Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naše raňajky párky s horčicou a chlebom 🙂
u nás dnes rýchly, jednoduchý, ale fajný obed 🙂 - poobede ideme so známymi grilovať, tak len taký light obedík
pórová polievka so zemiakmi a haluškami a losos na bylinkách, pečené zemiačky a zeleninový šalát 😉
My máme dnes na obed vysmážaný karfiol, zemiakové pyré a polievka karfiolová krémová.
Dnes segedin s knedlou a zeleninove rizoto so syrom a kyslou uhorkou, zajtra je pubertalna dcera doma tak nech nehladuje 🙂
Polievka z hlivy ustricovej, halušky, kurací paprikáš, smetanová dorta s malinami.
dnes hrášková krémová polievka bez smotany, plnené tortilly s kuracím mäsom (gyros) čerstvou zeleninkou a italským dresingom, pečené kura so zeleninovou ryžou, sladké - zo včerajška pudingáč a čajové zákusky
naša večera pečené jaternice s klobáskami, čalamáda, chlieb 🙂
Ahojte dnes zeleninova polievka a madarsky gulas 🙂
Dnes zeleninová polievka a kuracie prsia zapečené s broskyňou a syrom rýža k tomu 🙂
@michaela1711 nedávaj žiadnu masť, olej a pridaj rum, ten bráni tomu, aby masť v ktorej sa vyprážajú vsiakla do šišiek
Tak som prečítala, čo ste zasa za dobrotky navarili. U nás v sobotu bola karfiolová polievka a kurací perkelt s cestovinou. Včera tá istá polievka, bravčové pliecko na šťave a cuketový prívarok, zemiaky. Aby sme využili ešte posledné jahody urobila som i tortičku, no odfotiť som už nestihla, bola hneď fuč.Dnes to bude polievka z červenej šošovice s pohánkovými vločkami a zapečené palacinky s tvarohom.Prajem všetkým pekný deň.
dnes dojedáme zo včerajška a večera domáci hotdog
naša večera chlieb vo vajci, kečup 🙂
v nedelu sme mali bravcove rezne a zemiakovy salat- uvarene zemiaky v supke (osupane ,pokrajane),cibulka na drobno,mojoneza a biely jogurt( niekedy dam kyslu smotanu a niekedy vynecham majonezu a robim len taky lachsi s jogurtu alebo smotany)ked mam pridam petrzlenovu vnat alebo nieco zelene na oko aj chut 😉 ,sol ,vegeta ..salat mnam ,iny nerobim.....na dnes dojedacka,na zajtra fliacky s kapustou
Zeleninová polievka s haluskami a rezance s makom :-P
rajčinová polievka so syrom, tuniakové cestoviny 🙂
sobota - karfiolová polievka + bravčový perkelt + cestovina,balánové lievance s ovocím a karamelovým toppingom
nedeľa - polievka zo soboty - pečené domáce kura na zemiakoch a kyslej kapuste
pondelok - vysvedčková pizza v pizzerii
dnes vyprážaný karfiol + zemiačky, zeleninková polievka
dnes,fazulova polievka s parkom a bravčove na rasci s ryžou a uhorkovym šalatikom...a ak premôžem lenivost,tak poobede upečiem babovku 😉 😅
Vajickova na kysko a zeleninove rizoto.
Zeleninová polievka, karfiol, zemiaky.
Inak baby dnes je jaka karfiolova nálada 😄😄😄 teraz čítam koľké ste "karfiolovali" 😉