Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Karfiolová polievka a k tomu dusené kuracie stehná s ryžou a broskyňovým kompótom. Vo štvrtok bude asi hrášková polievka a k tomu šošovičový prívarok s vajcom alebo losos so zemiakmi.
karfiolova polievka, rizoto s uhorkovym salatom
šošovicová polievka kyslá a zo včera ešte zostali španielske vtáčky s ryžou 🙂
@crazybabenka vdaka, tak u nas dnes hlivova polievka a vyprazany syr 🙂
babule, robila som cukinovu kremovu polievku z mladej cukinky...a je nejedla.taka horka....fuuuuj.ani raz sa mi to este nestalo a robievam ju pravidelne. da sa tomu nejeko predist? dakujem za rady.
vajickova polievka, zemlovka
cestoviny so syrovou omáčkou 😉
@cinamon7 ja budem robiť syr zajtra 😀
@bibi1711 zhorknut moze ked je dlho odtrhnuta,ked sa dlho smaží alebo ked je stara ☹
@titkovamiriam , no kedze bola kupovana, netusim, co s nou bolo...ale mam rada tu polievku a tak som sa tesila..da sa to pri nakupe nejako zistit?
Paradajkova polievka a tvarohove gulky. Pre mm opekane zemiaky a fasirky.
@bibi1711 pri nakupe nie ale doma ak kusok osupeš tak ochutnaj ako uhorky-tie tiež mozu byt horke,no ale ked sa to stane pri varení tak az ked dovaríš.Inak ked cukinu zamrazis a potom varís nikdy nieje horka.Samozrejme je hovadina mraziť mladu a cerstvu,to len na jesen ked su prebitky.Inak mne sa stalo že som kupila teraz horky šalát-suseda mi dava so sklennika no nechcela som ju otravovat tak som dva kupila-jeden som vyhodila 😠
inak robim kukurickovu polievku a cestoviny s omackou a syrom 🙂
@titkovamiriam Ahoj, prvykrat pocujem o kukurickovej polievke 😅 Prezradis prosim ta recept?
@titkovamiriam mas pravdu, vacsinou, ked je mlada cukina v akcii si nakupim a namrazim...a nikdy nebola horka...
@egyptanka , nedavala...
@egyptanka moje menu je dve strany dozadu-maso same maso-chalani by inak sviatky ani nemali 😀 😀 ja sa teším na šalátiky , vajíčkovu hrudku a syrovú roladu
@kiribaby http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39346 už je aj tam a v hrci už nič nemam 😀 😀
@titkovamiriam dakujeeeem 😀 ja mam kukuricku velmi rada, vyskusam 😉
😀 😀 a možeš spraviť aj so smotanou a syrom,uvaríš kukuricu aj trebars len vode so soľou a ked je makka tak daj do slahackovej smotany jedno bambino a do polievky len prevariť 🙂 -môžeš aj rozmixovať a podavat s opečeným pečivom 🙂
@titkovamiriam no diky, uz sa troska inspirovala, akoze vyhoda je to, ze v sobotu nam s dcerou navarim, to co mame chut my, lebo muz je v praci a v nedelu ideme na vylet tak sa prestravujeme vonku. 🙂
kocky neviete mi poradit nejaku dobru chrenovu omacku (alebo hocijaky recept zo zavaraneho chrenu k obedu)? Pokial by bolo mozne taku aby sa hodila k cestovine, kuraciemu resp. bravcovemu masu (lebo udene a pod.nejeme). Taku zdravsiu verziu bez smotany.... Na nete je kopec receptov ale ani jeden ma nejako nezaujal 🙄 dakujem
dnes dovaram šošovicovu polievku zajtra dukatove buchtičky 🙂 🙂 🙂
Dnes som urobila kremovu kalerabovu polievku, som zvedava ako sa bude slecna tvarit... 😉
manžel dojedá od včera kapustové od včera a decká si rozkázali babovku.
spagety s morcadelou budu u nas ale az na veceru mnam
dnes palacinky s dzemom a slhackou a polievku brokolicovu ..kedze sme sami dvaja doma od dnes.. 🙂
karfiolová polievka od včera a dnes segedínsky

Včera sme dojedli,dnes špagety,alebo nejaké cestoviny...