icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tykat
15. nov 2015

Kuracia slizikova s maskom a zeleninou
Bryndzove halusky so slaninkou
Kolac z acidka.

m_ij_ka
15. nov 2015

brokolicová polievka, zemiakové pyré a kuracie rezne v cestíčku, cvikla 🙂

libka1
15. nov 2015

Jelenina na hriboch a knedla

mamickajanka
15. nov 2015
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

Slizikova polievocka, svieckova a este som chcela robit cheesecake len premyslam ci si nejdem radsej s babami schrupnut 🙂

majuska77
15. nov 2015

Madarsky gulas s domacou knedlou 🙂

drotenka
15. nov 2015
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

hoavdzie steaky 🙂

m_ij_ka
15. nov 2015

naša večera mrkvová nátierka, rohlíky 🙂

katkas1
15. nov 2015

Zeny ozaj dobry recept na svieckovu na smotane?

daniela1978
16. nov 2015

@katkas1 ja robím podľa jedného českého receptu a nevedia si ju vynachváliť. deň pred robením sviečkovej si nakrájam na kolieska mrkvu, petržlen, zeler a cibuľu. nahádžem do pekáča, položím na to mäso, to obložím plátkami slaniny, posypem celým korením a zalejem celým veľkým maslo. cez noc nechám v chladničke. na druhý deň si orestujem zeleninu, plátky slaniny nakrájam na kocky a pridám k zelenine, potom pridám horčicu, cukor a ocot a chvíľu ešte orestujem, kým ocot nevyprchá. na druhej panvici si orestujem mäso, aby sa mi zatiahlo. všetko dám do veľkého pekáča, zalejem vývarom a dám do trúby piecť na 190 na cca 2 hodiny. samozrejme to sledujem a ak treba dolievam vývar. keď je mäso hotové, vyberiem ho bokom a zeleninu s vývarom a slaninou rozmixujem a pridám smotanu a krátko povarím. nedávam žiadnu múku.

madono
16. nov 2015

Po: kuracie na orientálny spôsob s ryžou
Ut: kyslá hribova polievka a wafle s jahodovým džemom
St: granadýr
Št: hrachová polievka s rezancami a bravčové na rasci so zemiakovou kašou
Pi: zapekané cestoviny so šunkou a zeleninou
So: dojedame
Ne: hovädzí vývar, zemiakový šalát a rezne (bravčové v trojobale a kuracie v cesnakovom cestíčku) a marlenka

ckatka
16. nov 2015

kura (plnene pokrajanym citronom, prelisovanym cesnakom a rozmarinom zo zahradky - nastrkat to aj pod kozu), ryza a "mangovy dip" (do bieleho jogurtu vmiesat nastruhane/nakrajane mango, trosku cerstveho zazvoru, na oleji oprazene 2 lyzicky kari korenia, sol a korenie a citronovu alebo limetkovu stavu), polievka bryndzove melence
rychle a prekvapivo chutne,...a tym ze tam nebol pridany tuk (piekla som to v takom pekaci kde je kuriatko "postojacky" a podlieva sa dole do misky len vodou; tak je makke stavnate a chutne - a lahke zaroven

lentilka46
16. nov 2015

u nás dnes brokolicová polievka, pácované kuracie mäsko a dusené zemiaky

mamka_danka
16. nov 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

aj ja uz musim ist nieco navarit, len vobec neviem co

gucz
16. nov 2015

Dnes som uvarila kurací perkelt s haluškami. Zo včera zostala na poobedie bábovka

jarmila64
16. nov 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

ja som dnes robila zemiakovu polievku a parene buchty 🙂

m_ij_ka
16. nov 2015

naša večera bagety so zabíjačkovou paštétou, cherry rajčiny 🙂

sugarfree999
16. nov 2015

Často robievam pečenú tekvicu ako vegetariánsku večeru alebo ako parádnu prílohu. Tentokrát som ju vylepšila korenenými orechami s maslom a medom🙂 Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/11/pecen...

tykat
16. nov 2015

Na želanie syna boli pizzovniky 🙂

majdus
16. nov 2015

Ja dnes na zajtra bravcovy paprikas s cestovinami a brokolicovu polievku. 🙂 inak to hokaido s orechami asi spravim v stredu. Vyzera to na mnam mnam chutovku 🙂

nikushkasa
16. nov 2015

Vcerajší skvelý obedík 😀 😀 Plnený kurací rezeň so slaninkou a syrom 😉
https://tipnajedlo.sk/recepty/plneny-kuraci-rezen

tykat
16. nov 2015

Prosím poraďte čo z kuracích vykostených horných stehien? Rezníky mi chodia po rozume ale možno aj nejaká iná mňamka by sa dala. Nemáte niečo osvedčené?

bejusicek
17. nov 2015

vcera som robila stavnatu bravcovu panenku na cibulke s rozmarinom a americkymi zemiakmi dnes zapekana cuketa plnena mletym maskom (nerobila som podla receptu ale ako fasirku) so zemiakovym pyre a kysnute lekvarove rohliky 🙂 k tomu ak stihnem este polievku zo zeleneho hrasku ale to uz nieje priorita

katkabg
17. nov 2015

@mijo53 ajoj,no kedze zijem v bulharsku....tak je tu strasne tazko najst kel.Takze jeden den som skusila namiesto kelu dat kaupsku a postup ten isty ako kelovy aj ingrediencie take a mozem povedat ze chuti uplne ako kelovy privarok;) dala som don aj zemiacky ;) kto chce mize dat udene masko

katkabg
17. nov 2015

@tykat velmi dobre napacovat a potim pekne na grile opiect,ktomu zemiacky varene a dusena zeleninka popripade tiez zeleninka na grile napr.tekvica,sampiony,baklazan alebo moze byt aj niaka mrazena zeleninka podusena

mili7
17. nov 2015

Ahojte. U nas sa dnes varí struhaná kalerábovo-mrkvová polievka s krupicovými haluškami a dukátové buchtičky s pudingom.

gianni
17. nov 2015

dnes zajac: vývar z neho a potom asi udusím ....

naty1976
17. nov 2015

@sugarfree999 naše obľúbené jedlo, dopestovali sme si asi 5 riadnych "pečiarok" tak ich zvykneme volať mi sú fantastické, sladučké a neskutočne sýte

lajlilinka
17. nov 2015

Dnes paradajkova polievka so syrom, 'slovenská čína', hranolky pečené v rúre, jasminova ryža ...

rendicka
17. nov 2015

dnes ešte dojedáme domáci zeleninovo kurací vývar a ľahký mexický obed, quesadila- domáce tortilly plnené syrom a fazuľovou salsou so zeleninou, avokádom a smotanou, dezert hruškové muffiny.. keďže manžel je 2 v zahraničí varíme na dva dni..

ellise
17. nov 2015

dýňovou polévku, kuskus se zeleninou a kuřecím masem, lívance. Do lívanců jsem dala 1/3 bezlepkové samokypřící mouky a jsou vynikající, nadýchané. Doporučuji