Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@karkana receptik na vianocku? vyzera super dakujem
Obrátené rezne a ryza
Kuracie prsia na stave so sampinonmi,ryzu a zeleninovy salatik
Rýchle, jednoduché a naozaj veeeľmi chutné brokolicové halušky so smotanovo bryndzovou omáčkou 😀 😝 https://tipnajedlo.sk/recepty/brokolicove-halus...
Vyvar, od ktoreho som v tehotenstve zavisla 🙂 a lievance s lekvarom. 😆
my sme dnes mali cestoviny s maskom, a sosovicovu polievocku 🙂
Ahojte my dnes dojedame,zajtra mam 40. tak idem urobit kremes,burizonove gulky,listkove tycinky s bryndzou na slano,oblozenu misu a k tomu este nieco mnam mnam🙂
@qidko ako robis tie listkove tycinky s bryndzou prosim ta?
my dnes takziez este dojedame zo vcera, tieto pondelky mam velmi rada 😉
mna dnes nahovorili po dlhom case aby som spravila ryzovy nakyp, tak sme mali ten a vyborny bol 🙂
brokolicová krémová polievka, ryža a kurací rezeň s ananásom a syrom 🙂
Šošovicova polievka koložvárska akapusta + tvarohova Babovka zo včera 🙂
dnes zeleninova struhana polievka s haluskami, varene zemiaky a vyprazane rybie file
morčacia polievka s rezancami, bravčový guľáš s knedlíkom
dnes brokolicova kremova s krutonikmi,ryzovy nakyp malinovy
muz varil nejaku lecovo-klobasovu zmes a k tomu ryzu a ja som spravila broskynovo smotanovu tortu, na vecer sa mi pecie chlebik
@qidko tak to mas potom super svokrusu 🙂
tak dnes sme si vychutnali obedik v restike a pekne na teraske, to je super pocit, slniecko a ked som nemusela varit a len si vychutnat obed 🙂
my sme mali dnes len palacinky 🙂
Śošovicová polievka, šunkovosyrová pizza, pizza slimáčiky
kyslá struková polievka, domáca pizza (kečup, tvrdá saláma, šunka, kukurica, cibuľka, klobáska, syr) 🙂
Obed - bryndzové halušky
Večera - grilované kuracie stehná, plnené grilované šampiňóny, ryža, šalát z uhorky, rajčiny a cibule....
Farebná párty vodka recept http://veu.sk/index.php/aktuality/73-farebna-pa...

Bravčový vývar, bravčové zapečené v majonéze so zemiakmi, orechový a kakaový závin