icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katussska24
7. aug 2015

@jukov nech sa paci, tu na blogu mam recept 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/katussska24/?fro...

jednoduche, rychle, syte 🙂 ale odporucam fakt marhulkovy kompot, ten je naj... 😉 krupica, mlieko, 4vajcia, praskovy cukor, maslo, nic viac nepotrebujes 🙂

leushkka
7. aug 2015

tip na rychlu veceru : slany cuketovy kolac s fetou

daniz
7. aug 2015

Dnes šampiňónová polievka + hríbovo-párkové rizotto, uhorkový šalát.

jukov
7. aug 2015

@katussska24 ďakujem

m_ij_ka
7. aug 2015

jarná zeleninová polievka, žemľovka 🙂

karkana
7. aug 2015

dnes koláčik jablčník 😉 a harula

m_ij_ka
8. aug 2015

naše raňajky omeleta s hráškom, celozrnné kocky, kečup 🙂

leushkka
8. aug 2015

obed ; sviezi chladeny ryzovy salat

m_ij_ka
8. aug 2015

fazuľová polievka s údeným mäskom a klobáskou, žemľovka 🙂

zuju2
8. aug 2015

My dnes hrachová polievka s párkou.

erika1111
8. aug 2015

Hokaido polievka a cestovina s vajickok a syrom

fomarik
8. aug 2015

Pečené kuracie stehná na kyslej kapuste.

daniela09
8. aug 2015

hrachová polievka a k tomu lokše z kyslého mlieka

mijo53
8. aug 2015

ako sa hovorí "ani zrno nazmar". Dnes na obed: ostalo mi trochu polievky /možno 2 dcl/ z kurčaťa a v nej trochu mäska /krídla a trochu mäska, 1 mrkva a 1 petržlen/ Na panvici som orestovala cibuľku, všetko z polievky vyliala do panvice, nakrájala čerstvú papriku, čerstvú paradajku, okorenila, osolila, dala trochu vegety a maggi, poprášila asi lyžičkou múky a nechala povariť. K tomu som uvarila zemiačky, uhorkový šalát a bol vynikajúci obed pre nás dvoch s manželom. Na večeru budú zemiaky s kyslým mliekom

michaela1711
8. aug 2015

@leushkka aj my sme nedávno robili tiež podobný ryžový šalát a bol výborný.

leushkka
8. aug 2015

@michaela1711 veru, je velmi lahky a sviezi. Prave sme dojedli, nam v tychto teplach velmi nesmakuje varena strava

lucianka01
8. aug 2015

noo, my máme dnes toho viac, možu si vybrat. Brokolicová polievka, kto bude chciet je ešte pár lievancov zo včera, francúzske zemiaky. Zajtra bude kura na smotane s kolienkami a zeleninová polievka s krupičnými haluškami. Malému som robila na oslavu bryndzovú nátierku a maffiny: vanilkové s nastrúhanou čokoládou a čokoládovo-banánové. Sestra mu doniesla tortu. 🙂 😉
Zajtra pre druhú návštevu budem robiť koka sušienky, slané trojuholníčky.

lucianka01
8. aug 2015

maffiny: vanilkové s nastrúhanou čokoládou a čokoládovo-banánové.

amadora
8. aug 2015

dnes krémová cesnaková polievka s opečeným chlebíkom a šišky s jahodovou penou 🙂

jukov
8. aug 2015

dnes nič 🙂 uvarila len cestoviny, mame mak, orechy, kakao aj tvaroh, tak kazdy nieco ine, vecer si dame rajcinky a mozarellu s kvapkou olivoveho oleja

m_ij_ka
8. aug 2015

naša večera makovo-višňová štrúdľa 🙂

michaela1711
8. aug 2015

@leushkka ani my tiež moc nevaríme lebo keď sa varí je v byte ešte teplejši ako by malo byť a tie výpari k tomu, občas však varenú stravu robím ale snažím sa také rýchle jedlá robiť.

vivusika
8. aug 2015

deti si nakázali pizzu, tak som upiekla dve pizze a už fučíme 🙂 čo zajtra, netuším...

m_ij_ka
9. aug 2015

naše raňajky musli s mliekom 🙂

jukov
9. aug 2015

dnes mäsková polievka, zemiaková kaša, pečené kuracie prsia, uhorkový šalát, zákuskov máme viac druhov - sú u nás hody - a chcem ešte spraviť vtáčie mlieko pre nevestu, ideme sa pozrieť na vnúčika, narodil sa včera o 21:30 - a som babka

raza
9. aug 2015

@jukov blahoželám, vela zdravíčka vnúčikovi 😉

jukov
9. aug 2015

@raza dakujeme

akika722
9. aug 2015

šikovnice prosím poradte mi 🙂 Robila som krém do vláčikovej torty a kopec mi ho ešte ostalo /tak som ho šupla ho mrazaku ako mi radili..
pudingovy /zlaty klas,cukor,kakao a klasika maslo..
Ako sa da využiť? na aky kolačik aby bol fajn?
Ďakujem za každu radu
+pridavam foto torty 😀

vivusika
9. aug 2015

tak vybrala som z mraziaka večer balík mäsa bez nálepky, vykľulo sa z neho morčacie stehno 🙂 tak máme dnes na obed pečené morčacie stehno, dusenú červenú kapustu a parenú knedľu. Polievka nehrozí 😉

miriamkimak
9. aug 2015

Hovadzie ragu s cestovinami, rukolou a parmezanom 🙂