Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@wikisara tak sa podel o recept 😊😊😊😊
@petulda333 podľa tohto receptu som to robila http://nanicmama.sme.sk/salaty/cestovinovy-sala...
Dneska paradajkova polievka s cestovinou a syrom a palacinkova torta s tvarohom a ovocím slahackou zajtra slepacia polievka tvarohove rezance a kyslá smotana nedelu sa dorobia rezné a zemiaková kasa
dnes kyslá zemiaková polievka, kolienka s tvarohom
Vcera : smyklavy salat a fasirky a polievka sosovicovo-zeleninova a strudla z list.cesta
dnes rezance s lekvárom a orechami 😉 zajtra lazane so špenátom idem skúsiť 😲
vajíčková polievka, lievance
Dnes len na rýchlo slepý gulas 🙂
kelovy privarok s masom, chlieb
polievka sa dojedá, druhé jedlo vyprážané bedle, zemiaky nakrájané na mesiačiky , mastené, kapustový šalát z hlávkovej kapusty, do ktorého som dala tvrdý syr, trošičku šunkovej salámy a za lyžicu tatárskej omáčky a kyslej smotany, šalátové korenie, soľ, trochu vegety
pórová polievka so zemiakmi a párkom zo včera, kuracie prsia plnené syrom, medvedím cesnakom a šunkou - opečené a k tomu asi zemiaková kaša...
Zeleninová polievka, bryndzové halušky a ešte dumam nad niečím sladkým...
Zemiakove placky so sote a struhanym syrom
Sosovicna polievka,granatir a mrkvovy salat.
včera som varila zemiakovú omáčku na kyslo s párkom a vajíčkom a k tomu pečivo 😎
Paprikas s kolienkami z kuracich stehien a palacinky.
šanpiňónová polievka, zemiaková kaša, fašírky
Rajcinkova polievka,kuracie prsia na hrasku s mrkvou k tomu tarhonu.
A dojedaju sa este Štrasburské zemiaky 😉
my dnes sme si uvarili paradajkovu polievku, vepro zemiaky zelo, a skusala som robit cviklovo-cokoladove muffinz, ale u deti nemali uspech, tak ja s mm sa napchavame a a na vecer som este robila pizzu - no akosi vela pojeme, deti rastu 🙂 🙂 🙂
zajtra planujem robit hovadziu polievku a svicekovu
karfiolová polievka,ryža a mäsová roláda plnená uhorkou, kápiou, vajcom 🙂
Manzel varil hovadziu polievku a piekol kare so slaninkou a zemiacikmi. Syn ma k masku miesto hranoliek dusenu cuketu

@petulda333 výborné to bolo a fakt že dosť rýchlo aj uvarené tým že cestoviny som len vyvarila a kuracie mäsko je rýchlo uvarené, takže fakt super typ na rýchly obed🙂 Chutilo všetkým 🙂