icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mima2778
14. jún 2015

My dnes brokolicova polievka,lasagne a jahodkova nepecena mnamka/tiramisu

daniz
15. jún 2015

v sobotu sme mali karfiolovú polievku s krupic.haluškami, morskú šťuku na rasci + zeleninka na masle,
v nedeľu karfiolová polievka a obrátené rezne + zemiačky s pažítkou, uhorkový šalát, a jasné zmrzka v bazéniku... 😎

loknicka
15. jún 2015

kuracie masko - gyros k tomu ryza, zemiaky a salatik 🙂

chovancova27
15. jún 2015

koxo, my po mäsovom a opekačkovom tohtovíkendovom maratone dnes mega zdravo🙂 už som mala výčitky🙂 brokolicová s ovsennými vločkami, zapekaná cuketa na cestaku s parmezánom, k tomu bulgur s červenou šošovicou a rajčinami, mnaaam🙂

katuscakzms
15. jún 2015

V sobotu sme mali polievocku z mladej zeleninky, zemiakovu kašu a sójové plátky plnené brokolicovo syrovou zmesou, pecene (v trojobale), na nedelu mladé zemiaciky omastene cibuľkou a ktomu pecene rezniky s kuracích pŕs obložené vajíčkom, kópiou, na vrchu lístok z bazalky a zakrite syrom, chvilu podusene a trošku odkryté pečené, k tomu salatik s jemno nakrajanej redkvicky, mrkvičku, uhorky, cibuľky a šalátu v sladkokyslom náleve, plus mafiny plnené čerstvými ceresnami a jahodami.....

m_ij_ka
15. jún 2015

naša večera cestoviny s mäsom (mäso na šťave s kukuricou zaliate smotanou na varenie) 🙂

slimstar
15. jún 2015
olivka84
15. jún 2015

Ahojte ja pridavam zoznam na tento tyzden dnes dusene maso s mrkvou a karfiolova polievka
Utorok encian zapeceny v zemiakovom hniezde
Streda cannelonni zapecene s riccotou spenatom
Stvrtok cicer na kari s kuracim masom
Piatok koprova omacka so zemiakmi a makove sulance.

sunnyfunny
15. jún 2015

@mima2778 akozeee,toto si nemala ani fotit,take chutky si mi narobila 😉

papaya308
15. jún 2015

karfiolova polievka a zelena fazulka na kyslo,zemiaky,volske oko a fasirka

ada510
15. jún 2015

Nedelny obedik z domacich produktov v ramci mojej nizkocholesterolovej stravy :/ kuracie prsia na cesnaku so zemiacikmi a zeleninkou upecene spolu a polievka z mladeho hrasku :*

lulatko11
16. jún 2015

My piatok fazulova mliecna omacka s udenymi rebrami a k tomu domace slize, vcera kapusticka,knedla a pecena kacka a dnes nasa oblubena "dzinovica" cize tekvicova omacka 😀 a k tomu chlebik a opecene spekaciky.

zden2
16. jún 2015

Mamičky šikovnice kucháročky som tu zas dlho nebola bo nebolo času. 😝 Idem zas po inšpiráciu a hlavne po radu. PEOAÍM ak máte niektorá osvedčený recept na nepečenú jahodovú tortu sem s ním 😉 ĎAKUJEM!!!

womankc
16. jún 2015

čaute kočky, dlho som tu nebola
idem sa tu imaginárne namaškrtiť 😉 🙂

natalym
16. jún 2015

@womankc A ja sem chodím kvôli obrázkom a popisom. 😀

womankc
16. jún 2015

@natalym 😀 , no niekedy taká inšpirácia je veľmi nápomocná, keď človek už raz neviem , čo by uvaril .

gianni
16. jún 2015

Som na ozdravovacom pobyte,v kupeloch ci ako sa to vola tak mam 10 dni veget od varenia...

natalym
16. jún 2015

Ja to mám jednoduché, môj muž by 80 % z tohto tu nejedol. Tak sa aspoň ja pozriem na obrázky. 😀

trudka4
16. jún 2015

Francouzské brambory

Suroviny :
uvařené brambory ve slupce 10 ks velkých
sůl
mletý pepř
cibule 1 ks
vejce uvařená natvrdo 4 ks
uzenina 250 g
kapie sterilovaná podle chuti
tvrdý sýr 100 g
máslo
vejce 2 ks
mléko trochu

Postup :
Brambory protlačíme přes lis na brambory /takové to kolečko vyplétané drátem/. Část brambor dáme do vymaštěného pekáče, osolíme je, opepříme a na ně vrstvíme nakrájenou cibuli, vejce na kolečka a uzeninu nakrájenou na kostičky. Přidáme kapii a tvrdý sýr. Překryjeme vrstvou brambor, osolíme, opepříme, poklademe kousky másla a pečeme asi 15 minut. Zalejeme rozšlehanými vejci s mlékem a dopékáme dokud vejce neztuhnou a brambory nezezlátnou.

siskatan
16. jún 2015

@zden2 ja som robila jahodove tiramisu do formy, ale urcite sa da aj do tortovej formy 😉 vrstvila som piskoty pokvapkane visnovym likerom, rozmixovane jahody a vyšľahané mascarpone so šľahačkou a cukrom.. Treba nechat odlezat a stuhnut aby vsetko pekne vsiaklo a chute sa spojili 😉 nestihla som dozdobit, lebo sa mi na to vsetci vrhli 😊

katuscakzms
16. jún 2015

na dnes privarok zo zelenej strukovej fazulky a fasirky s ovsenymi vlockami

mima2778
16. jún 2015

Dnes segedinsky gulas s dom.knedlikom.

m_ij_ka
16. jún 2015

naša večera bruschetty s rajčinami a syrom 🙂

daniz
17. jún 2015

včera sme mali hrachovú kašu s vajíčkom + pizza slimákmi, dnes urobím mrkvové rezne a zemiačky + uhorkový šalát s cibuľkou. A včera mamina piekla meteník, bol taký fantastickýýýý

loknicka
17. jún 2015

dnes halusky - aj s bryndzou aj s kapustou 🙂

daniz
17. jún 2015

@zden2 klasika- piškóty, jahodové piré, poch.smotana s cukrom - vtsrviť - aj ja idem urobiť.

papaya308
17. jún 2015

hrachova polievka s parkom a slivkove gule plus vecer sa chystam na jogurt.kremes z Lidla 🙂

siskatan
17. jún 2015

obed: cukinová smotanová polievka, pečené bravčové rebierko s varenými zemiakmi a tzaziky 😉
večera: cukinové placky s kyslým mliekom 🙂

zden2
17. jún 2015

Dnes fazulova polievka s udenym kolenom. Vcera som upiekla bublaninu s jahodami a posypkou. Za hodinku sme ju celu zjedli 😀 Zajtra ideme k nasim na zabijacku takze nevarim a isto si donesiem aj na piatok 😀

lulatko11
17. jún 2015

Vcera pecene bravcove pliecko s pecenymi zemiakmi a vela vela salatiku (balsamic ocot,oliv.olej,hlavkovy salat,paprika,cherry rajcinky,mlada cibulka,uhorky).Dnes madarsky gulas s knedlou.