icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriamr
30. apr 2011

@titkovamiriam @zuziatko alebo zmiešať s tuhou vyšľahanou šľahačkou 😵

eva7780
1. máj 2011

@miminkad dik,skusim, 😉

chrumen
1. máj 2011

@zuziatko ja to robím takto: ryžu spravím v rúre v mise z janskeho skla - na spodok kusok oleja, hrncek ryze, hrncek vody a pri 170 stupnoch ju nechám upiect do polomakka. potom ju dorobím v mlieku a osladím len vanilkovým cukrom 🙂

kukujka
1. máj 2011

dnes segedinsky gulas

bambulka0406
1. máj 2011

@akika722 na ten smotanovy si aj ja brusim zuby 🙂 ale ulozila som vsetky recepty, co si sem hodila 😉

mia258
1. máj 2011

Grilovaný encián, zemiaky, zelenina 😉

miminkad
1. máj 2011

dnes zapekane hovadzie rezne s ryzou a zemiakovou kasou.

miminkad
1. máj 2011

@eva7780 som zvedava na odozvu 😉

sisanka
1. máj 2011

my mame dnes hovadzo-kuraciu polievku a kurca po grecky s ryzou.. 🙂

akika722
1. máj 2011

@bambulka0406 ten smotanovy robim dosť často a mm sa ide za nim roztrhať,dokonca aj syn-ten okrem toho iny do pusy neda...ale ja do cesta davam kakao nech je to farebnejšie 😉

ááá dnes mame rizoto,bude aj na zajtra 🙂

hobit
1. máj 2011

hovadzia polievka, zapekany karfiol so zemiakmi a fazulovymi strukmi

lyongirl
1. máj 2011

guláš 🙂

atrami
1. máj 2011

fazuľová polievka s haluškami
kurča na červenom víne + kyslá kapusta + pečené zemiaky

miriamr
1. máj 2011

polievka od včera mäsová s rezancami, knedľa, dusená červená kapusta a pečená krkovička

sarkulka
1. máj 2011

Ahojte, my dnes rezne a pečené stehienka, ryžu, pyré a konečne po veľmi dlhom čase uhorkový šalát so smotanou, ledva fučííím 😀

jarunka111
1. máj 2011

ahojte, dnes len zeleninová polievka s haluškami 😉 po včerajšom gulášovom obžerstve dobre padne 😉
Zajtra asi hlivový paprikáš, len poraďte, je to vhodné jedlo aj pre 22mes. dieťa? Tie hríby? Ďakujem

@bambulka0406 toho Krtka som si už opísala a to istotne urobím, fakt mňam 😝

zuzana76
1. máj 2011

cesnacka a segedinsky gulas

titkovamiriam
1. máj 2011

polievka zo vcera,pečene kura -ryža-šalat,k hokeju slane tyčinky

zucha
1. máj 2011

krupkova polievka (na zelanie najstarsej dcery) a nastastie zostalo zo vcera hlavne jedlo - knedla, paradajkova omacka a hovadzie maso. A podvecer som upiekla acidkovu babovku

janka256
1. máj 2011

dnes iba slepacia polievka s rezancami zo vcera ostal segedinsky a piekla som trdelnik bol vynikajuci 😉

drobik1
2. máj 2011

dnes slepacia polievka a ryza s maggi napadmi s kuracimi prsiami a kompot ceresnovy..dezert orechove pusinky.. 🙂

lucka1987
2. máj 2011

kdeze mm je v zahranici zas, a ja som zas schudla 3 kila tak dnes sa idem prejedat. mam zeleninovu polievku na varenu zo vcera, a uz sa mi rozmrazuje pangasius. (cele kilo 😀 ) ale hlavne sa idem riadne najest mam doma domacu klobasku 😀 😀 😀

babullka1
2. máj 2011

Dnes cestoviny so syrovou omackou sunkou,sampionmi a kukuricou....
A malemu kuraci perkelt ...on je na nom zavysli 😝

zuzkat1
2. máj 2011

ahojte...ak je v recepte na krem na dukatove b. ze kukuricny skrob...mozem dat aj zemiakovy? ja tieto skroby nepouzivam tak sa v tom moc nevyznam... a moze taky skrob aj rocne dieta? dakujem

daniz
2. máj 2011

v sobotu boli pečené jelítka + varené zemiaky s pažítkou,
v nedeľu boli marinované kuracie prsia + šampiňóny - restované s ryžou, hov.-kur. vývar s rezancami
dnes dojedáme a deťom niečo s mozarellou - mm doniesol asi 5 ks /zlacnené na 0,45€. /

mia258
2. máj 2011

Chilli con carne 😉

eva7780
2. máj 2011

@zuzkat1 ja krém na dukátky robím s normálneho pudingu,urobím na aký máme chuť,naposledy mandlový 😀 😀redší ako ked dávam do poharov, ale robievajú aj zo zlatého klasu

zuzkat1
2. máj 2011

@eva7780 dakujem🙂 to ja viem ze sa da aj tak🙂 len som chcela nejaky domaci vanilkovy urobit... aj som urobila🙂 bol vyborny🙂 mnam🙂

lucikatn
2. máj 2011

dnes boli palacinky plnene jahodovym dzemom, zajtra pravdepodobne spenatove halusky s bryndzou a snad mi moj synator umozni pustit sa konecne do krtkovej torty na plechu... 😀