icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

montinka
31. júl 2016

@karkana v miske sa zmiesa:1/2 teglika pochut.smotany209g nivy,200 postruhaneho udeneho syra,150g sunka,4ks vajcia,1Pl byliniek(ja som dala bazalku+maly strucik cesnaku),1/2salky mlieka,A natroe sa jeden platok toastu prikryje sa druhym a navrch znova tu zmes a pecieme na pechu s papierom na pecenie na 200 stupnov,20 minut.

autumn11
1. aug 2016

dnes na obed máme pečené kura, zemiakové pyré a broskyňový kompót a poobede spravím vanilkový puding so šľahačkou.

grankosko
1. aug 2016

Dnes na obed sme mali po dlhom čase dolky s lekvárom a šľahačkou a polievku zeleninovp🙂

moonka1
1. aug 2016

my dnes spanielske vtacky so zemiakovou kasou 🙂

lubomira1965
1. aug 2016

lečo s klobaskou

bonaquaba
2. aug 2016

Vcera zeleninova polievka, losos so zemiakmi, dnes idem narafat cucoriedky a spravim muffiny alebo cheescake, ak mate nejake dobre recepty na hocico z cucoriedok pitesim sa

zdenusa4
2. aug 2016

V chladnicke mam bryndzu, tak rozmyslam ze spravim bud klasicke bryndzove halusky alebo len cestoviny s kuracim masom a bryndzovou omackou. Alebo mate este nejake tipy co uvarit z bryndze?

eliska07
2. aug 2016

@zdenusa4

ja som z bryndze, kuracích pŕs a špenátu robila toto :

http://tojenapad.dobrenoviny.sk/do-kuracich-prs...

Bolo to perfektné a veľmi chutné. Naozaj odporúčam 🙂

zdenusa4
2. aug 2016

@eliska07 tak to vyzera naozaj super, spenat by som mala mat tiez v mraznicke. Dakujem za radu, rozmyslam ze to teda aj skusim, aspon nieco nove a ine

eliska07
2. aug 2016

@zdenusa4 Myslím si, že budete určite spokojní. Ten špenát tam nebolo absolútne cítiť, bolo to mäkučké, šťavnaté, naozaj veľmi chutné. Pre mňa osobne jeden z mála receptov z netu, s ktorým som sa 100% stotožnila 🙂

matamm
2. aug 2016

Ahojte nemáte niekto overený recept na nakladaný hermelín dakujem pekný den mata

0ria0
2. aug 2016

Mňa dnes ukecali aby som spravila segedínsky guláš, takže sme mali ten a spravila som ho viacej takže už mám aj na zajtra navarené🙂

lujzamisko
2. aug 2016

Cestoviny so smotanovo syrovou omackou S kuracim mäsom A kukuricou

moyzeska
2. aug 2016

Kuracie rizoto zo slovenskej ryze, posypane udenym syrom a kysla uhorka

fadama
2. aug 2016

Spanielske vtaciky s ryzou. 🙂

zlatkapaps
2. aug 2016

viete mi niektora poskytnut recept na cesto na strudlu? robila som z listkoveho ale to vobec nie je ono ☹ do ip poprosim 🙂

simonnka2014
2. aug 2016

kacica,domaca knedla 🙂

michellia
2. aug 2016

Segedinsky gulaaaas 🙂

casperka1980
2. aug 2016

Baby nemate nejaky receptik na cestovinovy salat s kuracinkou? + cerstva zeleninka? Nieco fajne pre navstevu?

christina_petrikova
2. aug 2016

@casperka1980 receptik nemam. Ale ja robievam tak ze uvarim cestoviny najlepsie vrtulky alebo kolienka. Dam si kuracie masko na rezance. A zeleninu dam aku mam a vsetko to zmiesam 🙂 moc tam nevymyslam niet co

sisaka
2. aug 2016

@matamm dufam, ze niekto napise nejaky dobry, overeny

lavender273
3. aug 2016

Kuraci salat s avokadom a haloumi syrom 🙂

fadama
3. aug 2016

Kuraciu polievku a langose.

mirka_a_hrasok
3. aug 2016

Vobec neviem co:/ A ked pozeram na hodiny tak by som uz mala aj na nieco prist ze co dnes uvarim. Poradte nieco🙂

annadan
3. aug 2016

Dnes spravím len taký ľahší obedík a to gyros šalát. Ten je u nás obľúbený takže idem sa do toho pomaly pustiť🙂

womankc
3. aug 2016

u nás varí dnes dcéra , zelenú fazuľku dusenú s oreganom na masle s cesnakom a k tomu vyprážaný ovčí syr a varené zemiaky ževraj

m_ij_ka
3. aug 2016

na večeru pečené kuracie stehná, pečené zemiaky

jukov
4. aug 2016

@eliska07 piecť nezakryté? nevysuší sa vrch?

tajka1986
4. aug 2016

u nás dnes kuracie rezne v cesnakovo-syrovom cestíčku, varené zemiaky s petržl.vňaťou, uhorkový šalát, polievka cesnacka s krutónmi

motiilik
4. aug 2016

Koprova omacka s knedlou...a opekacky a grilovacky zo vcera...