icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

karkana
21. nov 2016

od včera španielske vtáčky s tarhoňou

paulakolla
21. nov 2016

@spinoscapularnabeta das receptik na falosnu drzkovu?

spinoscapularnabeta
21. nov 2016

@paulakolla na cibulku hodim huby, podusim ,pridam zemiaky.ked su makke urobim zaprazku s mletou paprikou. Ku koncu roztlacim cesnak a do odstavenej polievky pridam majoran. Tak sme to robievali doma. Ozajstna drzkova ale neviem ako chuti😊. Robievam ju aj zo sampionov ale vtedy tam prihodim aj mrkvu.

slimstar
21. nov 2016
mijo53
22. nov 2016

kuracie drobky na smotane, kolienka

miriam11
22. nov 2016

fazulova polievka, masove rizoto so zeleninou a marhulovy kompot

nikanu
22. nov 2016

Dneska su to zemiacky zapekane so syrom a uhorkovy salat a rajcinova polievocka 🙂 decka sa len tak oblizovaqli a je to lacne a zdrave 🙂 mam rada take jednoduche recepty aspon mńemusim dlho vymyslat co varit 🙂 a zajtra budem asi vajickovu kyslu a babky zemiakove s masom

jukov
22. nov 2016

fazuľová polievka s klobásou, vyprážané zemiakové pagáče (zostala mi z nedele zemiaková kaša, tak sa využije)

nikanu
22. nov 2016

@jukov mozes mi sem hodit aj postup ze ako to robis tie pagace? lebo ja obcas tiez mam zvysnu kasu a neviem co s nou ak by sa to nejako dalo vyuzit rada by som 🙂 nech sa to nepokazi a aspon budem vediet o zaujimavy recept navyse 🙂 dakujem

dagaz
22. nov 2016

A ja dnes nic...mne sa fakt nechce😂bude chlebik so sunkou a zeleninka😁

jukov
22. nov 2016

@nikanu páči sa, k tej kaši pridávaš polohrubú múku (zapracovávaš múku do kaše), množstvo toľko, aby sa hmota dala vaľkať, rozvaľkám do hrúbky 1cm, vykrajujem stvorčeky, ale sú aj obdĺžniky a kosoštvorce 🙂 - to nevadí, zohrejem olej na panvici (majú v oleji plávať), vysmažím z oboch strán do zlatova, na papierových utierkach vysajem z nich tuk

miricka77
22. nov 2016

My dnes gyros salat.mnaaam

jukov
22. nov 2016

@nikanu robievam z tej hmoty aj plnené gombóce (plnka - mleté mäso upečené na cibuľke) s dusenou kapustou (ako k pečenému mäsku), alebo dalšia varianta sú gombóce na sladko, pridávam okrem múky aj práškový cukor, guľky plním slivkovým lekvárom alebo ovocím, vyvarím a posypem pečenou strúhankou, alebo makom, alebo grankom, ...

bendinko
22. nov 2016

Kuracie prsia na kari a ananase

casperka1980
22. nov 2016

Brokolicova polievka s haluskami...

adawada
22. nov 2016
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

Bola som skeptická ale len tak sa zaprášilo
http://www.sikovnamamina.sk/cviklove-rizoto-recept/

dagaz
22. nov 2016

@adawada to vyzera strasne dobre...mnaaaaaam...ja milujem cviklu moj maly tak isto...a manzel sa moze len kukat😂aj to tak dobre chuti ako to vyzera?

adawada
22. nov 2016
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

@dagaz vsetci boli spokojni, aj najmladsia 16 mesacna princezna sa oblizovala 😀

dagaz
22. nov 2016

@adawada no uz viem co zajtra navarim..akurat ze ja mam doma mesozrutov takze prihodim tam par kociek kuracieho😚

gianni
22. nov 2016

dnes hov. vývar, pečené stehná s ryžou a šalát...

m_ij_ka
22. nov 2016

hrachová kaša, fašírky, zemiaky, cvikla

lealikk
22. nov 2016

mrkvova poliavka, kuracie prsia plnene sunkou a syrom, ryza

hildicapupu
22. nov 2016

Marhulove gulky so struhankou a s malinovou omackou 😝

laurael
22. nov 2016

Grilovaný hermelín s brusnicami a brusketkou 🙂

usmiateslniecko
23. nov 2016

Strukovu polievku na kyslo a zemiakove placky

rakywanda
23. nov 2016

dnes mi šibe: mužovi urobím granatiersky pochod s uhorkou
a keďže práve som zistila, že malá ho má v škole na obed, takže jej urobím asi lososa na masle so zemiakmi a sebe hnedú ryžu so zeleninovým šalátom

luciasing
23. nov 2016

Dnes domace mega rychle pletenky fakt super ako vaticka 😊

suve99
23. nov 2016

@luciasing - recept by nebol prosím ? 😉

mijo53
23. nov 2016

strapačky s domácou kyslou dusenou kapustou - mňam