Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Maminky kucharocky poprosila by som vas o radu, mozem uz tuto sobotu 12.12. zacat piect suche vianocne pecivo ako medovnicky,linecke ..... lebo mne osobne sa zda skoro,ale uz potom budem dalsi vikend aj cez tyzden robit a nebude na to cas. Co na to poviete?.....alebo aspon suche napeciem a nenaplnit lekvarom linecke,alebo ako by ste mi poradili?.....dakujem za kazdu radu.
Dneska budu bolonske spagety ....mnam,mnam 😀😀😀
@j93375 urcite pec teraz 😉
Dnes kuracie prsia na smotane a cestovina. Bude aj na zajtra.
Ja som sa dnes dala na zemlovku, mame vela jablk a uz neviem co s nimi :/
cesnakova kremova a domaca pizza
dnes taky zdravy obed salat s kuracim maskom, olivami a syrom 🙂
ja mam nastastie od vcera vecera navarene, takze dnes bez starosti
My sme si dnes urobili len zemiakovu kasu a masko na prirodno
My dnes frankfurtská polievka, langoše
Fazulkova na kyslo vcera a dnes bola.
Vcera este spenat s opekanymi zemiakmi a vajickom (mne ostal aj na dnes) a zvysok mal kuracie na paradajkach,olivach a provensalskych bylinkach,este som spravila po 100rokoch zemiakove placky.
cesnakovu polievku a rizoto z bravcoveho stehna
brokolicova polievka a koložvárska kapusta
Ahojte ;) dnes zemiakovo-parkova polievka a fasirky,zemiaky
My dnes cestoviny a syrovocesnakovosmotanova omacka s brokolicou....jednoduche, rychle a velmi nam chutilo ☺
naša večera párky s horčicou, chlieb
V pondelok boli domáce hambáče,
v utorok pečené zemiačky s cottage cheese,
v stredu tortelini s hríbovou omáčkou
dnes pečené rebierka s chlebíkom
Frankfurtská polievka, palacinky s tvarohom, nutelou
baby ako vypocitam dvojitu dávku ?? v recepte je 200g polohr. muky 100g hrubej muky .. mam to vynasobit z dvomi ci tromi ?
dnes som robila palacinky 🙂
chrumkavé kura a ryžové rezance, mňamka od číňana 🙂
polievka s pečenej tekvice so sladkými krutónmi a makové domáce rezance...doplňam vápnik 🙂
dnes moje obľúbené DSČN (do si čo nájde) 😀 😀 😀
Vidim,ze dnes je palacinkovy den 😉 my tiez palacinky z celozrnnej muky s domacim jahodovym dzemoma zeleninova polievka
naša večera vajíčková pomazánka, rohlíky 🙂

Kedze mojej 7m dcerenke sa dnes akosi nechcelo spinkat tak sa mama premohla a uz stihla aj navarit 😀 takze dnes mame fazulovu polievku na sladko s rezancami a lievance s ovocim