Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nas dnes porkova polievočka a žemlovka 🙂 😉
u nas pečená rybka-kaša,kapustová polievka 🙂
spenatova polievka a zeleninove rizoto. Co na zajtra - vobec netusim 😝
@titkovamiriam ja sa chodim vzdy k tebe ocami najest 😀 takmer denne. Ja nemam sancu stravit tolko casu v kuchyni pri nasom zivotnom style a tak isto aj deti mam v casovo narocnejsej vekovej kategorii. ALe raz.... na dochodku si aj ja budem vypekat a vyvarat 🙂
@stvura 🙂 ,inak aj u nas desne teplo a Marek už prave spí od 12-tej boli sme sa vyblazniť na ihrisku 🙂 vidím to na ponocovanie dnes 🙂
zajtra kutŕacie rezne ryža a obyčajný šalát-akurat varím zemiaky 😉 a prví raz robím vajíčkovú tlačenku dala som ju do bábovkovej formy a nechcela som davať želatinu tak som uvarila kukuričný škrob vo vývare tak som zvedava ako to dopadne,ak to neztuhne bude šalát 😀 😀 chuť to malo neskutočmú už ked som to dávala do chladničky 😀
@briketa čo ja viem po praci cez tyzden urcite tak hodinku a teraz aj styry -no ja to mam ako koníček 😀 😀 😀 milujem varenie,pecenie-bohužial aj jedenie 😀 😀 a hlavne po 19-tej ked už je doma klud 😠 😠 ako hovorí pán Novotný-biely sex....otvoriť chladničku-zatvoriť chladničku
u nás dnes dukátky 🙂a piekla som koláče,zajtra budú grilované stehienka s ryžou a urobím hrudku a šalát
@stvura vsak pockaj až vyrastu budu ti pomahať,teraz mi Michal pomohol zo zemiakovým šalatom na zajtra,skoro ho celý spravil sám-len som dochucovala a zajtra rezne bude robiť Milan on rad pri nich stojí aby neboli prepečené 😀
sosovicovy privarok, vajko 🙂
😀 dnes je ina generacia decka su dlho same nezenia sa ako 20rocný tak sa aj variť naucia 😀 ,na mojich sa to niak nalepilo a este ich to aj baví 🙂
ja som dnes robila lososa a morského vlka so zemiakovou kašou a na večeru bola tuniaková nátierka, hrianky a čerstvá zelenina 😉 a od zajtra dovolenkaaaaaa 😀
@titkovamiriam Miri, iné som ani nečakala 😵 ja tiež veľa varím a pečiem, no na Teba namááám 😉
@miriamr 😉 čo už ked mam plny dom hladosov-milan s michalom stihaju vsetko pojesť 😀 ,priatel hoci je ako prutik ten ma rad zasa klobasky,slaninky,mast-cibuľu-po dnesnej rybe sa len tak zaprasilo pre nich to nieje syte jedlo a mne ryba kludne stačí 🙂 .Rada som u babky v mederi-tam vacsinou varí ona-to mi je hej 🙂
@titkovamiriam tak ja si to vychutnám tiež 😀 prajem celej rodinke príjemné sviatky 😉
len oznam výsledok z babovky -vynikajúci šalát-nahradila som želatinu škrobom a nefunguje to tak no nevadí-nabudúce 😀 😀
dnes to vydim po praci na paradajkovu polievocku a halusky s makom 😀 😝
varia u vas aj chlapy alebo len ten moj nevie okrem grilu ozaj nic navarit 😀 niekedy by bodlo prist po robote vecer domov a mat na stole veceru 🙂 😝
my sme nejaki chori, tak dnes asi nebudeme ani nic jest 😖
@lucka1371987 moj chlap vie uvarit spagety, on ich ma najradsej a tvrdi, ze by ich mohol jest kazdy den, tak insie ani nepotrebuje vediet :D
@reanda len sa skoro uzdravte ked su tie sviatky je to o to neprijemnejsie ☹ nejaka tepla kuracia polievocka by bodla mozno a sup pod perinu
Zeleninová polievka s vajickom a parene buchty 🙂
NIČ 🙂
Varil dedo. Bravčové masko s lečom a ryžou. Decká sa išli utĺcť.
my dnes hrachovu polievocku,pecienku s ryzou a plnene langose syrom,sunkou a kukurickou...mnam...
este som piekla tvarohove tycinky 🙂 http://www.najrecepty.estranky.sk/clanky/nezara...
Zapekané tofu so syrom + zemiaky, čokoládové vajíčka plnené krémom/valinkovým likérom 😀
žienky ako pripravujete ,,lesný cesnak,,ja len ako šalat no chcela by som skusiť aj niečo iné-máme ho plný les 😀

@luciferova http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34120 tento rok som este nerobila budem v nedeľu 🙂
@stvura ked do vriaceho daš vajíčka sa ti to nezrazí hned? ja to varím pomali spolu 😉