Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zeby zajtra na ranajky
@milan_branik hm žeby po obede ako maškrtka? Niekedy vyskúšam 🙂 Snáď sa mi podaria 🙂
kelovu polievku so slaninkou a od včera restovana pecienka s ryžou
Rezne bravcove zemiakova kasa
Už sa cítim ako dieťa, na raňajky jablková výživa s piškótami a na obed spravím lekvárové perky. Trošku babračky ale neskutočnú chuť mám na ne🙂
dnes zeleninova, cuketove placky so syrom,pecene zemiaky,uhorkovy salat,slivkovy crumble
zajtra dojedame.sosovicova,langose a syrove tycinky z list.cesta
Vývar zo včera, morčacie dusené stehno na hrášku a ryža
Ešte že je táto téma, lebo niekedy už fakt neviem čo mám uvariť a aj dnes som si tu našla recept, ktorý idem po prvý krát variť. Tak držte palce🙂
ja varím furt, aj zabúdam prispievať, včera bolo pečené bravčové , červená dusená kapusta a varené zemiaky , dnes hrachová polievka a druhé zrejme doma robia smotanové cestoviny s cibuľkou, slaninkou oreganom a strúhaným syrom
včera som zavárala čučoriedky, kyslé uhroky , lečo / len nakrájané do pohára , soľ a sterilizovať./
ja dnes hokkaido polievku (hokkaido, zemiaky, mrkva, osolit, rozmixovat a na zaver smotanu na varenie). Mnamka!
Cuketovy privarok s volskym okom a cuketovo zemiakove placky.
Kuracie prsia s brusnicovou omáčkou
dnes kuracie rezníky, opekané zemiaky a rajčinový šalát, zajtra brokolicovo hrášková krémová polievka s krutónmi, francúzske zemiaky (zemiaky, vajcia, klobáska, párky, poliate sladkokyslou smotanou) a zapekaná zelenina (brokolica a cuketa dusená na cibuľke, zemiaky, párky, poliate sladkokyslou smotanou), šalát z čínskej kapusty
Streda :Pecene kuracie nohy na cibulke a slaninke ,plus dala na plech obalene kolieska cukiny ,s ryzou ,paradajko-cibulovy salat
Stvrtok: Francuzske zemiaky
včera polievka z červenej šošovice, mäso - čína s ryžou a kukuricou, dnes špagety s mletým mäsom, zajtra granatiersky pochod s uhorkovým šalátom, cez víkend asi grilovačka alebo kotlíkový guláš
rajčinová polievka so syrom, zemiaková placka s kuracím mäsom a syrom
Ja som dnes nevarila,varil môj manžel a to guľky zo zemiakového cesta plnené čučoriedkami s tvarohom a škoricou. Mňam😍
Kráľovské krevety 🐠 so zeleninkou 🌽 🍄 🥕a jasminova ryža 🌾polievka ešte zo včera cuketova krémova s brokolicou
kelova polievka, kuracie prsia so sampinonovou omackou, spagety 🙂
Dnes špagety s mletým mäskom a syrom🙂 Už sa to dovára a pôjdem sa rovno napapať, už mi slinky tečú🙂
brokolicová krémová polievka s krutónmi, varené zemiaky, lečo s párkom a klobáskou
Dnes podplamennik a ja som si spravila spaldove cestovinky s tvarohooom. Mnaaaamn 🙂😍
dnes vyprážaný syr,mastene zemiaky s petr.vnatkou a paradajkovo uhorkový šalát 🙂
Karfiolova polievka,maso z pacu do truby upiect a pecene zemiaky,zeleninova obloha
V zahrade mame mrte cukiny tak dnes cukinovy privarok, zemiaky a fasirka (my robime taku v rure).
kelový prívarok, slivková bublanina
rizoto

dnes námornícke hovädzie ryža a polievka zo včera hokaidový krém
na večeru netuším asi zemiakové placky, alebo ryža nasladko