icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

fazulka7
4. okt 2015
Používateľ fazulka7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fazulka7.

Dnes som varila Kurací steak s BBQ fazuľou podľa tohto receptu http://mameradijedlo.sk/recepty/dlazdica81/kuraci-steak-s-BBQ-fazulou-recept.html

jukov
4. okt 2015

Dnes slepačí vývar s niťovkami, pečené kuriatko s tarhoňou a broskyňovým kompótom, dezert - domáce rafaelo guľky

peneloppe
4. okt 2015

pecena kacka, cervena kapusta a knedla a ako desert hruskovy kolacik z domacich hrusiek a zo spaldovej muky

sugarfree999
4. okt 2015

Ja som piekla tento rýchly koláč z ovsených vločiek, pri ktorom môžete spotrebovať mrazené bobuľové ovocie z mrazničky 🙂 http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/10/rychl...

leiladomi
5. okt 2015

Pekný začiatok týždňa žienky 🙂 U mna pondelok začína kavickou a čokoládovo-kokosovými keksíkmi 😀

kibuk
5. okt 2015

Ahojte sobotu sme mali kelovu polievku a francuzke zemiaky
Nedela bravcove s lecom zemiaky
Dnes sisky pecene na plechu a parkova polievka

babulka82
5. okt 2015

rascova polievka a palacinky

evicka547
5. okt 2015
Používateľ evicka547 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evicka547.

my dnes zemiakovu polievku na kyslo a zemiakove placky 🙂

m_ij_ka
5. okt 2015

naša večera domáca treska, rohlíky 🙂

rendicka
5. okt 2015

večera grilované figy s hermelínom a prosciutom
ospravedlňujem sa za zníženú kvalitu foto

bambulalala
6. okt 2015

Dobre ranko,vy ste take dobre kucharky,prosim nejaky dobrucky receptik na obratene rezne.

sugarfree999
6. okt 2015

Konečne som sa naučila pripraviť tofu tak, že skutočne skvele chutí! Marinované tofu na čínsky spôsob: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/10/marin...

m_ij_ka
6. okt 2015

zemiaková polievka, cestoviny s tuniakom 🙂

tykat
6. okt 2015

ja - ryža, kuracie prsia na kari s kukuricou a ananasom
muž - KFC vedierko 😀

lajlilinka
6. okt 2015

@bambulalala ja robím takto:
Kare vyklepem, okorenim, osolim, obalim a trochu vklepem strúhanku, vo vajicku, oprazim a poukladam na plech alebo zapekaciu misu.
Urobím si zalievku - voda, kečup, horcica, worcester, sojova om, a podlejeme rezne.
Asi hodinu pečieme zakryté, potom ich dám zapiect.

Keď mám doma, pomedzi dám slaninku, nahrubo nakrajanu cibuľu, paradajky, papriku...

😊

daniz
7. okt 2015

V sobotu sme boli na hríboch, tak obed bol u babky - pečené kač.prsia + červ.kapusta, knedľa, robila som poobede lečo a nepečenú jablkovo-nektarínkovú tortu,
v nedeľu - morčací vývar s rezancami, sviečková na smotane ale z kuracích pŕs, domáca knedľa, jablková tortička so šľahačkou
v pondelok, včera sa dojedalo, dnes urobím pečené zemiačky s bryndzou

daniz
7. okt 2015
daniela1978
7. okt 2015

Ž 🙂 elmovka z vianočky s jablkami a tvarohom s hrozienkami 🙂 na želanie mojej polovičky

lentilka46
7. okt 2015

u nás dnes celozrné palacinky plnené nastrúhanými jabĺčkami so škoricou a posekanou horkou čokoládou

elfka.elfka
7. okt 2015

zienky, recept na jedl oz čínskej reštauracie - kačka na kapuste a ostra omačka - nemáte? dakujem za kazdu radu

mamka_danka
7. okt 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

žemlovka sa može robiť aj z rožkov nie? ešte som ju nerobila tak neviem 🙂 dakujem

renca99
7. okt 2015

Baby nemate niektora overeny receptik na fasirky zo soje? Dakujem....

jukov
7. okt 2015

@mamka_danka áno, keď nemám vianočku alebo iné koláčiky bez náplní, tak robím z rožkov, len vtedy namáčam do mlieka s vanilkovým cukrom

jachin
7. okt 2015

špenátové halušky so syrovou omáčkou

womankc
7. okt 2015

@rendicka za toto jedlo by Vás môj mm miloval asi , on zbožňuje figy 😀

daniela1978
7. okt 2015

@mamka_danka jasne, ja som doteraz robila len z rožkov, ale teraz som skúsila z vianočky.

katussska24
7. okt 2015

🙂 paradajkova polievka, zemiakovy privarok 🙂

lentilka46
7. okt 2015

@daniela1978
@mamka_danka
dievčatá, výborná je aj z obyčajného kysnutého cesta - samozrejme už upečeného (ak vám ostanú napr. dukátové buchtičky)

babulka82
7. okt 2015

šošovicova polievka a osuchy
@daniela1978 prosim ako robiš ten sneh ? je krasny ja ho mam vždy splasnuty 😒

elienocka
7. okt 2015

Struckova polievka a masove gulky na rezancoch lebo som nemala spagety,ryza a pecene nohy a kridla