Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes budú palacinky
dojedame zo vcera.. 🙂
my dnes kuracia polievka,granadir a vecer vyprazim krabie tycinky pre manzela..on granadir nemusi 😠 🙂
ryzovo-masove gulky v kyslej kapuste a kysla zemiakova polievka
brokolicová polievka, soté + zemiakové placky. Lievance.
langoše
my sme si prave dnes pochutili na hovadzom masku s rajcinovou omackou a zemiacikmi....chalani "vylizali" taniere 😉
Dnes budeme dojedat: polievku a kolac zo vcera, kacku zo soboty. Zajtra sa chystam na svieckovu s cestovinami.
bravcove na sampinonoch, ryza, pecene zemiaky, hlavkovy salat...
kapustová polievka, bravčové na smotane s cestovinou, puding
ahojte,dnes sme mali hraskovu polievku s brokolicou a karfiolom,opekane zemiaky,cigansku pecienku,cesnakovo-kôprovy drezing+kapustovy salat. 😵 😵 😵
ahojtem ja dnes zemlovku, ale neviem co zajtra..nejake maso by malo byt
Dnes rezne a šalatik,činska polievka,domaci termix-mala oslava syn ma 20r 😀 veľka bude cez víkend 😉
dnes fazulova so zeleninou a cina s ryzovymi rezancami... robievate niekto take ryzove rezance so zeleninou ako mavaju v cinskej? ak ano ako? 🙂
@sofinka18 ja som sa o to pokúšala,pravda je že my to budeme vdieť iba napodobniť,bo také koreniny a omáčky ako oni nemáme k dispozícii.j a som si opiekla na troške oleja zeleninku...pór...hlavne zelenú jeho vňať,postruhanú mrkvičku,cherry paradajky,papriku.....čo doma máš....trošku podliala bujonom a dusila....teda skor opekala dala koreniny,sojovku,zázvor a pod. a bud k tomu pridala uvarene rezance a spolu ešte opiekla...alebo som skúšala s omáčkou čo mali v lidli ked bol týžden ázijskej kuchyne....chilli s cesnakom alebo sladkokyslá omáčka....to som pridala do panvcie k zelenine na záver a trochu prehriala a k tomu dala rezance a to mi chutilo najviac.....odtvedyy to robím tak s omáčkou...tá pripomina tú chuť ázie a tích rezancov.
kocky kupila som dnes v lidli cestoviny cannelloni a este som ich nikdy nerobila...ak mate nejaky osvedceny recept sem s nim.... 😉
@sofinka18 ja robím činu často-osmahnem zeleninu/črstvú,mrazenu,sterilizovanú/na akú majú chuť deti/občas osmahnem mäso,tofu,sójové kocky/a podlejem niakou hotovou činskou omáčkou,kedže som pri Bratislave nemám problém to zohnať,pridám sojovú omačku a do hotovej zmesi potom dam rezance-ryžove alebo mungo nevarím vopred nechám ich dôjsť v tej zmesi.
@sasikas http://www.rbcompany.sk/898/produkty/cestoviny/... som už robila presne podľa receptu je to vinikajúce hlavne tá omáčka so syru,ale aj ten receptík s bešamelom a je to vynikajúce na všetky cestoviny,lasagne a podobne
takže my dnes mame rascovu polievku a cestoviny s kuracim maskom a syrovou omackou 🙂
zeleninková polievočka a guláš z diviačika 😀 po nemocničnej strave konečne domááácááááá 😅 😅 😅
@titkovamiriam mozes hodit recept na termix? diky
my dnes kelova polieva, pstruh so zemiakmi 😵 A ako zakusok kokosovy kolac
Baby, citala som tu castejsie, ze robievate maso na kyslej kapuste. Je to nejak zapekane, ci tak nejak. Hodite niektora recept?
Dakujem

@klementina ja davam malemu pečienku už asi od 2 rokov. A robim ju tak že si osmažim cibulku ,potom dam pečienku,orestujem všetko a nakoniec cesnak. Po vypnuti posolim aby pečienka nestvrdla. A nemam tam skoro žiadnu štavu ja to nemam rada,ale takto orestovanu pečienku milujem. 🙂