icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dada1212
20. apr 2011

Dnes budú asi šúlance s makom a strúhankou, zajtra kurací perkelt s kolienkami.

lucikatn
20. apr 2011

sojove rizoto - ryza+sojove kocky+kukurica+hrasok+syr na posypanie 😉

daniz
20. apr 2011

Na večeru len párky s chlebíkom, na zajtra kelový prívarok.-keď na zeleno, tak zelené

mimi21mimi
20. apr 2011

kuraci perkelt s cestovinou

atrami
20. apr 2011

@daniz . ešte, že si to pripomenula. Zajtra teda na zeleno- špenát 🙂 Manžel knedlu s vajíčkom

narika
20. apr 2011

Ja teda rozmislam nad baklazanou s masovou plnkou a ktomu este upecene zemiaki.len si musim svihat. 😉

azuz
20. apr 2011

fazulova polievka a zemiakove placky 🙂

miriamr
20. apr 2011

zemiaková polievka s vajíčkom alebo opraženým chleníkom, halušky s vajíčkom, hlávkový šalát 😉

reanda
20. apr 2011

sparglovy paprikas s cestovinou a hlavkovy salatik

kukujka
20. apr 2011

halusky s tvarohom a s kyslou smotanou

sofinka18
20. apr 2011

dnes velmi rychly obed 🙂 vajickove halusky

ilijanka
20. apr 2011

ahojte, nemáte dobrý recept na nakladaný encián? Ďakujem. 😉

kakakina
20. apr 2011

ja som dnes spravila bravcove masko s hubovou omackou,a mame vyriesene aj na zajtra 🙂 .K tomu knedlik mnam 😉 .A od piatku postime 😉 !!!

titkovamiriam
20. apr 2011

dnes masko na hrasku ,kalerabku a mrkve so zemiakmi,pórová polievka 🙂 a zarobila som zasa na medovníky deticky mi vsetky pojedli 😀 😀

tosomja
20. apr 2011

my sme dnes nevarili, nejak nám jedlo ani nechýbalo 😀 samozrejme, Vikinke som spravila rybku na masle a zeleninke so zemiačikmi...my s manželom len ovocie, zeleninka a šťavu...teraz jem "polystrén" 😀

malinovka333
20. apr 2011

nes mame krupovu kašu s oškvarkami,a robila som koláč lenivej gazdinky,akože nie som lenivá ale chutí nám 😀

lucka1987
21. apr 2011

obalovany karfiol, a zeleninova polievocka.. dnes a zajtra sme vegetariani 😀

sofinka18
21. apr 2011

dnes cesnakova polievka kremova a zapecene kuracie maso s brokolicou cukinou a syrom...

mmonika
21. apr 2011

u nas len rychla vajickova omacka ,a palacinky s tvarohom ... 😉 dnes sa mi nechce varit ...

kvojtanikova
21. apr 2011

@mmonika co je vajickova omacka? ako sa to robi prosim ta?

mmonika
21. apr 2011

@kvojtanikova uplne lahko a rychlo ..do cca 30 minut mas omacku hotovu .. .
Do hnrnca si das cca 3-4 zemiaky .ktore nakrajas ,( ak lubite viac zemiakov pridas ) .Zemiaky zalejes vodou tak aby boli ponorene ,pridas sol ,a bobkovy list .. Ked sa ti zemiaky uvaria pridas smotanu na varenie ,nechas chvilku povarit ,pridas hl.muku zmiesanu s mliekom a nechas zovriet .. Miesas aby ti to neprihorelo .pridas troska vegety ... . ked je omacka hotova pridas na tvrdo uvarene ,pokrajene vajicka... ja davam tak 3 vajicka ,bo deti ich hned vyjedia ..

podavas bud s chlebom ,alebo bez .. kto lubi dochuti s na tanieri octom .. 😉

kvojtanikova
21. apr 2011

@mmonika ahaaa, dakujem. uz viem co to je, my to volame zemiaky nakyslo a podavame s vajecnou omeletou alebo s parkami. Ale je to dobry napad s tymi vajickami.

mmonika
21. apr 2011

@kvojtanikova s vajickovou omelotou,?? to nepoznam zase ja .. .ale parky ma tiez nikdy nenapadli 😉

reanda
21. apr 2011

kolke dnes varite spenat? 😀
ja nevarim, lebo som nedostala vcera kupit, tak bude sparglovy paprikas odvcera, z ktoreho na dnes vyrobim perkelt

tosomja
21. apr 2011

ja varím špenát, ale len malej, my si robíme granadír s kyslou uhorkou a idem spraviť šunku v aspiku, aby mi stuhla do večera...

junkfoood
21. apr 2011

ja som robila spenatovo syrove lasagne a ako dezert carrot cake..mnam... 🙂

mia258
21. apr 2011

Dnes falafel a domáci arabský chlieb 😀

iinuska
21. apr 2011

spenat

lyongirl
21. apr 2011

pozerám, že dnes má veľa ľudí jedlá "na zeleno" a zajtra plánujú maso, nie je náhodou zajtra Veľký piatok - najvačší pôstny deň?
My máme dnes maso so zemiakmi zo včera, lebo sme sa presťahovali a nemám tu dnes šporák, no a zajtra niečo pôstne, buď špenát, alebo rybka so zemiakmi. A možno šošovicová mliečna.

miruska15
21. apr 2011

pridavam sa aj my špenat 😀 sme sa asi dohodli 😀