami a varené zemiaky s peržlenkovou vnaťkou a maslom 😵
ja som robila pecene kura s ryzou a smotanovou omackou, neviete mi dat niekto recept na nejake jednoduche domace knedle mne sa nechcu podarit.
@katula1234 ahoj, ja robievam tento knedlik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14256
@sofinka18 vdaka 🙂
jaj vsak sem som aj zabudla skocit ja som vcera robila spanielske vtacky s ryzou a hovädziu polievku,mam aj na dnes tak poobede po praci uvarím len niaky puding s ovocím 😉
my dnes plnenú papriku, ta u nas leti vo velkom 😉
my dnes dojedáme a robila som vajičkovú pomázanku,čo bude zajtra netuším 😅

@vera1132 ano tu som myslela, oki tak to pohladam 🙂 dikes