icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sisanka
21. apr 2011

ja dnes peciem jelita (jaternice 😀 ) so zemiakmi,zeleninovu polievku a zajtra asi buchty na pare plnene lekvarom,mnaaam a brokolicovu jemnu polievku...este som ju nerobila ale ste ma inspirovali na nu tak sa uz tesiiim... 😵

lucka1371987
21. apr 2011

vcera bol segedinsky gulas a zeleninova polievka no a dnes torteliny s jogurtovo-cesnakovo-koprovou omackou.dnes len take na rychlovku a zajtra hovedzia polievka. 😝

mata71
21. apr 2011

včera bryndzove pyrohy,aj perky,dnes fazulova na kyslo a langoše,,,zajtra ryba a zemiakova kaša,hlavkovy šalat,, 🙂

daniz
21. apr 2011

Dnes už spmínaný kelový prívarok,
zajtra vyprážaný vatovec,šampiňóny alebo rybka-treska.
v sobotu uvidím, na večeru obl. misy,
v nedeľu kuracia polievka a španielské vtáčiky, tarhoňa
v pondelok nik nevie, lebo bohvie kde budeme. 😀 😀 😀

malinovka333
21. apr 2011

@daniz odkial máš vatovec?

atrami
21. apr 2011

tiež špenát. Zajtra pizza a večer opekačka.

daniz
21. apr 2011

@malinovka333 zo susedovej záhrady, 😀 😀 😀 ale je v mraziaku.. 🙂 🙂 .Mám posledný tak míňame, kým budú nové. Mali sme ich asi 12 rozdávalo sa vo veľkom.

jarunka111
21. apr 2011

pečené kuriatko + ryža, cesnaková drobčeková polievka 😉 niečo rýchlo, chytila som sa do umývania okien, konečne.
@atrami aj ja by som prijala takú opekačku a všelijaké "zdravé" dobroty 🙂

daniz
21. apr 2011

a ozaj idem piecť žerbó rezy, stačí jeden, ale ktorý lúbime.Každý je prejedený, tak jeden druh koláča je v poho.

atrami
21. apr 2011

@jarunka111 , tak dobehni. Do NM to nieje až tak ďaleko 😉

sonka31
21. apr 2011

Cafte, ja varim spenatove rizotko s parmezanom. A zajtra neviem, chcelo by to nieco postne. Poradte 🙂

daniz
21. apr 2011

@sonka31 rybky,syr,zeleninka,vajíčka,cestoviny,huby........

zuzka1.
21. apr 2011

segedinsky gulas, knedla, tiramisu, vecer grilovane kridelka a stehna v zahrade 😵

zajtra tazky post 😀

kaara1980
21. apr 2011

ja dnes bryndzové pirohy a keďže zajtra ráno s malým odchádzame na sviatky ,domov,,tak drahému guláš a syrovú roládu-nech nám náhodou neumrie

yoda_
21. apr 2011

Cavte, pridam sa - zelene trojkombo s cestovinami alebo prehlad tyzdna alebo ako vyprazdnit chladnicku pred cestou - porovo/brokolicovo/spenatove cestoviny s cesnak. Pre syna bez cesnaku. Jednoduche, rychle a mnam.

drobik1
21. apr 2011

dnes brokolicova polievka,spenat s volskym okom a zemiakmi.. 🙂 zajtra rybicku a asi hranolky..

bubinko83
21. apr 2011

dneska sote s ryžou a zajtra rybka a zemiakovy šalat 🙂

eva7780
21. apr 2011

dnes špenát a zajtra budú asi dukatové buchtičky(ak budem stíhať)

babullka1
21. apr 2011

My dnes chlebove placky, cesnacka -krémova a zajtra ideme na oslavu a vecer grilovačka,takze nevarim 😝

titkovamiriam
21. apr 2011

takže takto to u nas dnes vyzaralo vo varení:
ranajky-šunkovo -vajíčkový hemendex,puding,bryndzová pomazánka
obed -hrašková polievka s krupicovými knedličkami- špenát
piekla som rohlíčky,moravské koláče a po druhý raz na veľku noc,prvá,,zmizla,,medovníky-otec mi spravil formu na zajace,zajtra budem zdobiť 🙂

kralicica
21. apr 2011

my dnes brokolicova polievka, cestoviny s rajcinovou omackou a syrom, zajtra na obed ideme so svagrom, svagrinou a ich malou na pizzu a vecer zacne velka noc 🙂 budem piect velkonocnu babu, dnes som robila 2 syrky, piekla 2 kolace (cookies z bielej cokolady a kokosu a cokoladove muffiny). v sobotu na obed asi lievance, v nedelu vypr. kur. rezne so salatom... klasika... ved to nie je len o jedle... ale co uz, ked mam doma hladosov ? 🙂

hobit
22. apr 2011

dnes rybka so zemiakmi, zajtra cestoviny s nivovo-sampinonovou omackou a kuracimi prsami, vecer mame oslavu, to budu pecene kolena s klobasami v pivnej marinade, zajtra pecena morka, knedlik, kapusta, v pondelok klasika zemiakovy salat a udenina...napecene mame kavove zrna, kosicky so zltkovou plnkou, kokosovu bohemku, penovy zakusok, tvarohovy kolac s cucoriedkami, strudlu, medovy kolac a venceky...sviatky mozu zacat 😉

lunana
22. apr 2011

Žienky poraďte mi prosím ako očistím mandle od tej šupky? už to tu raz bolo, len to neviem v rýchlo nájsť

malinovka333
22. apr 2011

@lunana obar ich vriacou vodou 😀 šupka pojde lahko dolu

zuzka1.
22. apr 2011

dnes štialova polievka, zapekany karfiol, salat.

iinuska
22. apr 2011

vysmazany syr, zemiaky, tatarska, paradajkova polievka

mimi21mimi
22. apr 2011

cesnakova kremova polievka - ak sa podari 😀
zapekane zemiaky s brokolicou a syrom

taikothe
22. apr 2011

Jednoduche cesnakove kuriatko. Receptik tuto http://www.jedloakopriatel.sk/kura-na-cesnaku/

luciferova
22. apr 2011

Robievate niekto ten zlty vajickovy syr z mlieka? Prosim recept 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená