icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

elina313
4. máj 2011

Ahojte maminky, prosím poraďte mi dobrý receptík na plnené tortily...... ďakujem 😉

elina313
4. máj 2011

@akika722 čoo čo že mamka chudne, chudne sa jedením !!! tak čo mamička papala ???

drobik1
4. máj 2011

polievka zo vcera a dnes druhe granadir..poobede pride striga 😠 tak hadam nejaky dezert prinesie.. 😉

akika722
4. máj 2011

@elina313 včera len na obed cestoviny,,,noooo nestihačky 😀 ale bola mamka cvičiť 1,5hod 😝 😀

akika722
4. máj 2011

@elina313 kamoška robila,mm veeeelmi chvalil..davala do toho kuracie mäsko na kocky opražene,nakrajanu paradajku+uhorku-na kocky malinke,tatarku,kečup...hmmmm..myslim že tolko..

lyongirl
4. máj 2011

dnes bude vývar, lebo deti sú choré ☹ a ešte sa bude dojedať mleté masko so zemiakmi

mata71
4. máj 2011

ja dnes bravčove masko na zelenine ,kolienka,uhorkovy šalat 😵

chrumen
4. máj 2011

u nás dnes palacinky 😉

lalus
4. máj 2011

žemľovka

kralicica
4. máj 2011

varím malému bravčové karé s brokolicou a cestovinou, ja som už dva dni sama doma, manžel preč, dávam si tuniaka v konzerve, lebo môj muž ho neznáša. nechce sa mi variť 😒

samasa
4. máj 2011

máme zeleninkovú polievku s krupkami, kuracie špalíky s ryžou a rano som upiekla bábovku 😉

ivett1
4. máj 2011

fazuľová mliečna polievka s údeným mäskom a zemiakové placky so syrom (detičky) a mäsom (MM) 🙂

miriamr
4. máj 2011

rajčinová polievka, bolonské špagety, na večeru pizza pre malú a pre nás tuniaková a bryndzová nátierka s čerstvým pečivom a zeleninou 😉

miriamr
4. máj 2011

@titkovamiriam tak si to uži 😵

sissik
4. máj 2011

@elina313 ja robievam z pita chleba, napr. v tescu a bille mavaju pravidelne, napln - osmahnem na panvici maso, lubovolne okorenim. do naplne, nakrajana uhorka, rajcina, cibulka, na co mame chut. a zalievam jogurtom zmiesanym s korenim a horcicou. este posypem nastruhanym syrom
ja obdivujem,ako vyvarate. teda varenie by bolo OK, ale to vymsylanie. obcas sa vami aj inspirujem.
chcem sa opytat, ci mate jedalne listky dopredu premyslene, napr.na tyzden, lebo ja nad tym rozmyslam, s dennymi improvizaciami ma to prestava bavit.

dnes som sa zmohla na zeleninovu polievku - udusit mrkvu, hrasok, zemiaky, karfiol, trochu zaprazky. na veceru asi spagety so syrom a kecupom

daniz
4. máj 2011

ha,ha,ha, - minipizze s Lidla....aké výživné a časovo náročné 😀 😀 😀 😀 - šunkové sú naj..

romcag
4. máj 2011

Mňaam tie kuracie pizzarezne, to je dobrotka 😝 s korenenými, opečenými zamikmi a zeleninou 😉

miselka11
4. máj 2011

@romcag ako si robila tie pizzarezne? vyzeraju super 😉

romcag
4. máj 2011

@miselka11 - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941&ord... - akurát som si to trošku prispôsobila (dala tam všeliaké dbrotky, čo máme radi aj na pizzi - cibulku, klobásku, šunku, salámu, feferony, šampiony, nivu, údený syr aj eidam klasický), ale sú bombastické 😉 🙂 urobíme častejšie 😵

akika722
4. máj 2011

zeleninová polievočka so špenátovými haluškami+pre syna a manžela ešte tvarohove halušky 🙂

akika722
4. máj 2011

@romcag tieto rezne sa chystam vyskušať cez víkend aj ja 😵

atrami
4. máj 2011

dnes varil aj moj synátor. Jeho recept? 😀 Šupnúť autíčko do mikrovlnky a zapnúť. Uvarené šup-šup, len ,,voňu" budeme vetrať asi týždeň 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖

miselka11
4. máj 2011

@romcag Dakujeem, vyskusame 😉 uz sa veru tesim.. 😝

5katarina7
4. máj 2011

zeleninová polievka a palacinky 🙂

mariana0915
4. máj 2011

baby ako robite francuzke zemiakmi s klobasou???????ja som nasla recept aj s kyslou smotanou +slahackova smotana teraz sa mi to pecie a mam tam nenormalne vody až mi vyteka s pekaca smrad po celom byte nechapem z coho to je tam tolko vody može byt z tej slahackovej smotanz aleso zemiakov??????

miriamr
4. máj 2011

@mariana0915 ja robím taktohttp://www.dobre-jedlo.sk/hlavne-jedla/francuzs... , ale bez kyslej smotany, dávam len šľahačkovú smotanu zmiešanou so sladkou smotanou na varenia a vajíčkom

atrami
4. máj 2011

@mariana0915 , ja keď dávam šlahačkovú smotanu pri zapekaní, tak dávam pod pekáč, plech s vodou, tiež mi to vyteká a to čistenie ma nebavilo.

mariana0915
4. máj 2011

@miriamr presne podla toho som to robila 😝 ale asi vela zemiakov som dala tak bolo aj viac vody tak co už už to amma hotove teraz vetram kuchynu 🙂

mariana0915
4. máj 2011

@atrami no aspon nesom sama ja som tiež už ku koncu dala pekac len bez vody voda ma ani ennapadla ja trdlo ale tak co už človek sa uči na vlasnych chybach 😝

miriamr
4. máj 2011

@mariana0915 mne sa to nestáva, tak si myslím, že buď bol veľmi plný pekáč a ešte jedna vec, robíš to zo surových alebo varených zemiakov?