Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
palacinky s lekvarom a vcera bola rolada z ml.masa prazenice a hrasku a k tomu varene zemiaky 🙂
@mima300 jasne🍖 no toto bolo hovadzie zadne priprava jednoducha potrela som ho olivovym olejom posypala korenim cesnakovym aj cesnak som tam nakrajala podliala troskou vody vina cerveneho a whiskey zakryla supla do truby piekla cca 2 a pol hodky aby bolo makucke kvoli malemu ale inak staci 2 hodky pocas toho som ho otacala par krat, ku koncu som nechala pripiect pieklo sa to na 170 stupnoch ku koncu som pridala...nesolila som vobec aby ostali chute az po upeceni podla chuti...;)k tomu je zemiakova kasa so syrom a zeleninka...
poradite nejaky dobrý receptik y morcacieho mäska? 🙂
@l_e_n_o_c_k_a U nás máme teraz v obľube mladé cukety plnené mletým mäskom, dávam tam i chery paradajky, strúhaný syr, prípadne kukuricu.
Hrachova kasa kuraci rezen v cesticku zemiakove pyre salat
@l_e_n_o_c_k_a Kološvárská kapusta. My ji milujeme. Vždy ji dělám na 2 dny.
po dlhej dobe zemiakové placky 🙂
Spenatove halusky a syrovu omacku + oprazena cibulka na vrch 😉
dnes bude šamp. kyslá polievka so zemiačkami 😉
Dnes šošovica klasická mliečna a kaša z mäsom na horcicy a soj omáčke 🙂
Dnes sme mali zemiakovo-šampiňónovú polievku s cesnakovými krutónmi, cestoviny s paradajkami, šampiňónmi, šunkou + pridala som bazalkové tofu a syr 🙂
zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, bravcove kocky na susenych hubach + zemiaky 🙂
fazuľová polievka, kuracie rezne na prírodno, ryža, opekané zemiaky, šalát, tiramisu 🙂
Vegetariánske rizoto so šalviou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1538-veg...
piatková bezmäsitá klasika... krémová cesnačka s krutónmi a špenátové palacinky plnené syrom, kyslou smotanou a zeleninou..
dnes brokolicova kremova a pirohy s makom
@rendicka mohla by som poprosit recept na tie spenatove palacinky,dakujem

včera večer som upiekla na dnešne ranajky vianočku,na obed som robila hrstkovu polievku a zapekane cestoviny a na večeru budu zapekačky🙂