Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Vacsinou moje piatky patri palacinkam a tak bolo aj dnes 🙂 No dnes prvy krat na slano, ale myslim, ze sa mi vydarili 🙂
fazulovu kyslu polievku a langose so syrom a kecupom
Zeleninovú polievku a ako druhé som spravila sladké dolky 🙂 Pochutili sme si 🙂
Pecienka na stave s tarhonou a zajtra bude pecene kura a zem.kasa a sosovicova mliecna
Gulas s chlebikom
dnes špagety s omáčkou (cibuľa, pretlak, kečup, vajíčka, syr), zajtra pórová polievka, restovaná bravčová pečeň, tarhoňa, kyslá uhorka
My dnes vyprazany syr, zemiacky, tatarka
Rychlovka..bravcova ciganska a vyvar z bazanta
Kurací vývar, bravčové karé na horcici ryža
@tykat kecup s cesnakom? To prvy krat pocujem. Budem to musiet skusit, dakujem za odpoved 🙂
Fašírku so zemiakovou kašou a kupustovo-mrkvový šalát
syrove cestoviny so sunkou a vajickom...
Dnes vobec neviem, co uvarit☹😕 Poraste mi prosim nieco rychle a chutne! Dakujem🙂
@sweetyna ja som vcera na rychlo opiekla kur prsia nakrajane,supla som tam zeleninu aku som doma nasla pridala kurkumu,sol,vodu na chvilku zakryla aby sa zelenina urobila,pridala kusok masla,zamiesala a vypla. Potom som namocila ryzove rezance pridala na panvicu ked boli hotove,nechala postat a hotovo. Za 15 minut navarene 😉
@adriannasvk dakujem, to vyzera zaujimavo. Asi vyskusam 🙂
@sweetyna skus,ja si to casto robievam,je to rychle,niekedy iba zeleninu dam,niekedy aj maso,ryzove rezance mas za chvilku,vody daj iba trosku aby to malo stavu,tie rezance si ju poberu,maslo trosku zahusti,ale mozes aj bylinky podla chuti co mas rada 😉
@adriannasvk len tie ryzove rezance nemam doma, tak budem musiet behnut do obchodu 🙂
dnes som sa rozhodla, ze budu francuzske zemiaky, tie sme nemali uz davno a viem, ze drahemu je to po chuti 🙂
@adriannasvk robievame občas aj my, keď nemáme ryžové rezance, dávam špagety
dnes som spravila kyslú šošovicovú polievku
Zeleninový šalátik s kuracím mäskom, slaninkou a k tomu celozrnné pečivko 🙂 :-P
Na dnes som hodila do rúry kuriatko, takže budeme mať pečené kuriatko s ryžou a zeleninkou. Začíname zdravšie 🙂
sulance s makom a s orechami som robila 🙂 dostala som chut na sladky obed 🙂
Hokkaido halušky so smotanou, mňam.
Fazulova s udenym kolenom ,hoki so zemiakmi
moje deti zboznuju kremove polievky, tak dnes to bude zo zeleneho hrasku,karfiolu a poru s opecenymi krutonmi
Plech-zemiaky prsia korenie horcica syr vajco a vsetko zapiect

@jituska666
@flavica
Roky rokuce robim cesto podla tohto receptu https://www.mimibazar.sk/recept/5100/v-y-n-i-k-...
Plnku som si casom upravila podla seba (nedavam tu ochutenu ramu). Ale zo zaciatku som robila aj s nou. Niekedy robim len s cesnakovou (maslo, cesnak, sol)...Ved vyskusajte a uvidite co vam bude chutit 🙂