icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sonka31
14. apr 2011

@tin007 Ahoj, ako robis tvarohovu zemlovku, porad ;)

lyongirl
14. apr 2011

@zajo79 aj ja som včera kúpila v kaufláči Captain IGLO, mal by to byť 100% filet...a chcem ich piecť, lebo nerada vysmážam 😝

titkovamiriam
14. apr 2011

jej zemlovka mnaaam-ja robim rozky,jablka s hrozienkami,vanilkový cukor a na to dam tvaroh vymiesany s vajíčkami cukrom a hrozienkami,zasa rozky zalejem smotanou s vajickami a dam zapiecť,občas urobím aj penu,vtedy dam vsade len žltka a z bielkov spravim sneh. 🙂
Prsty moc nekupujem viem ako sa to robi 😝 radsej spravím vypražanu rybku,no tiez mam radsej pecene a zapekane ryby.

lyongirl
14. apr 2011

ja tiež prsty nekupujem, ale dostala som chuť na niečo nezdravé 😀 , rybu ináč máme dosť často, lebo to je jedno z mála jedál, ktoré mi deti zjedia...

titkovamiriam
14. apr 2011

Ja ich mam v mrazaku keby decka doma nevedeli co si spravit 😉 Inak asi dnesspravím rybku mam este v mrazaku kapra hodim na neho maslo rascu papriku a k tomu pyre-mnaaam,Polievku kalerabkovu s mrkvou a knedlickami 😉

zabka4
14. apr 2011

My máme od včera zeleninovu polievku z karfiolom, mrkvou, petrzlenom a zemiackami. a druhe od včera brav. pliecko na prirodno so šampionmi a k tomu tarhonu...Mňam...ta omacka sa mi fakt vydarila...som nestihala Eliške naberat 😅

miriamr
14. apr 2011

fazuľa na kyslo a fašírky 😉

tin007
14. apr 2011

@sonka31 uplne rovnako ako klasicku, akurat miesto tvarohu dam puding z 2 praskov a pod to vrstvu struhanych jablk s trochou hrozienok. Lepsie nam chuti s vanilkovym ako kakaovym pudingom (zistila som vcera).

daniz
14. apr 2011

halušky s vajíčkom, uhorka, cvikla

evelyn11
14. apr 2011

my dnes dojedame fazulovu polievku s klobasou a vcera som robila huspeninu a dnes je pekne stuhnuta,tak nam neostava nic ine,len ju pekne popapkat. 😅 😅 😅

beaska
14. apr 2011

masko , knedla a cervena kapusticka mnam 🙂

a2303
14. apr 2011

@mia258 môžem poprosiť o recept na plnený baklažán? ďakujem! 🙂

sonka31
14. apr 2011

@tin007 Hmm, no to asi skusim, mam jeden recept na kolac kombinacia puding a jablcka a je fakt bombovy. Aj toto bude dobre. A potom chudneme, ze... :( Diky za tip.

renatad
14. apr 2011

baby ja som dnes tak KO unavená, tak som sa tuším najedla z čítania vašich príspevkov 😀 😀 ale čo budu jesť deti netuším 😖

lenkahrehusova
14. apr 2011

Ja som dnes kuchtila čínu s ryžou 🙂 A dojedli sme nepečenú smotanovú tortu s jahodami 😀 😀

zuzka1.
14. apr 2011

zeleninovy salat s kuracim maskom, babovka s hrozienkami v cokolade

tin007
14. apr 2011

Dnes mame zemlovku urobenu vcera a vecer bude zeleninovy salat a k tomu narychlo opecene kare.

atrami
14. apr 2011

gulášová polievka s kuraťa, cestoviny so syrovou omáčkou, decká si znova rozkázali lievance, dnes so škoricou a šlahačkou.

michele11
14. apr 2011

Ja dnes robim hrstkovu polievku, pre drobca kura s hraskom v paradajkovej omacke, pre nas kare v cibulovej omacke a kapustne fliacky.

babullka1
14. apr 2011

My dnes obed u svokry 😉 parene buchty, pecene mäso,kapusta ,knedlik. a malý tam mal strúčkovú polievku s volskym okom., 😉

lalus
14. apr 2011

@tin007 u nás bola včera žemľovka urobená predvčerom 😀
dnes zapekané cestoviny s boloňskou omáčkou a syrom 😉

tosomja
14. apr 2011

segedínsky guláš, knedľa...želatínové ovocné poháre s jahodami a šľahačkou 🙂

jania023
14. apr 2011

@tosomja ako robis tie pohare?? 😀 mnam dala by som si

titkovamiriam
15. apr 2011

gulašová polievka a vajičkove halusky a konecne domaci hlávkový šalát!!!!!!

renatad
15. apr 2011

lievanceeeee a polievku pre drobca som vytiahla hotovu z mrazaku - zásoby 😅 😅

daniz
15. apr 2011

dnes pizza
sobota -šampiňónová polievka-mliečna a čevapčiči + zemiačky možno urobim slimáky z lístkového cesta,
nedeľa - polievka zeleninková a pečené kurča na masle a ryža.

zuzka1.
15. apr 2011

dnes zemiakove placky plnene orestovanou kuracou pecienkou, muffiny

drobik1
15. apr 2011

dnes polievka zo vcera a druhe mäso so vselicim co sme nasli(slanina,uhorka,vajicka natvrdo,horcica a tak) a ryzu..

evelyn11
15. apr 2011

my dnes mame bravcove srdce na smotane+knedla.mnam,uz sme to dlho nemali! 😎

evelyn11
15. apr 2011

@drobik1 ja sa toto chystam varit v nedelu,volame to spanelske vtacky,len to nerulujeme do masa,ale tiez takto volne dame vsetko do hrnca a povarime spolu-mnam!