Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami, pečené mäso, kapusta, knedľa 🙂
My mame fazulovu polievocku,pre velkych s kopou feferonov 🙂 a este poobede urobim palacinky
Fazulová polievka 🙂
ja som dnes varila polievku z pečených rajčín a palacinky z jablkového cesta s domácim jahodovým džemom 😉 😝
my dnes cuketovu rozmixovanu s mliekom, a palacinky s lekvarom a nutelou pre oslavenca
hovadzí vyvar a francuzske zemiaky 😉
Dnes narychlo, spenatove spagety
dnes bez polievky, černohorský rezeň, opekané zemiaky, letná čalamáda
granadír a fazuľová polievka 🙂
Paradajkova polievka A bravčové plece na prírodno so šampiónmi A príloha ryža 😊
Tak u nas dnes polievka z hokaido tekvice, druhe tarhona a obratene rezne na plechu.A este tiramusu syn ma meniny.
Toto je super diskusia - idem si napisat co som uz dlhsie nevarila 🙂
@katussska24 mnaaam,koprovu som uz dlho nerobila...
tak my dnes segedin a knedla
@l_e_n_o_c_k_a môžem sa opýtať ako robíš omáčku na tie cestoviny?
@kaktusik ja robim mega rychlu - svokrina inspiracia. rozpustim maslo, nao ide cobulka, oprazim, pridam nakrajany kopor -moze byt aj suseny ked nemas cersty, prip kombi - zamiesam, pridam cca 1 CL soli, zalejem vriacou vodou, necham varit aspon 10-20min. Potom prilejem slahack. smotanu, necham prevriet, zahustim hladkou mukou+voda a hotovo.
@amadora na oleji spenim cibulku a nakrajanu sunku na kocky, ked je to osmahnute, zalejem 33% smotanou, pridam syrokrem a ak mam tak aj trosicku nivy... podla hustoty zriedim mliekom, necham prevriet.... ak dam nivu tak nesolim
@l_e_n_o_c_k_a ďakujem 🙂
@sonica tak som dnes robila čápy a take to bolo dobre, ze som ani nestihla osolit. dakujem este raz za tip
Recept na domáce Kinder rezy
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1742-rec...
Ahojte dnes kuracia pecienka s kukuricou a cestovinou a zajtra francuzke zemiaky 🙂
@martina1305 osolit? dufam ze len cesto trosku 😀
ale inak som rada ze chutilo 😵
polievka z kuracích stehienok /stehienka sme zjedli včera/ s rezancami, palacinky
Pórová krémová polievka, karé na cesnaku na šťave, zemiaková kaša a paradajkový šalát 😀

Polievka od vcera... Penne v smotanovej omacke so sunkou a syrom 😉