icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

trudka4
23. júl 2016

Právě jsem s dcerkou dopekla křupavoučké SÝROVÉ TYČINKY S DOMÁCÍ VEGETOU 🙂

SÝROVÉ TYČINKY S VEGETOU

Suroviny :
polohrubá mouka 500 g
strouhaný sýr /Eidam, apod./ 220g
Hera nebo jiný tuk 250 g
žloutky 3 ks
vegeta bez soli /já dávám domácí vegetu/ 3 PL
prášek do pečiva asi 8 g
sůl 1 PL
mléko asi 7 PL

Postup :
Ze všech surovin vypracujeme těsto, vyválíme ho na asi 3 mm, nakrájíme z něho tenké tyčinky.
Tyčinky dáme na plech s pečícím papírem, potřeme vajíčkem. Můžeme posypet různými semínky. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů asi 15 minut.

katkalubkova
23. júl 2016

dnes sme mali halusky, so syrom a na vrch som im dala opecenu parku na masle. Vraj to bolo vyborne 😎 , take rychle a jednoduche 🙂

katkalubkova
23. júl 2016

@trudka4 vyzeraju dobre, si sama vymyslala recept, alebo si odkukla 🙂

trudka4
23. júl 2016

@katkalubkova tak inspirace byla z internetu, ale vždy si recepty dolaďuju podle sebe

katkalubkova
23. júl 2016

s nozom si ich krajala, ci si s radielkom?

m_ij_ka
24. júl 2016

kapustová polievka, špagety s mletým mäsom

babatkoo
24. júl 2016

Grilovane kridielka s chlebikom 🙂

matvejka125
24. júl 2016

Kurací vývar, zapekané kuracie s kyslou smotanou a syrom, opekané zemiaky,uhorkový šalát, čokoládová torta

kikikat
24. júl 2016

Kurací vývar,ciernohorsky kuraci rezeň zemiakové pyré

elienocka
24. júl 2016

vcera vecer segedin podla habovcov je vynikajuci chlap iny ani nechce

ena70
24. júl 2016

Kedze sme ma dovolenke tak nam uz 10 dni vyvara hotel...☺☺

mijo53
25. júl 2016

Keďže sme včera neboli doma a nevarili, tak nemáme čo dojedať, dnes budú zemiaky na kyslo a pečená klobáska alebo volské oko, je teplo tak bude bez polievky

m_ij_ka
25. júl 2016

šošovicová na kyslo, francúzske zemiaky, uhorka

lavender84
25. júl 2016

@elienocka prosim ta aky je to segedin? Dakujem 😊

elienocka
25. júl 2016

Od viliama haba -moja mama vari lepsie ako tvoja.Ked vyskusas daj vediet ako ste boli spokojny 🙂ja uz iny ani nerobievam

elienocka
25. júl 2016

@gabccia napisem ti zajtra ten recept mam volno medzi 12 kou

petkovamiruska
25. júl 2016

Kuraci paprikas 🙂 a kolienka...planovala som halusky, ale dosli sme neskori z prace 😜

petrad15
26. júl 2016

Dnes som už nevládala nič uvariť ale môj drahý ma potešil a doniesol mi pizzu ktorú najviac zbožňujem

slimstar
26. júl 2016
mrvenica4
26. júl 2016

Mohli by ste mi poradit na zajtra nejake rychle a chutne jedlo? Uz vobec neviem co mam varit, stale mi pride ze varim to iste dookola a uz by to chcelo aj nejaku zmenu. Dakujem za vsetky rady

motiilik
26. júl 2016

Deti prisli z prazdnin a si nakazali....kuraci vyvar zo slizmi a pecene kura s ryzou a uhorkovym salatom...na zajtra mam ulohu smotanovu tortu s jahodami... 😉

mijo53
26. júl 2016

@mrvenica4 čo najčastejšie varíš, napíš, lebo ináč ťažko poradiť, chutných a rýchlych jedál je veľa

oomina
26. júl 2016

@mrvenica4 sladké? či mäso?

emmusska
26. júl 2016

my sme dnes stavili na restiku. Menu sme sice nestihli ale cesar salat bol na jednicku!

emmusska
26. júl 2016

Baby ozaj este som chcela ci by ste mi nevedeli dat nejaky tip ako urobit pstruha. Ako by to bolo naj 🙂 dakujem

kondaska1
26. júl 2016

@mrvenica4 losos so smotanovocitronovou omackou a zemiakmi, hotove do pol hodky a vyborne
alebo lacnejisia varianta stejk zo pstruha duhoveho (kupis v lidli) v omacke z masla, citronu a skaramalizovaneho cukru so zemiakmi, vyborne, zdrave, syte, hotove do pol hodky

mijo53
27. júl 2016

hovädzia polievka , rezance, mäso z polievky, mastené zemiaky, uhorky

feriha01
27. júl 2016

Dneska:marinovana krkovicka s dusenou cervenou kapustou a zemiakove knedle zajtra: stroganoff a dusena ryza +uhorkovy salat a piatok paradajkova polievka s mozzarelou a tvarohove tasticky s oprazenou struhankou maslom a cukrom

maminecka266
27. júl 2016

@motiilik take typicke domace jedlo si vybrali, asi v tabore teda dobre nevarili, ci? 🙂

roxi77
27. júl 2016

francuzske zemiaky 🙂