icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

usmiateslniecko
9. dec 2015

Kedze mojej 7m dcerenke sa dnes akosi nechcelo spinkat tak sa mama premohla a uz stihla aj navarit 😀 takze dnes mame fazulovu polievku na sladko s rezancami a lievance s ovocim

j93375
9. dec 2015

Maminky kucharocky poprosila by som vas o radu, mozem uz tuto sobotu 12.12. zacat piect suche vianocne pecivo ako medovnicky,linecke ..... lebo mne osobne sa zda skoro,ale uz potom budem dalsi vikend aj cez tyzden robit a nebude na to cas. Co na to poviete?.....alebo aspon suche napeciem a nenaplnit lekvarom linecke,alebo ako by ste mi poradili?.....dakujem za kazdu radu.

maruskat
9. dec 2015

Dneska budu bolonske spagety ....mnam,mnam 😀😀😀

lavender84
9. dec 2015

@j93375 urcite pec teraz 😉

muco09
9. dec 2015

@j93375 kľudne začni 🙂 jedine čosa tomu pečivu može stať je to že do Vianoc nevydržia lebo sa pojedia 🙂

lucia2358
9. dec 2015

@j93375 Ja medovníky pekávam posledný novembrový víkend a zdobím o týždeň neskôr. Vydržia len preto, lebo ich skryjem 🙂

lucia2358
9. dec 2015

Dnes kuracie prsia na smotane a cestovina. Bude aj na zajtra.

snehulienka155
9. dec 2015
Používateľ snehulienka155 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od snehulienka155.

Ja som sa dnes dala na zemlovku, mame vela jablk a uz neviem co s nimi :/

babulka82
9. dec 2015

cesnakova kremova a domaca pizza

googlinqa
9. dec 2015

Karfiol ako mozocek

lydia302
9. dec 2015
Používateľ lydia302 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lydia302.

dnes taky zdravy obed salat s kuracim maskom, olivami a syrom 🙂

drotenka
9. dec 2015
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

ja mam nastastie od vcera vecera navarene, takze dnes bez starosti

zanet63
9. dec 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

My sme si dnes urobili len zemiakovu kasu a masko na prirodno

matvejka125
9. dec 2015

My dnes frankfurtská polievka, langoše

siska53
9. dec 2015

Fazulkova na kyslo vcera a dnes bola.
Vcera este spenat s opekanymi zemiakmi a vajickom (mne ostal aj na dnes) a zvysok mal kuracie na paradajkach,olivach a provensalskych bylinkach,este som spravila po 100rokoch zemiakove placky.

ckatka
9. dec 2015

cesnakovu polievku a rizoto z bravcoveho stehna

henrietta77
9. dec 2015

brokolicova polievka a koložvárska kapusta

kibuk
9. dec 2015

Ahojte ;) dnes zemiakovo-parkova polievka a fasirky,zemiaky

thea77
9. dec 2015

My dnes cestoviny a syrovocesnakovosmotanova omacka s brokolicou....jednoduche, rychle a velmi nam chutilo ☺

m_ij_ka
9. dec 2015

naša večera párky s horčicou, chlieb

daniz
10. dec 2015

V pondelok boli domáce hambáče,
v utorok pečené zemiačky s cottage cheese,
v stredu tortelini s hríbovou omáčkou
dnes pečené rebierka s chlebíkom

matvejka125
10. dec 2015

Frankfurtská polievka, palacinky s tvarohom, nutelou

natal12
10. dec 2015

baby ako vypocitam dvojitu dávku ?? v recepte je 200g polohr. muky 100g hrubej muky .. mam to vynasobit z dvomi ci tromi ?

jukov
10. dec 2015

@natal12 aby si sa nepomýlila že niečo dáš 2-krát niečo len raz, tak sprav 200g polohr.muky a ešte raz 200g poolohr.múky, 100g hrubej múky a ešte raz 100g hrubej múky, ..........

margaretkamirka
10. dec 2015
Používateľ margaretkamirka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretkamirka.

dnes som robila palacinky 🙂

tykat
10. dec 2015

chrumkavé kura a ryžové rezance, mňamka od číňana 🙂

rendicka
10. dec 2015

polievka s pečenej tekvice so sladkými krutónmi a makové domáce rezance...doplňam vápnik 🙂

rakywanda
10. dec 2015

dnes moje obľúbené DSČN (do si čo nájde) 😀 😀 😀

romana03
10. dec 2015

Vidim,ze dnes je palacinkovy den 😉 my tiez palacinky z celozrnnej muky s domacim jahodovym dzemoma zeleninova polievka

m_ij_ka
10. dec 2015

naša večera vajíčková pomazánka, rohlíky 🙂