Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Pečené gaštany jesenný chutný recept
http://veu.sk/index.php/aktuality/1636-pecene-g...
naša večera rybacia pomazánka, rohlíky
Obed - bravčový rezeň a maslové zemiaky, šošovicová polievka
Večera - pečený encián s cesnakom, zeleninový šalát a brusnice
Dezert - obrátený hruškový koláč
mnam ten rezen vyzera fantasticky
naša večera bryndzová nátierka, celozrnné pečivo
b
bbbvn
@zgamd vyzerá to veľmo dobre, podeľ sa o receptík ;)
***Dnes : tekvicová polievka a perkelt / večera: slepačia polievka + wafle***
***Zajtra: slepačí vývar + pečené stehná, ryža, kompót ***
@lentilka46 bravčové mäsko nakrájaš na kúsky. Ja som ich všetky potom dala do misky osolila, okorenila, pridala asi 2 lyžičky horčice a poriadne premiešala. Na panvici roztopíš čerstvé maslo a opečieš mäsko z oboch strán. Mäsko vytiahneš a na výpeku posmažíš zeleninu podľa chuti, ja som tam dala karfiol a brokolicu. Na osobitnej panvici rozpustíš zas trochu čerstvého masla a posmažíš huby. potom to všetko zmiešaš dokopy v hrnci a zaleješ vodou. Keď sa to všetko pekne povarí mäsko vytiahneš a zeleninu s hubami rozmixuješ... a tadá obed je hotový 🙂 🙂 Ešte si to môžeš dochutiť podľa seba 🙂 ja som tam už nedávala nič kedže som tam vliala ten výpek z mäsa a aj z húb 🙂
@zgamd super, ďakujem Ti veľmi pekne, ten nápad s rozmixovaním sa mi moc páči, lebo môj drahý huby nerád, ale keď ich rozmixujem, možno ich tam ani nespozná 🙂
@lentilka46 zamaskuješ ich aspoň 🙂
ahojky,u nas cez vikendik bola zeleninkova struhana polievka s pismenkami, moravsky vrabec,knedla a kapusta na karameli. 😝 kakaovy zavin
Dnes rychle spagety aglio e olio s cili a petrz.vnatou 😉
v sobotu sme mali hrachovú polievku,špenát,zemiačky,volské oko, dcéra piekla bublaninu s nektarínkami,
v nedeľu na oslave u svokry-vývar s mrveničkou,peč.haluškami, rezne, zemiaková kaša, uhorkový šalát a chlebíky, pudingové poháre... nabalila nás, takže sme včera dojedali,
dnes bude vyprážaný kapor a dojedia sa zemiačky zo soboty-zemiakové osúšky.
@lululka555 prosím ťa ako robíš plnku do kakaového závinu?
@karkana ja davam praskovy cukor zmiesany s kakaom,rozprestriem to na vygulane cesto,pokvapkam roztopenym maslom a posypem trochu bb pudingom,zviniem.
dnes a zajtra- zeleninova polievka, masovo-paradajkova omacka, cestoviny syr. Stvrtok a piatok-paradajkova polievka a falafel so zeleninovym salatom a jogurtovym dressingom.
@lululka555 dakujem, vyskúšam 😉
v nedelu sme mali rezne naopak-bravčové s ryžou a ladovým šalátikm plus slepačia polievka mnam ,
včera žemlovka s jablkami a tvarhom,dnes fazulková kyslá polievka a cestoviny s ppestom...
zajtra by som chcela domáce slivkove knedličky

Kysla polievka z fazulovych strukov, ryza a kuracie prsia zapecene so sunkou,syrom a broskynou.