icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

erika161
15. feb 2016
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

puchrikovu omacku s knedlou 🙂

nexuska
15. feb 2016

@lucianka01 poprosim recept na polievku

nikak23
15. feb 2016

Kremova mrkvovo,zemiakovo,zazvorova polievka a segedin

gianni
15. feb 2016

dnes divina...

daniz
15. feb 2016

v piatok boli plnené tortily so šunkou,syrom,zeleninkou + hranolky,
v sobotu - kyslá br.polievka, kuracie rezne, zemiačky,uhorka, na večeru som skúšala robiť sushi a jahodové cestoviny,
v nedeľu morčacia polievka , údené kur.krídla pečené na zemiakoch a kyslej kapuste, bol Valentín, tak taštičky z l.cesta - čučoriedkové a pizzové kolieska.
dnes dojeme polievku.

katuliena82
15. feb 2016

Obsypane zemiaky - uvarene zemiaky, potrasene a zmiesane so surovou kyslou kapustou a zaprazenou slaninou. Mnaaam

moonshine1
15. feb 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

puchrikova omacka? :O

katuliena82
15. feb 2016

@erika161 co je to?

mijo53
15. feb 2016

hubová polievka s rezancami a zeleninou, rizoto hubovo-zeleninové, ľadový šalát

nexuska
15. feb 2016

@lucianka01 Dakujem 🙂

slimstar
15. feb 2016
zdenocka
15. feb 2016

Cinska ostrokysla polievka, fasirky z tofu, k tomu zemiakovo mrkvova kasa, plus mrkvovy zelerovy salat.
Zajtra budu brokolicove plackys chrenovým cottage dipom.

trudka4
15. feb 2016

NAŠE DOMÁCÍ BEJKROLS

Suroviny :
starší rohlíky
máslo
sušený česnek
grilovací koření
sůl

Postup :
Rohlíky nakrájíme na tenké (asi 3 mm) kolečka. Rozložíme na plech s pečícím papírem a každé kolečko potřeme rozpuštěnými máslem smíchaným s česnekem, gril. kořením a solí.
Sušíme ve vyhřáté troubě na 100 stupňů do křupava (zhruba 10 - 15 minut)..
Jsou k nerozeznání od okupovaných bejkrols.

nikushkasa
16. feb 2016

Výborný ľahší obedík 😀 😉
https://tipnajedlo.sk/recepty/vajce-benedik-so-...

katuliena82
16. feb 2016

Kukuricne cestoviny s vajickom, vecer pikantne kuracie masko na kokosovom oleji a smotane s ryzou

kvetka589
16. feb 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

ja dnes len zeleninovy salat 🙂 musime sa zacat zdravsie stravovat :D

mamickajanka
16. feb 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

@kvetka589 uz to prislo aj na teba?? :D

agnes9
16. feb 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

dnes len tak ze co restauracia ponukne 🙂

lubica285
16. feb 2016

Langoše 😆

mirko2011
16. feb 2016

buchty na pare plnené nutelovou plnkou poliaté masielkom 🙂

qidko
16. feb 2016

Dnes:jelenie stehno na prirodno s cestovinou,obrateny jablcnik s orechami🙂

trudka4
16. feb 2016

PLETÝNKY DE LUXE

Suroviny :
mléko 275 ml
rozpuštěné máslo 50 g
vaječný žloutek 1 ks
hladká mouka 500 g
sůl 1,5 lžičky
cukr krystal 0,5 lžičky
sušené droždí 2 lžičky

Postup :
Těsto nám vymísí a vykyne domácí pekárna.
Vykynuté těsto si rozdělíme na 8 stejných částí. Každou část ještě rozdělíme na 3 díly a spleteme v klasické pletýnky. Dáme na plech s pečícím papírem a zakryté necháme v teple 50 minut kynout. Potřeme bílkem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů asi 20 minut.

rakywanda
17. feb 2016

po skoro dvoch mesiacoch obmedzovania sa v strave a jedenia "blafov" som si dopriala smaženú slaninku a volské oká.
dnes bude kura na kapuste a zemiaky, ja na večeru šalát 😠 .

tinaaa84
17. feb 2016

V nedeľu sme mali sviečkovú a piekla som špaldovo-ovsené cookies a špaldovú tortu s banánom s krémom z natierkového masla a šľahačky. A minulý víkend som piekla špaldové pizzové slimáky a špaldový kysnutý koláč so slivkami.

katuliena82
17. feb 2016

Pohankovy kolac s broskynami a slahackou, pecene zemiaky a tatarka

vivusika
17. feb 2016

granadír a zeleninovú polievku s drožďovými haluškami 🙂

j93375
17. feb 2016

@tinaaa84 prosim Ta aj ja by som chcela zacat pouzivat miesto klasickej muky, spaldovu, tvoje pecenie vyzera vynikajuco, to staci ked mam povodne recepty peciva, kolacov, a zmenim len muku napr.kde je hladka, polohruba za spaldovu?.....proste aj gramaz moze zostat, alebo treba hladat specialne recepty zo spaldovou mukou?....dakujem.

tinaaa84
17. feb 2016

@j93375 Kľudne stačí vymeniť klasickú múku za špaldovú. Len je viac druhov, je aj celozrnná aj klasická biela. Ja väčšinou používam špaldovu hladkú bielu a polohrubú špaldovú bielu. Len občas treba prispôsobiť množstvo tekutín, každá múka saje inak.

mamanikka
17. feb 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

tie kolace vyzeraju fantasicky 🙂