icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mizu89
23. sep 2015

kolozvarska kapusta ale nie s ryzou ale zo zemiakmi

jukov
23. sep 2015

včera na večeru domáci hamburger (domáce žemle, upečený kurací nárez, domáca tatarka, ľadový šalát, uhorka, rajčina, paprika, plátky syra, kečup alebo horčica)

womankc
23. sep 2015

ahojte < ja som cez víkend robila vývar z husacích krkov a kuracieho trupu so zeleninou a krupicovými haluškami a druhé napácované bravčové rebrá s cvikľovo-zemiakovým šalátom
včera som robila fazuľkovú polievku na pokyslo a opečené rybacie filety obalené v ochutenej múke - sézam, červená paprika, tymián , k tomu zemiakovú kašu ...... ešte vo výpeku po tých rebrách mi muž s dcérou v pondelok pripravili večeru - pečené zemiaky prekladané - bola tam cuketa, mrkva, cibuľa, saláma a klobáska , bolo to vynikajúce

libka1
23. sep 2015

zapekana tekvica so zemiakmi, slepacie kekse

maminka1986
23. sep 2015

ja som včera robila činu...kuracie prsia som dala do sojovej omáčky plus troška škorice zázvor na cca hodku,opiekla na olivovom oleji...zeleninku činska zmes mrazenu z lidla som udusila zvlašť do chrumkava..k tomu som urobila jasminovu ryžu a ryžove rezance ...
dnes parené buchty 🙂

e_lenka
23. sep 2015

Ahojte, včera som robila šošovicovú polievku ktorá zostala aj na dnes a cestovinový šalát s kuracími kúskami, baklažánom a paradajkami a dnes k polievke pomaly pečené morčacie stehná na židovský spôsob (morku som robila prvý krát a je to mňaaam) 🙂

jukov
23. sep 2015

@libka1 co su tie slepacie kekse

romana03
23. sep 2015

My dnes vajickova polievka a zelninove rizoto.

katussska24
23. sep 2015

Dnes koprova, domaca knedla a bravcove na kari 🙂
V plane - viedenske snicle a zemaaacky, dukatove buchticky, sosovicova polievka, tekvocove "hody" (privarok, polievka, pecena tekvica) 😉

libka1
23. sep 2015

@jukov no trosku sibnuty nazov, ja viem, ale to skrz to ze tam ide kopec semienok 😀 aspon myslim...

gianni
23. sep 2015

Dnes este cuketove mufiny zo sojovej muky...

patriciapatricia
23. sep 2015
Používateľ patriciapatricia je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patriciapatricia.

niečo z týchto receptov www.mameradijedlo.sk. Asi fašírky 😎

m_ij_ka
24. sep 2015

naše raňajky domáci vlašský šalát, rohlíky

jukov
24. sep 2015

včera zemiaková kaša, vyprážaná ryba a rybie prsty, rajčinovo cibuľkový šalát na sladkokyslo

bianka0111
24. sep 2015

ja dnes rýchlovka hrášková polievočka, a špenát so zemiakmi a volským okom 🙂

tinaaa84
24. sep 2015

Takže ja konečne pridávam niečo z môjho varenia, keďže som bola od mája odstavená od kuchyne, kvôli kompletnej rekonštrukcii domu. Včera som robila kôprovú omáčku s bravčovým perkeltom a knedľou a ešte uncle bens mäso a ryža.

gucz
24. sep 2015

My sme mali včera špenát. Dnes som spravila hráškovú krémovú polievku a ako druhé granadír. Mňam 🙂

gianni
24. sep 2015

Este ostala fazulova polievka a druhe brokolicovo-karfiolivo a chili tofu omeleta.

daniz
24. sep 2015

obed majú deti u babky, na večeru šunkové taštičky z lístkového cesta.

lululka555
24. sep 2015

ahojky,prispejem aj ja po dlhsej dobe 😎 dnes pecene fasirocky,paradajkova omacka a varene zemiaky a z poslednych dni sme mali: ryzovy nakyp s hruskami, zapekany baklazan plneny kuskusom,kuracie pecienky s loksami. 😉

womankc
24. sep 2015

ahojte , ja som včera robila pečené fašírky - z kuracieho a bravčového mäsa , k tomu dorobil manžel zemiaky a nejaký dip z kyslej smotany ----- ale bolo mi oznámené, že domáci lazaret bol spokojný , takže ako doma hovoríme " rybička mačičke chutila " spokojné decké bruchá, čo viac si človek môže priať 😀 😉

ivetamicuchova
24. sep 2015

Zapekany karfiol s porom a so sunkou, zemiaky s maslom a pazitkou.

m_ij_ka
24. sep 2015

fazuľová polievka, pečené kura, ryža, šalát

lentilka46
24. sep 2015

u nás dnes na obed špagety a na večeru cviklovo-čokoládový koláčik, zajtra bude na obed grilovaný hermelín so šalátom a na večeru uvidíme, čo si drahý vypýta 🙂

trudka4
24. sep 2015

RÝŽOVO-ZELENINOVÝ SALÁT
Suroviny :
dušená rýže asi 3 hrnky /hrnek 250 ml/
salátová okurka 1 ks
bílá paprika asi 3 ks
rajčata asi 4 - 5 ks
velká cibule 1 ks
sušená bazalka asi 2 rovné lžičky
sojová omáčka asi 2 lžíce
sůl podle chuti
mletý pepř podle chuti
citronová šťáva z půlky většího citrónu
olivový olej asi 2 lžíce
majonéza asi 200 ml
Postup :
Do větší mísy si dáme vychladlou dušenou rýži.
V jiné misce si smícháme nakrájenou zeleninu.
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji, aby ztratila štiplavost.
K promíchané zeleninině, přidáme tu osmahnutou cibuli, sojovou omáčku, pepř, bazalku a sůl.
Vmícháme to k rýží, zakápneme olivovým olejem, citronovou šťávou a přidáme majonézu.
Všechno opatrně, důkladně promícháme a necháme přikryté půl hodinky zaležet.
Je to mňamka jakou svět neviděl.

gianni
25. sep 2015

Krupicova kasa pre mojich chlapov posypana horkou cokoladou a agavovym sirupom...

rendicka
25. sep 2015

dnes bezmäsitý piatok, losos podľa ihnačáka.. no nekúp lososa, keď je v akcií.. a krémová zeleninová polievka s pohánkovými vločkami červenou šošovicou

klarika21
25. sep 2015

ja dnes slaninovy quishe.. mnaamka

natalii6
25. sep 2015

Ahojte potrebujem surne radu ked robim pribinacikov krem do torty ten prasok crem ole mam zarobit z mliekom ako je na obale alebo mam ten prasok lem nasypat k ostatnym surovinam?dakujem za odpoved

gelinka75
25. sep 2015

@natalii6 ahoj, nasypat a spolu zmixovat, nevari sa