icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

babulka82
3. máj 2015

zeleninova polievka , vypražany karfiol ,grilovany losos a priloha varene nove zemiaky,ešte možno palacinky na večeru

bramborkaa
3. máj 2015

Vcera bryndzove halusky. Dnes hovadzia polievka, kuracie prsia so syrom,sunkou a broskynou, k tomu hranolky a jogurtovy dresing, no a teraz prave skusam po prvykrat pupavovy med. Som zvedava,co z toho bude :-P

motiilik
3. máj 2015

Ako som pisala v prispevku o stranu vzad som robila dnes SPANIELSKE VTACKY S RYZOU A kolac som si isla pre inspiraciu sem a vyhral OBLIZ PRST... 🙂

elienocka
4. máj 2015

piatok rybacia pomazanka na ranajky,sobotu zapekane bagety,v nedelu k obedu drzkova polievka a take super zemiaky s cibulou,skvarkami a kyslou kapustou a chlapovi este masova rolada 🙂 ,a pobede skvarkove pagace

womankc
4. máj 2015

Ahojte , ja som robila cez víkend , len ľahké jedlá

v sobotu to bolo pečené jahňacie k tomu zemiakový šalát - len zemiaky uvarené a urobené na kyslo s cibuľou , dala som aj kopu pažítky , polievočku som urobila z kuriacieho vývaru hráškovú s liatymi haluškami a zatrebaným bielkom, v nedeľu som urobila pečené kuracie stehná so zemiakmi varenými polievka len vývar so zeleninou
v piatok som ráno urobila synovi tvarohové palacinky na sladko na súťaž a nám na obed pečené batáty s vareným vajcom a slaninkou a pestom z medvedieho cesnaku + kyslá smotana , dievčatá moje to jedli zabalené v palacinke na slano ešte najstaršia si k tomu do toho urobila z kyslej smotany, cesnaku a kôpru dresing a varila narodeninovú huspeninu na štyridsiatku pre kamaráta krásne sa mi podarila , bola som rada , urobila som ešte tvarohové české koláčiky , do tvarohu som dala levanduľový cukor a na ozdobu na ten tvaroh som dala ešte špičku hruškového džemu, zo zvyšku cesta a tvarohu som urobila závin do ktorého som pridala hrozienka a mrazené marhule. Avšak nám niektorým vadili kúsky tej levandule v tom . nabudúce to preosejem, nakoniec som ešte urobila domácu paštétu z vareného kuracieho mäsa a udusených kuracích pečienok pridala som smotanu a sušené brusnice do toho

romana03
4. máj 2015

Plnena cuketa prazenicou so sunkou,cibulkou,paradajkou a k tomu pecene zemiaciky. Sosovicova kysla polievka.

bianka000
4. máj 2015

bravčove na smotane a slovenska ryža 🙂

marlenka75
4. máj 2015

Karfiolová polievka, varené zemiaky, špenát, vajíčka.

asha300
4. máj 2015

Perkelt s kolienkami

danulaus
4. máj 2015

Spenatove halusky s celozrnnou mukou s bryndzou🙂kremes z listkoveho cesta

jukov
4. máj 2015

včera sme mali kuracie prsia na veľmi divoko s knedľou, slepačia polievka, trepaná, dnes všetko dojedáme

madono
4. máj 2015

Šošovicová s párkom a tvarohové palacinky, zajtra bravčové na rasci so zemiakovou kašou

m_ij_ka
4. máj 2015

@marlenka75 ahoj, prevarím smotanu na varenie, pridám rozdrvenú nivu a miešam dovtedy pokým sa syr neroztopí, omáčku nezahusťujem 😉

marlenka75
4. máj 2015

@m_ij_ka Ďakujem 🙂

mizu89
4. máj 2015

tak my dojedame kuracie stehna s plnkou a zajtra marhulove pirohy so struhankou a vl.orechami 😀

standa2312
4. máj 2015

My sme dnes mali polievku- hraskovy krem a druhe krumple paprikas 🙂

lillona
4. máj 2015

Ked sa loksa tvari ako tortila 😀 dnesna vecera 😉

womankc
5. máj 2015

bré ránko,
včera som robila halušky s kapustou a slaninkou a domáce žemle s pridaním ovsenných vločiek, sézamu a ľanu , vydarili sa tak nie úplne / sú také vlhšie, dala som asi veľa vody / , ale sú chutné , všetci chvália , tak aj kuchár je spokojný
takže ráno boli žemle s maslom a domácou paštétou s brusnicami a na to čerstvá cibuľka 😀
dnes neviem ,č o budem variť , mám nachystanú krkovičku ?????

katulka74
5. máj 2015

@amadora toto je mnamka, robim ju casto 😊

rendicka
5. máj 2015

včera dojedačky z nedele- zeleninovo kurací vývar s krupicovými haluškami a bravčové karé s orechovou krustou, dnes ešte dojedačka vývaru a k tomu pečená cvikla s cesnakom bylinkami a feta syrom..

lucya87
5. máj 2015

Dnes som skusala keksy z ovsenych vlociek a cerstveho ovocia 😁

sugarfree999
5. máj 2015

Dnes máme karfiolové karí s cícerom a ananásom 🙂 Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/05/karfi...

daniz
5. máj 2015

včera sme dojedli segedín + dom.knedľu, dnes je na rade morčacia polievka + rezančeky

katkabg
5. máj 2015

Ajojteeeee🙂 🙂 🙂 🙂 zdravim vas z Bulharska 🙂 ja som dnes varila len tak na rychlo fazulovu polievku a zemiakove placke+karfiolove fasirky 🙂 krasny unas 31 st.horuci jarny den 🙂

katkabg
5. máj 2015

@lucya87 jeeeeej to je mnamka mozes dat recept 🙂. ?

standa2312
5. máj 2015

Ja som akurat dopiekla ryzovy nakyp s broskynami a zo vcera dojedame kremovu hraskovu polievku,dobru chut

lucya87
5. máj 2015

@katkabg pomery boli odhadom 😁
Rozmixivat banan,hrusku susene slivky namocene vo vode aj s vodou. Do rozmixovanej zmesy zamiesat trosku medu, vajicko,polohrubu muku,ovsene vlocky a nakrajane cerstve jahody. Na 180'C piect cca 10-15 minut. Su take "mokre" netrusia sa co mne vyhovuje bo maly mi toho natrusi az az ked jedol ine ovsene keksy.

katkabg
5. máj 2015

@lucya87 dakujem velmi pekne,milujem taketo susienky 🙂

lucya87
5. máj 2015

@katkabg tak nech chutia. Mne odobne moc chutia s tymi jahodami ale skusim najblizsie asi aj maliny 😉

m_ij_ka
5. máj 2015

naša večera zapečené zemiaky s nivou 🙂