icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

inffinity
28. mar 2011

my máme ze včera
kuřecí vývar s nudličkama
vepřové kostičky na šťávě s rýží 😉
zítra nemám ponětí, možná bramborové placky nebo rösti 😎

vinka
28. mar 2011

Ja dnes polievku zo včera vývar a na druhé francuzké zemiaky. 😉

drobik1
28. mar 2011

dnes mame polievku od vcera s rezancekmi a zeleninou,kuracie prsia plnene s plesnovym syrom a kukuricou a este obalene v kukuricnych lupienkoch a k tomu opekane zamiaky.. 🙂

anaxamon
28. mar 2011

u nas sa vcera varili halasle, teda manzel varil, ja ich nemam rada takze ja len sucha strava ale dnes pre seba planujem kuracie prsia s hlivou a asi prilohove halusky spravim, teda skoro taky perkelt

babullka1
28. mar 2011

My dnes len kuraci paprikas..bol to obed na rychlo,robim jarne upratovanie 😝

mia258
28. mar 2011

Plnené cannelloni, citrónové muffinky 🙂

radkatalajkova
28. mar 2011

No my sme dnes mali pečené kuracie stehná s kyslou kapustou a k tomu ryžu.. 🙂

aglutig
28. mar 2011
mariana0915
28. mar 2011

nemate niektora recept na bryndzovu polievku aj natierku bryndzovu????? 😎 😎 😎 😎 😎 😎

salma22
28. mar 2011

kelovu polievocku sme dnes mali

beruska.zuzanka
28. mar 2011

@mariana0915 nátierka:

bryndza, maslo, cibuľka najemnučko, soľ, červená ,mletá paprika

všetko vymiešame podľa chuti okoreníme, osolíme a je toooooo 😵 😵 😵

mariana0915
28. mar 2011

@beruska.zuzanka dakujemmm 😅 😅 😅 😅
@salma22 daš receptik na tu kelovu polievku??????? 🙂 🙂 🙂 🙂

00vladka00
28. mar 2011

my dnes plnene palacinky

dannynka
28. mar 2011

dnes sme dojedali rajčinovu polievku a langoše,na zajra španatiková polievka a asi francúzke zemiaky 🙂 😉

mariana0915
28. mar 2011

skušala som vonave rezy dufam že sa budu dat jest 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a ked ni tak budem ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ 😠 😠 😠 😠 😠 😠

suee
28. mar 2011

my sme varili zeleninovu polievku s pecenovymi knedlikmi a francuzske zemiaciky 😀

katula1234
28. mar 2011

@majina.b dakujem nasla som to urcite vyskusam 🙂

pattinka
28. mar 2011

@katula1234 ahoj katulka 🙂 prišla so sem až teraz, ale predsa 😉 pečeň. halušky do polievky robivam ako klasika halušky - alebo noky do polievok, len do cesta: vajíčko, poloh. múka, soľ, vegeta, štipka sódy bikarb. trošku vlaž. vody , lyžička oleja a celú paštétu pečeňuvú - original - najlepšie klasika - Majka, ak je cesto redšie tak pridať buď múku, alebo det. krupicu- tak aby sa nerozmrvili vo vode-do kt. ich sáčeme 🙂 napíš ako Vám chutili... ja ich robím aj do zelen. polievočky

kibuk
28. mar 2011

dnes som varila bravčove s kukuricou a ryžou

pattinka
28. mar 2011

@mariana0915 moja mamka robila nám bryndzovú polievočku, že povarila zemiaky na kocky, pridala svetlú zápražku - redšiu a na koniec- keď to spolu chvíľu povarila odobrala z polievky a rozmiešala v tom bryndzu a vliala do polievky späť a ihneď odstavila ... taká zdravá rýchlovka a dochucuješ napr. vegetou - soľ minimum - bryndza je slaná, vyskúšaj, pre nás je to mňamka 😝

mariana0915
28. mar 2011

@pattinka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lukinkowa
28. mar 2011

Jarná zeleninová polievočka s haluškami, karé plátky na prírodno zapečené so šampiňónmy a syrom s dusenou ryžou a broskyňový kompót..zostáva aj na zajtra. Teraz musím od vás nazbierať inšpiráciu na ďalšie dni. 😉

iinuska
28. mar 2011

ja som dnes nevarila, mali sme zo vcera, a zajtra budu francuzske zemiaky, kafiolovo- hraskova polievka s knedlickami

iinuska
28. mar 2011

@mariana0915 bryndzovu pomazanku robim ako pisala beruska, a este pridavam plnotucnu horcicu 😉

evelyn11
28. mar 2011

Zajtra som chcela varit francuzke zemiaky,ale povedala som si,ze najskôr pozrem sem,ci tu nenajdem nejaku lepsiu inspiraciu.A ako tak citam,dnes sa tu opakuju tie francuzaky niekolko krat,takze predsa mi neostava nic ine,len ich pekne-krasne zajtra spravit.... 😅

miriamr
28. mar 2011

dnes sa u nás nevarilo, dojedali sme od včera a na večeru bola tuniaková pomazánka 😵

katula1234
28. mar 2011

@pattinka vdaka vyskusam a urcite sa ozvem ake boli 😀

eva7780
29. mar 2011

kapustová polievka a slivkové gule z mrazáka 😀 😀

firstbaby
29. mar 2011

dnes kremova brokolicova polievka a kolozvarska kapusta... 😉