icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

romana03
27. sep 2015

Kysla polievka z fazulovych strukov, ryza a kuracie prsia zapecene so sunkou,syrom a broskynou.

slimstar
27. sep 2015

Pečené gaštany jesenný chutný recept
http://veu.sk/index.php/aktuality/1636-pecene-g...

m_ij_ka
27. sep 2015

naša večera rybacia pomazánka, rohlíky

anina33
27. sep 2015
megika1
27. sep 2015

zajačie ražniči 🙂

prunee
27. sep 2015

Obed - bravčový rezeň a maslové zemiaky, šošovicová polievka
Večera - pečený encián s cesnakom, zeleninový šalát a brusnice
Dezert - obrátený hruškový koláč

prunee
27. sep 2015
jukov
27. sep 2015

sľúbila som penovú tortu, tak tu je, trošku menej vysušená, ale zato jemnejšia, rozplýva sa na jazyku

ali223
28. sep 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

mnam ten rezen vyzera fantasticky

zgamd
28. sep 2015

Tak baby poradte čo dnes navariť??? Z tohto kusu mäsa ☺

m_ij_ka
28. sep 2015

naša večera bryndzová nátierka, celozrnné pečivo

susanka7
28. sep 2015

b

susanka7
28. sep 2015

bbbvn

zgamd
28. sep 2015

Tak Tedá dnešný výmysel... bravčové mäso so zeleninovo hubovou omackou

katkabg
28. sep 2015

Napisala som vam takto moj vcerajsi obed....len odporucam lebol fantasticky...dobru chut 🙂

lentilka46
28. sep 2015

@zgamd vyzerá to veľmo dobre, podeľ sa o receptík ;)

katussska24
28. sep 2015

***Dnes : tekvicová polievka a perkelt / večera: slepačia polievka + wafle***
***Zajtra: slepačí vývar + pečené stehná, ryža, kompót ***

zgamd
28. sep 2015

@lentilka46 bravčové mäsko nakrájaš na kúsky. Ja som ich všetky potom dala do misky osolila, okorenila, pridala asi 2 lyžičky horčice a poriadne premiešala. Na panvici roztopíš čerstvé maslo a opečieš mäsko z oboch strán. Mäsko vytiahneš a na výpeku posmažíš zeleninu podľa chuti, ja som tam dala karfiol a brokolicu. Na osobitnej panvici rozpustíš zas trochu čerstvého masla a posmažíš huby. potom to všetko zmiešaš dokopy v hrnci a zaleješ vodou. Keď sa to všetko pekne povarí mäsko vytiahneš a zeleninu s hubami rozmixuješ... a tadá obed je hotový 🙂 🙂 Ešte si to môžeš dochutiť podľa seba 🙂 ja som tam už nedávala nič kedže som tam vliala ten výpek z mäsa a aj z húb 🙂

karkana
28. sep 2015

dnes rezeň a šalát zemiakový od včera, kysnutý koláč s jablkami 🙂

lentilka46
28. sep 2015

@zgamd super, ďakujem Ti veľmi pekne, ten nápad s rozmixovaním sa mi moc páči, lebo môj drahý huby nerád, ale keď ich rozmixujem, možno ich tam ani nespozná 🙂

zgamd
28. sep 2015

@lentilka46 zamaskuješ ich aspoň 🙂

elienocka
29. sep 2015

Zelerovo-zemiakova polievka s zelerovou slamou a tarhonu s masom na stave a zemiakovou kasou pre malu.to bol nedelni obed.dnes ostalo maso tak som dorobila dnes ryzu. 🙂

lululka555
29. sep 2015

ahojky,u nas cez vikendik bola zeleninkova struhana polievka s pismenkami, moravsky vrabec,knedla a kapusta na karameli. 😝 kakaovy zavin
Dnes rychle spagety aglio e olio s cili a petrz.vnatou 😉

daniz
29. sep 2015

v sobotu sme mali hrachovú polievku,špenát,zemiačky,volské oko, dcéra piekla bublaninu s nektarínkami,
v nedeľu na oslave u svokry-vývar s mrveničkou,peč.haluškami, rezne, zemiaková kaša, uhorkový šalát a chlebíky, pudingové poháre... nabalila nás, takže sme včera dojedali,
dnes bude vyprážaný kapor a dojedia sa zemiačky zo soboty-zemiakové osúšky.

karkana
29. sep 2015

@lululka555 prosím ťa ako robíš plnku do kakaového závinu?

lululka555
29. sep 2015

@karkana ja davam praskovy cukor zmiesany s kakaom,rozprestriem to na vygulane cesto,pokvapkam roztopenym maslom a posypem trochu bb pudingom,zviniem.

jonki
29. sep 2015

dnes a zajtra- zeleninova polievka, masovo-paradajkova omacka, cestoviny syr. Stvrtok a piatok-paradajkova polievka a falafel so zeleninovym salatom a jogurtovym dressingom.

karkana
29. sep 2015

@lululka555 dakujem, vyskúšam 😉

taja27
29. sep 2015

v nedelu sme mali rezne naopak-bravčové s ryžou a ladovým šalátikm plus slepačia polievka mnam ,
včera žemlovka s jablkami a tvarhom,dnes fazulková kyslá polievka a cestoviny s ppestom...
zajtra by som chcela domáce slivkove knedličky

prunee
29. sep 2015

obed: pečená krkovička, žemľová knedľa a dusená kyslá kapusta