icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

pehavcek
4. aug 2016

cestovina s osmahnutym cesnakom, sunkou, paradajkami a eidamom

feriha01
4. aug 2016

Dnesla kuracie penne a zajtra kuraci strakonice s hrabolkami

feriha01
4. aug 2016

Steak

cicuska9999
4. aug 2016

sosovicovy privarok s volskym okom alebo spekacikom 🙂

eliska07
4. aug 2016

@jukov ja som piekla nezakryte. Tym, ze to bolo narezane, tak to hrube nebolo a mne osobne to akoby aj "plavalo" v tom spenate s bryndzou a este si to pustilo potom aj dalsiu stavu. Naozaj som bola prekvapena, ze to bolo stavnate, chutne a hotove presne podla popisu.

Ja som to robila v janskeho mise - na spodok trosku olivoveho oleja, naukladala som tie narezane prsia a priamo tam plnila. Potom som uz len dala do vyhriatej rury.

Ale ak na cca. 15 minut zakryjes, urcite tym nic nepokazis 🙂

jukov
4. aug 2016

@eliska07 ďakujem

fadama
4. aug 2016

Ja dnes Bratislavske kura s domacou knedlou.

3marhulka3
4. aug 2016

Melencova mliekova polievka a syrovo-cuketove placky <3

krajco
4. aug 2016

My sme mali dneska perkelt s haluskami, chutil aj mojej 8 mesacnej babike😊

kendova_anna
4. aug 2016

Dnes som vyskusala novy recept ktory som si nasla na internete. Su to tzv. falosne lazane🙂 Velmi dobre to chutilo a babule za 30 minut som mala obed hotovy. Vyskusajte🙂

ajsa109
4. aug 2016

@kendova_anna a receptík by som mohla poprosiť ?

kendova_anna
4. aug 2016

@ajsa109 ano, velmi rada🙂 Toto je ten receptik http://gratulki.cz/nejlepsi-domaci-sendvicove-l...

lealikk
4. aug 2016

@kendova_anna to vyzera velmi chutne, vyskusam aj ja niekedy ten recept. Vsak to vyzera byt uplne jednoduche🙂

ewisam
4. aug 2016

Dievcata, ako robite domacu pizzu? Ja nech sa akokolvek snazim aby bola tenucka, nedari sa mi ☹ uz som vyskusala x receptov na tenku chrumkavu pizzu a stale je to neskutocne hrube po upeceni, tak nechapem uz.... kysnut nechavam cesto okolo 45min

ajsa109
4. aug 2016

@kendova_anna dakujem a prosím ťa akú smotanu si použila ?

slavka1307
4. aug 2016

@kendova_anna Dobrý deň. A akú paradajkovú omáčku ? A aj hmotnosti by som si poprosila aj pri smotane aj pri omáčke. Ďakujem.

slimstar
4. aug 2016
humajnicek
4. aug 2016

ja dnes obedík v podobe jednej párky a rožka. Tieto kadejaké nálady a chute ma asi raz aj zabijú 😀

hoffmanka
4. aug 2016

@humajnicek úplne viem o čom hovoríš. Ja dnes na raňajky som mala chuť na krupicovú kašu, tak som si ju spravila, za tým som mala chuť na slané, takže zo včera bryndzové halušky. Na obed pizza a večera ovocie a jogurt. Tie chute sú na porazenie :D :D

moonka1
4. aug 2016

My dnes na obed kvasok polievku 🙂

ewisam
4. aug 2016

na zajtra pecene zemiaky s cukinou a hraskovu polievku

petulda333
4. aug 2016

@krajco mozem poprosit recept?ja to chcem vyskusat a nikdy sa nepodaril dobre...dakujem

nakup
4. aug 2016

@ewisam cesto čo robim vydrží v chladničke aj 4 dni a natiahneš ho na tenučko na plech hravo ja mám aj ovalné plechy na pizzu tak len so stierkou cesto rozťahujem k okrajom... recept : 1 kg hladká múka, 1/4 droždia 1 kávova lyžička soli, 1/ 2 polievková lyžica cukru, 0,4l vod a 0,1l olej premiesiš a môžež hneď robiť pizzu alebo cesto dať do igelitového vrecka do chladničky a priebežne druhý .. tretí deň robiť pizzu

lucya87
4. aug 2016

U nas dnes plnena paprika

lucya87
4. aug 2016

@matamm ahoj ja robievam tento nakladany hermelin.

https://www.modrykonik.sk/blog/lucya87/album/sn...

ikuska31
4. aug 2016

Dnes obedik: zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a lazane 😉

kathy1
5. aug 2016

@eliska07 prosim ta a kolko kusov prs Ti vyslo urobit?

pehavcek
5. aug 2016

@eliska07 vdaka za tip. Ideme cez vikend vyskusat. manzel je receptom nadseny :D

dnes spenat so zemiakmi a vajickom

krajco
5. aug 2016

@petulda333
Jasne ja robim z mletej papriky lebo zo zeleniny by som to pri mojich detoch nikdy nedorobila.
Takze orestujem nakrajanu cibulku na oleji pridam mletu papriku necham osmazit pridam masko ( ja robim z kuracich prs akebo stehien), zalejem vodou tak aby bola asi 1 cm nad masom posolim pokorenim hodim bobkovy list a necham uvarit do makka, vystavim polovicku citrona a zalejem smotanou na slahanie ked treba zahustit tak zahustim mukou rozrobenou v mlieku, necham prevret a hotovo. Este to uvyknem precedit cez sitko aby tam nahodou neboli kusky muky.
Halusky robim len hladka muka voda a sol.😊

slimstar
5. aug 2016

Mäso z grilu je lahôdka! 10 rád, ako ho najlepšie pripraviť! http://veu.sk/index.php/aktuality/843-maso-z-gr...

Marináda na grilovanie na všetky druhy mäsa
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/842-mari...