icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jukov
12. jún 2015

Bezmäsitá pomazánka na špagety (aj na rohlík - natrieť na rozkrájaný rohlík a zapiecť v rúre)
olej (kto koľko používa na varenie),1 veľká cibuľa (nakrájaná na drobno), 3x rajčinový pretlak (malý-neviem koľko má gramov), asi 400ml kečup sladký, 2-3 celé vajcia (rozhabarkovať) a 20 - 25 dkg tvrdý syr (nastrúhaný)
V kastróli osmahnem na oleji cibuľu, pridám rajčinový pretlak, miešam, keď už buble, pridám kečup, miešam, keď už buble, prídám rozhabarkované vajcia, asi 10 min. miešam, pridám nastrúhaný syr, miešam, kým sa syr čiastočne neroztopí (čiastočne znamená keď syr sem tam sa bude ťahať ako žuvačka). Nesolím!!!
U nás ani chlapom v nej nechýba mäso. Kým to varím, varia sa aj špagety. Za 1/2 hodku máte jedlo.
Keby vám zostala pomazánka a už sa neoplatí variť další sáčok špagiet, nevyhadzujte, stačí čerstvý rožok rozkrojiť po dĺžke, natrieť na obe polky (trošku hrubšiu vrstvu), položím na plech vystlaný papierom na pečenie a zapečiem v rúre pri teplote asi 180°C, papáme s čerstvou zeleninkou (rajčiny, papriky, uhorky).
Dobrú chuť !!!

jukov
12. jún 2015

dnes bude lečo z čerstvej rajčinky a papriky s vajcami a čerstvými rožkami

m_ij_ka
12. jún 2015

vajíčková polievka, vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatarka 🙂

kibuk
12. jún 2015

Po sto rokoch Sekana" 🙂 🙂

sabekiin
12. jún 2015

Dnes sme mali plnenú papriku

maja2039
12. jún 2015

dnes sme dojedali, zajtra bude hovädzi vývar, kuracie rezne na prírodno s rascou, ryža a paradajkovy šalátik s balkanskym syrom 🙂

papuka
12. jún 2015

Dievčence, ako mám zavariť jahody ? Nikdy som to nerobila a bojím sa aby sa nepokazili.

slimstar
12. jún 2015
22tanulka
12. jún 2015

spagety aglio olio 🙂 a zeleninovy mix salat (paprika,redkovka,kalerab,salat,lanove semiacka,olivovy olej a citronova stava) mnam 😎 😲

trudka4
12. jún 2015

Dnes jsem z čerstvých jahůdek upekla :

DROBÉNKOVÝ KOLÁČ S PUDINGEM A S JAHODAMI

Receptík mám tady :

https://www.modrykonik.sk/blog/trudka4/album/co...

l_e_n_o_c_k_a
13. jún 2015

Zienky, poradte co navarit z mleteho maska? Tak aby bolo na dva dni, fasirky a cevapcici nas uz omrzelo ... 🙂

sabekiin
13. jún 2015

Pastiersky koláč,sekaná,mleté rezne so syrom..

lilimoni
13. jún 2015

@l_e_n_o_c_k_a plnena paprika alebo si z neho sprav omacku rajcinovu na spagety alebo na pene 🙂 popripade ho aj zapiect s cestovinamy, syrom, klobaskou 🙂

mijo53
13. jún 2015

@l_e_n_o_c_k_a plnená paprika, plnená kapusta, koložvarská kapusta, holúbky /zapečené v pekáči v rúre/, plnené kelové listy,

horana
13. jún 2015

@l_e_n_o_c_k_a : Bolonske spagety, alebo plnena cuketa (v tescu tusim 50perc zlava na cuketky) alebo plnena paprika ci plneny kapustny list

l_e_n_o_c_k_a
13. jún 2015

@horana Dakujem, odpisala si neskoro 😀 uz mam hotove tieto gulky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4837 snad budu dobre 🙂 tvoje tipy si necham na buduce 😉

horana
13. jún 2015

@l_e_n_o_c_k_a Dobry recept 😵 tak nech chutia!

nikawero12
13. jún 2015

U nás dnes kapustová polievka s mäsovými guľkami a langoše, zajtra rodinná grilovačka, takže už mám mäso a kuracie krídelká v páci 🙂

lucikatn
13. jún 2015

Ahojte, dnes máme kôprovú polievku na kyslo s vajíčkom na tvrdo, grilovačka (včera som dala marinovať krkovičku) a koláčik kinder mliečny rez + veselo zavárame domáce jahôdky 😀 😀 😀

evagy
13. jún 2015

cesnaková polievka , zemiakovo - tekvicové placky

l_e_n_o_c_k_a
13. jún 2015

@horana chutili skvele ☺

lea231
13. jún 2015

Ja som dnes narychlo urobila Jahodovo-čerešňové tiramisu nakoľko som potrebovala minúť niektoré suroviny 🙂 K obedu som varila Špargľovo-zemiakovu polievku s mrkvou, kalerábom a druhé len Zeleninový šalát s tuniakom ... chutilo 🙂

kibuk
13. jún 2015

Dnes halusky s bryndou, bryndzova pomazanka na ranajky 🙂 a salat s cinskek kapusty,paradajok a samich dobrot 🙂

kibuk
14. jún 2015

Ahojte 🙂
Dnes kuraci vyvar a kurca na smotane s kolienkami 🙂

m_ij_ka
14. jún 2015

Nasa vecera jahodovo malinova bublanina

slimstar
14. jún 2015

Bageta s bravčovým stehnom a gruyérovou omeletou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/476-bage...

maja2039
14. jún 2015

Vývar z kosti, zapekana cukina plnena s fasirkovou zmesou a zemiakova kasa 🙂

jukov
14. jún 2015

dnes kuracie soté s ryžou a broskyňová bublanina

lucikatn
14. jún 2015

dojedli sme kôprovku na kyslo a uvarila som hovädzí maďarský guláš s knedľou a jahôdkovú bublaninu

mayama
14. jún 2015

Krkovička naložena v cesnaku,pred pečením natrieť kremzskou horciciou a upiecť na pekáči trocha podlejeme vodou