Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
vcera granadir je aj na dnes 🙂
Kuracie rezne v jogurte http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1689-kur...
Cesnakova polievka a druhe asi rezne
Dnes len fazulu na kyslo 😊
dnes sulance a falosna gulasova polievka 🙂
pre staršieho špenátová polievka, pre mladšieho cuketová s batatom a kôprom, druhé len zapekané zemiaky s vajkom a kyslou smotanou a syrom 🙂 my dospelí si k nim dáme lososa, alebo sekanú 😉 navečer ak bude čas, tak spravím palacinky, alebo lievance
kedze zajtra nebude u nas cas na varenie a caka nas vyletik tak som dnes varila zeleninovu polievocku a zemiaky a rezne - tie budu aj na cestu 🙂
U nas sme dnes 2 z 5 tak dojedame polievku od vcera a urobila som palacinky s nutelou🙂
u nás dnes domáca pizza
vývar s pečeňovými haluškami, pečené kura, ryža, uhorkový šalát a domáce moravské koláče - varil "závodný" bufet 🙂 celkom mňam
celozrnné cestoviny so sušenými rajčinami, medvedím cesnakom a syrom grana padano
Hrášková polievka, vyprážaný syr a hranolky
Plnené kelové závitky http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1450-pln...
Plnene slane palacinky 🙂
U nas dnes: zemiakove placky plnene maskom a co chladnicka da🙂
Dojedame domacu pizzu a budem robit cviklovo-cokoladovy kolacik 🙂
Pecena kacica, s dusenou zeleninou, kopkou ryze a hranolky. Hovadzi vyvar s rezancami. Makove rozteky
U nás Maďarský guľáš s knedľou ... mňamka 😉
cviklová polievka, filety tresky na kari s kokosovým mliekom a ryžou a večera budú domáce burgre s coleslaw šalátom 😉
Dnes kapustová polievka, karé na pásiky so syrovo-šampionovou omáčkou zemiaková kaša a tvarohový koláčik s pudingom
Langoše a fazulovu polievku mliekovu
Smotanova porova polievka, pecene kuriatko na zemiakoch, ceresnovy kompot 🙂
hraskova polievka a zeleninovo cestovinovy salatik 🙂
Tekvicovu polievocku a zeleninove rizoto
Vajíčková polievka, palacinky plnené džemom a citrónovým tvarohom.

Hrášková polievka, domáce parené buchty