icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

winnerka
12. jan 2016

Ja dnes indianska ryža a jelene stehno na cibulke dusené

raza
12. jan 2016

@lucya87 mohla by som poprosiť recept na ten šalát?

moonshine1
12. jan 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

ja dnes nastastie nevarim 🙂 muz sa toho chytil :P

frotta
12. jan 2016

@zabkazelena007 nikdy nevarime presne 1 davka by sa urcite nasla nech sa paci....

lucya87
12. jan 2016

@raza konzervovana sosovica, cibulka nakrajana na drobno aspon 2x preplachnuta vriacou vodou, kysla smotana, trosku horcice, kysle uhorky a sol+korenie.

veronikazadana
12. jan 2016
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

baby ani nie mesiac po vianociach a moj drahy zase basni o reznoch a salate :D

sabenka21
12. jan 2016

Zapekane cestoviny s kuracim masom

raza
12. jan 2016

@lucya87 nikdy som nič také nejedla,určite vyskúšam,đakujem 🙂 a tú šošovicu majú bežne aj v tescu alebo kauflande?

maminka1986
12. jan 2016

dnes na obed zeleninová polievka s mrveničkou,maďarský guláš a knedla.....

travnerka12
12. jan 2016
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

mna teraz vecer prepadla chut na spagety _D

slimstar
12. jan 2016
natal12
12. jan 2016

baby mam chut na sladke co mi poradite ? mam styri jablcka 🙂 len nie nastruhat si jablcko to nechcem. a piect sa mi uz nechce. vdaka

m_ij_ka
12. jan 2016

naša večera žemlovka s tvarohom,jablkami, hrozienkami 🙂

jana_eyre
12. jan 2016

@natal12 jablkovy kompot so skoricou(ak nepoznas, pokrajas na kocky, das varit s cukrom a skoricou), pecene jablko s orechami, skoricou a medom, to je za par minut a prevonia to byt.. Ale najlepsie jablko je cerstve 🙂

lucya87
12. jan 2016

@raza vies co ja ju kupujem v rakusku tak neviem ale kludne ju nahrad bielou fazulkou tu najdes urcite v konzerve aj v tescu. Toto balenie je 700g tak aby si vedela kolko kupit 😉

tykat
12. jan 2016

@natal12 rozvarit so zlatym klasom, a zaliat tym piskoty...ak vydrzis kym vychladne tak navrch slahacku 🙂

littleflowerka
12. jan 2016

kuracie prsia na kocky s hraskom, tarhona

cessy
13. jan 2016

glasova polievka a dolky s čučoriedkovym lekvarom 😉

agiagi
13. jan 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

rozmyslam ze spravim pizzu 🙂

natalym
13. jan 2016

@cessy To je aká glasová?

cessy
13. jan 2016

@natalym pardon,vypadlo mi "u". GULASovu

natalym
13. jan 2016

@cessy A ja rozmýšľam čo to je za polievku..............

iwusteeek
13. jan 2016
Používateľ iwusteeek je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od iwusteeek.

lekvarove perky🙂

rakywanda
13. jan 2016

granatiersky pochod s uhorkovým šalátom
v práci máme pečené kuracie stehná, ryžu a broskyňový kompót
zajtra asi mäsko na hrášku s cestovinou (tarhoňa alebo malé kolienka)

usmiateslniecko
13. jan 2016

U nas dnes na zeleno 😀 takze mame hraskovu kremovu polievku s opecenou bagetkou a cestoviny so spenatom,"prosutom" a struhanym syrom

margaretka_9
13. jan 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

ovocne gule 🙂

m_ij_ka
13. jan 2016

naša večera toasty so šunkou a syrom 🙂

lentilka46
13. jan 2016

U nas dnes na obed francuzske zemiaky a ostalo aj na zajtra 🙂

slimstar
13. jan 2016