Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
palacinky z gastanovej muky https://www.mozessavydavat.sk/recept/728-torta-z-gastanovych-palaciniek
Kedze uz mam velkeho syna, ktory chodi na obedy v skole a my s manzelom sa tiez stravujeme v robote, tak cez tyzden malokedy nieco varit. No dnes aspon na veceru chcem spravit palacinky, aby sme si trosku pomaskrtili 🙂
U nas kolozvarska kapusta 😊
dnes som si urobila chuť na francúzske zemiaky, takže už sa pečú, už voňajú, tak sa teším jak ich z rúry vyberiem :_D
domáca pizza 🙂
Ja som dneska iba piekla perník 🤗som lenivá žena 😁
Lečo..taká rýchlovečka ☺
šošovicová polievka s kari korením a párkom
včera kváskový chlebík a rybacia pomazanka dnes možno tvarohové guľky
Dnes to bol losos s jogurtovo kôprovým dresingom a pečenými zemiakmi, zajtra šošovicová polievka 🙂
Vybrala som si mlete masko, tak s nim musim nieco vymysliet. Premyslam, ze by som urobila fasirky, tie sme nemali uz dlho a k tomu len varene zemiaky. Take jednoduche, ale pritom taky chutny obed 🙂
planujem spravit rybku na masle a cibulke a k tomu pyre zemiaky
Dnes rezeň plnený syrom a varené zemiaky
karfiolovo hrášková polievka a šúlance s makom
My francuzske zemiaky... zajtra segedin
Kur.vyzmazane rezne majonezovy salat a kur.vyvar a zajtra tvarohove slyze s hrozienkami a nedelu svieckova s knedlou
plnenú fašírku vajíčkom a k tomu varené zemiaky, polievka sladká fazuľová ešte zo včera
@oira vyzera to velmi dobre..poprosim presny recept mam 2 panenky doma
Ja dneska kapusnicu ale taku poraadnu( maso.udene.klobaska.hriby.zemiaky)
varene masko so zemiakmi a kyslou kapustou
@mimiqa milujem leco ale deti ze fuj.nechaoem to taka dobrotka😊
My dnes pecene domace hurky a klobaska kasa k tomu a repa😋😊😊😊😊
@wikiwiki poprosim recept
Dnes veru vôbec nič, keďže sme dostali zabijačkovú kašu a dala som si tú na obed s chlebíkom a kyslými uhorkami 🙂
Fazuľovú kyslú polievku a perky plnené lekvárom posypené orechami 🙂

Včera som prvý krát robila chrenovú omáčku s mäskom a knedľou.. Dobré to bolo ale vystalo aj na dnes, takže dnes som nič nevarila 🙂