icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

martina27777
14. dec 2015
Používateľ martina27777 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina27777.

ako skoro kazdy pondelok tak aj dnes nam zostal obed este zo vcera

m_ij_ka
14. dec 2015

naša večera žobrácka kaša, čalamáda, kaiserky 🙂

thea77
14. dec 2015

My dnes hovadzia pecen a ryza...sto rokov som to nerobila...normalne som si pochutila ☺

zuzka56
14. dec 2015

Varené zemiaky na vňatke a zapekaný karfiol

maminka1986
14. dec 2015

my dnes vypražaný karfiol a zemiačiky s malsom,
v nedelu pečene morčacie stehna prešpikované cesnakom a slaninkou ,ryža,hroznový kompot,hovädz.vývar
sobotu slivkove knedle z lidla s makom 🙂
piatok zapekaná cuketa s mletým mäsom (mleté mäso,šampinomi,vajička,rožok,cesnak,cuketa opražená,struhaný eidam)

sugarfree999
15. dec 2015

Predvčerom som varila toto marinované tofu s arašidovou omáčkou vhodné pre vegetariánov i vegánov. Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/12/marin...

michaela1711
15. dec 2015

@sugarfree999 pekne to je naaranžované

sugarfree999
15. dec 2015

@michaela1711 ďakujem 🙂

veronikazadana
15. dec 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

ja som konecne zohnala krasne hovadzie masko, tak budeme mat chutne steaky s hraskovym pyre, len este musim omacku vymysliet 🙂

rendicka
15. dec 2015

@raza tie tuším vyšli celkom v dobrom hodnotení aj v adost.cz

rendicka
15. dec 2015

@sugarfree999 po 13rokoch som kúpila tofu, tak možno vyskúšam toto...mám aj zvyšné arašidové maslo

zgamd
15. dec 2015

Dnes Gyros 😉

gianni
15. dec 2015

dnes cicerová so strúhanou zeleninou a vajcom, druhé pečený pstruh s nakladaným karfiolom a ešte som dojedla zo včera kus kuracej pečienky...

evka_evka
15. dec 2015

Ahojte zienky. Prosim Vas nema niektora z Vas recept na pomarancove susienky?? Dakujeeem..so surovinami v gramazach a nie salkach

karkana
15. dec 2015

nemá niekto dobrý recept na zázvorníky?

mojaniku
15. dec 2015

@karkana ocenila by som aj ja. Mám recept od mamy, ale tie zázvorníky sú brutálne tvrdé, zlomzuby. Každý rok ich tvrdošijne napečie a s napätím čakáme, kým zmäknú 😀

Uvažujem, že mám výborný recept na anízové sušienky. Čo by sa stalo, keby som namiesto mletého anízu použila sušený zázvor?

jarmila64
16. dec 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

@karkana co to je? 🙂

klaudusik7
16. dec 2015
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

ake kolaciky peciete na vianoce? 🙂

thea77
16. dec 2015

@klaudusik7 ja zatial len mandlove suchare a medvedie labky... budem este linecke, makovnik a orechovnik a klasika...vianocnu vianocku 🙂

michaela1711
16. dec 2015

@klaudusik7 ja linecké, praclíky, roládu a možno šamrole ale to až medzi sviatkamy a k silvestru spravím osviežujúci rez.

gianni
16. dec 2015

zo včera cícerová so strúhanou zeleninou a v rúre sa pečie kačka...

zuzka56
16. dec 2015

Cukinové krúžky a zemiaky na masle, tatarka

agnes9
16. dec 2015
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

maso zapekane so syrom, opekane zemiaky a dressing 🙂

bonnie29
16. dec 2015

pečené bravčové koleno s chrenom a chlebom... "ľahký obed" 😀

michaelamichalovska
16. dec 2015

my máme kapustnicu 🙂 a co sa tyka vianocneho peciva tak medovnicky, linecke kolaciky, vanilkove rozky a neskôr ešte salkové košíčky 🙂

j93375
16. dec 2015

Kocky, robim si jedalnicek ze co este nakupit do predstihu k Vianociam z coho budem varit, a ma napadla otazka, kedze na Vianoce teda na veceru klasika, prvy sviatok vianocny dojedacky, druhy sviatok vianocny pecena kacka, ale co tak varit na novy rok?.....sme povercivy,ze ryby a hydina nie, dakedy sme zvykli pecene bravc.maso,knedle kapusta, ale ked bude ta kacka tiez s tym istym, tak ja netusim co na novy rok. Maminky co varievate a chystate sa vy?.....dakujem.

lussy666
16. dec 2015

@j93375 my mavame na vianoce klasika - kapor, nejaku inu rybu, rezne...salat, kapustnica, to je aj na druhy den, na dalsi je kacica, a na novy rok mavame maso v placke, s cviklou, hraskom a uhorkou. neviem preco to tak je, ale je to u nas tak odjakziva... 🙂

beybitko
16. dec 2015

@j93375 tak sprav kačicu na mandarinkach s ryzov a na novy rok mozes mat kludne to maso s kapustou a knedlou 🙂

rendicka
16. dec 2015

tak dnes a zajtra zeleninový boršč s domácou baraňou klobáskou...musím si ešte dopriať kapustu kým môžem 🙂
a upečené už mám vanilkové, capučínové a makové rožteky, linecké zlepované, medovníčky, koka sušienky, griláž..a dnes ešte princezky a na štedrý deň štedrák.. svokra zase upečie dva druhy rolád a nanukové rezy..môj ocko mi naapiekol obrovskú krabicu oblátok tak už vyjedám