icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

matvejka125
3. apr 2016

Bravčový vývar, bravčové zapečené v majonéze so zemiakmi, orechový a kakaový závin

elienocka
3. apr 2016

@karkana ta vianocka je krasna hodis mi link na recept?

elienocka
3. apr 2016

@karkana prosim

elienocka
3. apr 2016

Polievka falosna drzkova z hlivy ustricovej a ryza s kuracinkou

simonnka2014
3. apr 2016

@karkana receptik na vianocku? vyzera super dakujem

katuliena82
4. apr 2016

Obrátené rezne a ryza

lulatko11
4. apr 2016

Kuracie prsia na stave so sampinonmi,ryzu a zeleninovy salatik

nikushkasa
4. apr 2016

Rýchle, jednoduché a naozaj veeeľmi chutné brokolicové halušky so smotanovo bryndzovou omáčkou 😀 😝 https://tipnajedlo.sk/recepty/brokolicove-halus...

lubica285
4. apr 2016

Vyvar, od ktoreho som v tehotenstve zavisla 🙂 a lievance s lekvarom. 😆

erika161
4. apr 2016
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

my sme dnes mali cestoviny s maskom, a sosovicovu polievocku 🙂

qidko
4. apr 2016

Ahojte my dnes dojedame,zajtra mam 40. tak idem urobit kremes,burizonove gulky,listkove tycinky s bryndzou na slano,oblozenu misu a k tomu este nieco mnam mnam🙂

agiagi
4. apr 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@qidko ako robis tie listkove tycinky s bryndzou prosim ta?

qidko
4. apr 2016

@agiagi no velmi ta nepotesim mne robi svokruska doma listkove cesto a zapracuje mi donho bryndzu ja si potom urobim len tycinky a upeciem😀

moniciatko9
4. apr 2016
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

my dnes takziez este dojedame zo vcera, tieto pondelky mam velmi rada 😉

drotenka
4. apr 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

mna dnes nahovorili po dlhom case aby som spravila ryzovy nakyp, tak sme mali ten a vyborny bol 🙂

m_ij_ka
4. apr 2016

brokolicová krémová polievka, ryža a kurací rezeň s ananásom a syrom 🙂

janap76
4. apr 2016

Šošovicova polievka koložvárska akapusta + tvarohova Babovka zo včera 🙂

miriam11
5. apr 2016

dnes zeleninova struhana polievka s haluskami, varene zemiaky a vyprazane rybie file

mijo53
5. apr 2016

morčacia polievka s rezancami, bravčový guľáš s knedlíkom

kim12345
5. apr 2016

dnes brokolicova kremova s krutonikmi,ryzovy nakyp malinovy

katuliena82
5. apr 2016

muz varil nejaku lecovo-klobasovu zmes a k tomu ryzu a ja som spravila broskynovo smotanovu tortu, na vecer sa mi pecie chlebik

agiagi
5. apr 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@qidko tak to mas potom super svokrusu 🙂

qidko
5. apr 2016

@agiagi ja mam najlepsiu svokru na celom svete len ci ona ma dobru nevestu to neviem😀

evkafekete
5. apr 2016
Používateľ evkafekete je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evkafekete.

tak dnes sme si vychutnali obedik v restike a pekne na teraske, to je super pocit, slniecko a ked som nemusela varit a len si vychutnat obed 🙂

stanusa89
5. apr 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

my sme mali dnes len palacinky 🙂

matvejka125
5. apr 2016

Śošovicová polievka, šunkovosyrová pizza, pizza slimáčiky

m_ij_ka
5. apr 2016

kyslá struková polievka, domáca pizza (kečup, tvrdá saláma, šunka, kukurica, cibuľka, klobáska, syr) 🙂

suve99
5. apr 2016

Obed - bryndzové halušky
Večera - grilované kuracie stehná, plnené grilované šampiňóny, ryža, šalát z uhorky, rajčiny a cibule....

slimstar
5. apr 2016
nakup
5. apr 2016

bábovka dúhová ako vatička fakt jemnučká až my z formy pri pečení vyskakovala a je bezlepková 🙂