Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes na obed máme pečené kura, zemiakové pyré a broskyňový kompót a poobede spravím vanilkový puding so šľahačkou.
Dnes na obed sme mali po dlhom čase dolky s lekvárom a šľahačkou a polievku zeleninovp🙂
my dnes spanielske vtacky so zemiakovou kasou 🙂
lečo s klobaskou
Vcera zeleninova polievka, losos so zemiakmi, dnes idem narafat cucoriedky a spravim muffiny alebo cheescake, ak mate nejake dobre recepty na hocico z cucoriedok pitesim sa
V chladnicke mam bryndzu, tak rozmyslam ze spravim bud klasicke bryndzove halusky alebo len cestoviny s kuracim masom a bryndzovou omackou. Alebo mate este nejake tipy co uvarit z bryndze?
ja som z bryndze, kuracích pŕs a špenátu robila toto :
http://tojenapad.dobrenoviny.sk/do-kuracich-prs...
Bolo to perfektné a veľmi chutné. Naozaj odporúčam 🙂
Ahojte nemáte niekto overený recept na nakladaný hermelín dakujem pekný den mata
Mňa dnes ukecali aby som spravila segedínsky guláš, takže sme mali ten a spravila som ho viacej takže už mám aj na zajtra navarené🙂
Cestoviny so smotanovo syrovou omackou S kuracim mäsom A kukuricou
Kuracie rizoto zo slovenskej ryze, posypane udenym syrom a kysla uhorka
Spanielske vtaciky s ryzou. 🙂
viete mi niektora poskytnut recept na cesto na strudlu? robila som z listkoveho ale to vobec nie je ono ☹ do ip poprosim 🙂
kacica,domaca knedla 🙂
Segedinsky gulaaaas 🙂
Baby nemate nejaky receptik na cestovinovy salat s kuracinkou? + cerstva zeleninka? Nieco fajne pre navstevu?
@casperka1980 receptik nemam. Ale ja robievam tak ze uvarim cestoviny najlepsie vrtulky alebo kolienka. Dam si kuracie masko na rezance. A zeleninu dam aku mam a vsetko to zmiesam 🙂 moc tam nevymyslam niet co
Kuraci salat s avokadom a haloumi syrom 🙂
Kuraciu polievku a langose.
Vobec neviem co:/ A ked pozeram na hodiny tak by som uz mala aj na nieco prist ze co dnes uvarim. Poradte nieco🙂
Dnes spravím len taký ľahší obedík a to gyros šalát. Ten je u nás obľúbený takže idem sa do toho pomaly pustiť🙂
u nás varí dnes dcéra , zelenú fazuľku dusenú s oreganom na masle s cesnakom a k tomu vyprážaný ovčí syr a varené zemiaky ževraj
na večeru pečené kuracie stehná, pečené zemiaky
u nás dnes kuracie rezne v cesnakovo-syrovom cestíčku, varené zemiaky s petržl.vňaťou, uhorkový šalát, polievka cesnacka s krutónmi
Koprova omacka s knedlou...a opekacky a grilovacky zo vcera...

@karkana v miske sa zmiesa:1/2 teglika pochut.smotany209g nivy,200 postruhaneho udeneho syra,150g sunka,4ks vajcia,1Pl byliniek(ja som dala bazalku+maly strucik cesnaku),1/2salky mlieka,A natroe sa jeden platok toastu prikryje sa druhym a navrch znova tu zmes a pecieme na pechu s papierom na pecenie na 200 stupnov,20 minut.