icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sofinka18
26. mar 2011

@vera1132 ano tu som myslela, oki tak to pohladam 🙂 dikes

renatad
26. mar 2011

my sme dnes obedovali nezdravo vonku 😅 tuším po pol roku, ale na večeru už bola domáca polievočka a bábovka s kokosom a hrozienkami

vladkaz1
26. mar 2011

pridavam este nejake fotecky varenie ,ak chcete pytajte sa
je tam salatik s kuracim maskom ,potom moravske kolace,zemlovka,pizza a pecene zemiaky s bilinkami a maskom a prekladane so slaninku

akika722
26. mar 2011

@vladkaz1 možem poprosiť recept na ten šalatik??dakujem 😅 aaaa aké mnamkyyy 😉

malinovka333
26. mar 2011

zeleninová plievka a kysnuté koláče

vladkaz1
26. mar 2011

nemala som cas ,ja som si recept vymyslela ,opiekla kuracie ,dala kukuricu zeleninu ,ako rajciny ,paprika ,cibulka jarna ,sampiony redkovka a spravila som si sladky drezing ,z majonezy z lidlu kupujem ta je velmi chutovo dobra a trocha kecupu ,dochutila .myslim ze tam boli aj kustky syra .
@akika722 bud robim tento no nakrajana zeleninka v robote ,ako cervena kapusticka ,kukuricka lahodkova ,rajcina ,paprika ,sampinony,pol kila kuracich prs ,nakrajat a osmahnut s prudka na koreni ako sol a cierne korenie ,vsetko sa to da do kopy ,dam tam majonezu a dochutim ,podava sa s pecivkom 🙂ale ja bez 🙂)) t je ten na foto .

akika722
26. mar 2011

@vladkaz1 jééj dakujeem...a čo tolko foto jedla? 😲 to za jeden deň? 😲 ja som rada ak staham polievku+druhe jedlo 😅 aj to väčšinou varim na dva dni 😅

vladkaz1
26. mar 2011

@akika722 nie za jeden den ,ja mam na fb album s jedlom tak pridavam postupne ,dnes som robila hore to co som dala polievku posuch pletenky kuracie prsia a kasu 😝 😀 😀 😀 😀
A ako v skolke?

akika722
26. mar 2011

@vladkaz1 aj tak dosť 😎
jéééj a ja že odkial poznam tvoj nick 😀 už SUPER,ani pol slova nepovedia v zlom...opak toho čo bolo 😉 takže..nemyslim že v nom bola chyba ked v jednej školke je taky problem a v druhej vobec žiaden..velmi rad tam chodi a učitelky su na 1*
a mala ako?

vladkaz1
26. mar 2011

@akika722 no tema o vareni nebudem preberat skolky ,som rada aj za vas tesim sa s vami ,mala nechodi ,boli sme na zapise v inej tak uvidime 🙂

akika722
26. mar 2011

@vladkaz1 jasnééé 😉 a dík za receptík,určite skusim 😵

jarunka111
26. mar 2011

ahojte, my sme dojedli špenátové lasagne a zajtra bude slížiková polievka a rizoto 😉

pattinka
27. mar 2011

Peknúú nedeľu všetkým 🙂 ... my dnes varíme zeleninkovú polievočku s pečeňovými haluškami - mám ten recept na halušky s pečeň. paštéty ...a restov. brav. pečeň, ryžu a šalát z čerstvej červ. kapusty s kukuričkou a dresingom z kys. smot. a tat. om. ... tak píšte, píšte ešte nejaké inšpirácie na koláčik - ale jednoduchýýý 😅

murinka
27. mar 2011

my mame dnes po dlhej dobe kuracie rezne so zemiakmi

sofinka18
27. mar 2011

my taka klasika víkendová kuriatko pecene, ryza a slizikova polievka 😵

alex2201
27. mar 2011

my varíme ragú polievačku s bravčovým mäskom, pečený bôčik so zemiačikmi novými a dusesou kyslou kapustou s karamelom 🙂. a jablčkové záviny mňam

morca3
27. mar 2011

Ahojte 🙂 mi dnes kuracia polievka a kuracie rezne+zemiakova kaša a pudingoš

ellit
27. mar 2011

Dneska kuracie masko marinovane v jogurtovej omacke so zemiakovym pyre a svokra posiela slieeeeepku, tak netusim co z nej...asi najlepsie polievka 🙂

kibuk
27. mar 2011

ahojte dnes kuracia polievka a vypražany karfiol 🙂 😉

dadenka1
27. mar 2011

ja som dnes tiež vymýšľala čo som našla a dopadlo to fantasticky... Podusila som si morčacie na cibuľke, pridala som zeleninu (ja som našla sušené paradajky, petržlen a pór), soľ, korenie, ml. sladká paprika podliala a podusila som...
Do zapekacej misy som naukladala v šupke uvarné zemiaky na kolieska pokrájané a ostatnú zeleninu čo som našla mrkva, petržlen - tie som obvarila a plus neobvarenú brokolicu, posolila, pokorenila, povegetila, posypala syrom, znova zemiaky, na to som tasla to mäsko a zaliala kyslou smotanou zmiešanou s vajíčkom, korením, vegetkou. Mäsko v rúre pustilo super šťavu smotanka to zjemnila... bolo to eňo ňuňo... (akurát mm som trochu mäska dala len tak s ryžou, on by tú zeleninu iba ofrflal...)

miriamr
27. mar 2011

dnes hovädzia polievka s rezancami, sviečková na smotane s knedľou 😉

katula1234
27. mar 2011

ahoj pattinka som tu nova nemohla by si dat recept na tie pecenove halusky ? 🙂

nanulik
27. mar 2011

pečené bravčové so slivkami a varené zemiaky s peržlenkovou vnaťkou a maslom 😵

katula1234
27. mar 2011

ja som robila pecene kura s ryzou a smotanovou omackou, neviete mi dat niekto recept na nejake jednoduche domace knedle mne sa nechcu podarit.

sofinka18
27. mar 2011
katula1234
27. mar 2011

@sofinka18 vdaka 🙂

titkovamiriam
28. mar 2011

jaj vsak sem som aj zabudla skocit ja som vcera robila spanielske vtacky s ryzou a hovädziu polievku,mam aj na dnes tak poobede po praci uvarím len niaky puding s ovocím 😉

sofinka18
28. mar 2011

my dnes plnenú papriku, ta u nas leti vo velkom 😉

eva7780
28. mar 2011

my dnes dojedáme a robila som vajičkovú pomázanku,čo bude zajtra netuším 😅