Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naše raňajky toasty so šunkou a syrom, rajčinami 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/manspasta-foto...
Náš obed, teda čo zostalo, fantastická chuť......
Dnes zeleninova polievka a zemlovka 😉
ja som mala grilované kuracie stehienka dolné so zelenými fazuľkami , listovým miešaným šalátom a ryžou , špenátovú polievku a muž si robil grilovaný steak z lososa a šalát z listovej zeleniny
kuracia polievka a kuracie prsia so syrovo-brokolicovou omackou s kolienkami 🙂
Bryndzové halušky 🙂
karfiolová polievka, kapustové halušky
plnený lángoš - kuracie mäso s kari korením, strúhaný syr, čerstvá zeleninka (uhorka, paprika, kapusta, rajčinka, nová cibuľka), a ešte kto čo chce - kečup, horčica alebo tatarka
Cibulová polievka, ryža, kuracie prsia s nivovou omáčkou, rajčinky.
cesnačka, kuracie rezne v cestíčku, pyré, cvikla 🙂
cuketovo - zemiakove placky s kyslou smotanou
bryndzove halusky
U nás je dnes tarhoňa nazeleno s pórom, hráškom a špargľou. Recept je tu:
http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/05/tarho...
včera na večeru boli francúzske zemiaky
dnes budú brokolicové lievance so syrom
@daniz ahoj, môžem sa ťa opýtať, ako robíš tie brokolicové lievance so syrom?
rajčinová polievka so syrom, zapekané cestoviny so šunkou, šampiónmi, syrom a smotankou 🙂
ahojky,po dlhej dobe prispievam aj ja 😎
dnes kralici vyvar so zeleninkou a ryzovy nakyp s visnami 😝 😎 🙂
@sugarfree999 ako vždy veľký like..tvoje recepty sa mi veľmi triafajú do chute 😉
@tortelinka jééj ďakujem, to ma teší 😵
lečo
Kurací vývar, cestoviny s kuracím masom, baby špenátom a syrovou omáčkou, taštičky plnené rýbezlami s makom.
My sme mali rizoto z bravcoveho masa, velmi chutne. A jednemu synovi som robila palacinky a druhemu rezne s hranolcekmi. Kazdemu podla jeho chuti. 🙂
@wonderwall ahoj trochu vydlabem zemiaky ( mierne povarené) a dám na ne nivu a šup do rúry zapiecť 🙂
nivove zemiakyyyyy..hned by som bral ach
Ahojte dievčatá,máte nejaký typ,ako urobiť cestíčko nanobalovanie mäska?? Myslím,keď chcem urobiť rezne v cestíçku.. samozrejme, klasické poznám,skôr mi ide o nejakú vychytávku..

@m_ij_ka jeeej to znie fajn. Ako sa to robí?