icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mariana0915
4. máj 2011

@miriamr surocyvh amala som plny pekac tak to bude tyym dakujem 🙂

miriamr
4. máj 2011

@mariana0915 tak to bude podľa mňa tým, lebo surový zemiak pustí vodu, nabudúce väčší pekááááč 😉

mariana0915
4. máj 2011

@miriamr no hej už som sa poučila alebo menej zemiakov 🙂

miriamr
4. máj 2011
gerci90
4. máj 2011

ja som prvý krat mala premieru tochto jedla... robila som Boršč..a rýžovy nakyp.... 🙂 mnaaaam 😀
som zvedava co na toto menučko povie manželik ked pride s prace ,.... 🙂))

malinovka333
4. máj 2011

@mariana0915 neviem preco tam mas vodu,mne sa to este nikdy nestalo,a robievam aj z varenych aj so surovych zemiakov,ja davam napr do smotany aj vajcia, 😉

akika722
4. máj 2011

@mariana0915 ja na plech nedavam tuk..dam zemiaky na kružka,sol,uvarene vajičko-na kružka,klobasku,vrstvim,na vrch nakrajam obyčajne maslo,zalejem slahačkovou sm.prikryjem alobalom pol hodku pečiem tak a pol hodku ešte bez alobalu-recept od svokruši 😵

mariana0915
4. máj 2011

@akika722 😉

akika722
4. máj 2011

@mariana0915 aaa voda može byť aj zo smotany..ale ked to vychladne voda sa strati 😉

mariana0915
4. máj 2011

@akika722 ale aj napriek tomu je to mnamka 😝

zuzikkaa
4. máj 2011

@mariana0915 ahoj,,skus takto

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38144&use...

ja tak robievam uz dlho dlho a nikdy ani kvapka vody,,zemiaky je dobre pred tym uvarit .nemusia byt nutne v supke,,su mnami 😝

atrami
4. máj 2011

@mariana0915 , ja si pre istotu dávam len polovicu smotany a druhú až neskor. Musím ich zajtra urobiť, takú chuť si mi urobila 😀

eva7780
4. máj 2011

chuť ste urobili aj mne,urobím v piatok alebo v sobotu,dnes bola koložvárska,ešte ostalo na zajtra

tosomja
4. máj 2011

ako je možné, že máte vo franc. zemiakoch vodu? Mne sa to ešte nestalo...robím tak ako akika722, ale bez masla a so šľahačkovou smotanou zmiešanou s dvoma vajíčkami, zalejem až keď je všetko napoly upečené, boli šťavnaté, ale nie "vodové" 🙂 Robím zo surových zemiakov, viac nám takto chutia, a s tým syrom...to nie je zlý nápad 😅

akika722
4. máj 2011

@tosomja ja davam vajička uvarene,...do šlahačky ich už potom nedavam...ale ked to vychladne voda tam nie je 😅

tosomja
4. máj 2011

@akika722 ja dávam aj aj... 😀

akika722
4. máj 2011

@tosomja skusim nabuduce...ááá už dlho neboli 😀 😉
a možno budu aj zajtra,klobasu mam v mrazaku 😀

tosomja
4. máj 2011

@akika722 ja ich veľmi nemusím, nemám rada zemiaky 😅 vedela by som celé dni jesť ryžu, alebo cestoviny so syrom 🙂

akika722
4. máj 2011

@tosomja a a Paťko tiež len cestoviny ale moj manžel je šrotovnik 😀 čo nezje jeho zje on..a to NEVIE pribrať 😨

tosomja
4. máj 2011

@akika722 tak o priberaní radšej mlčím, lebo nato, že jem raz denne, tak sa na mňa kilá lepia ...

čo varíme zajtra?

akika722
4. máj 2011

@tosomja ja mam po dvoch detoch cez 20kg navyše 😒 😵 ale chodim už cvičiť 😅 z idris 😀 😀 😀
hmmmm..tak tie francuzske? 😀 alebo som rozmyšlala nad cestovinovym šalatom..no to sa mojmu zda moc dietne 😒 ...tak uvidim rano čo mi pride v obchode pod ruky 😀

tosomja
4. máj 2011

@akika722 a to kde chodíte cvičiť? zumbu?
Ja musím nejaké mäsko pre mužíčka, on tiež pozerá na tanier, keď tam vidí zeleninu, že či je králik 🙂 ale keď spravím puding s ovocím, nepovie, že čo som malé decko? 😀

akika722
4. máj 2011

@tosomja moj ma raaad všetko sladke..a palacinky z litra mlieka 😀 len on saaam 😀
cvičenie ip 😉 nech to tu nemiešame babam 😉

tosomja
4. máj 2011

@akika722 aj jááááá milujem palacinky, nestíham piecť, hneď "hádžem" do seba 🙂

akika722
4. máj 2011

@tosomja ja som si odvykla mať rada palacinky..lebo pečiem a on hadze do seba tak zachvilku nie su 😀 😀 😀
ale nie..no...neprahnem za nimi 😅

tosomja
4. máj 2011

Mama zajtra robí pirohy s lekvárom, tvarohom, makom s opraženou strúhankou a maslom...mňáááám

akika722
4. máj 2011

@tosomja ja som skušala tieto-tu som obkukala 😅 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432#diskuse a ryyyyyyyychle jedlo 😀 mm pochvaloval a ani nevedel že je to z rožkov 😝 😀

lucka1987
5. máj 2011

ja dnes vyvar zo sliepky, potom tu sliepku opecenu s ryzou a slivkove gule 😉

chrumen
5. máj 2011

šampinonova polievka a omeleta zo šampinonov 😉

sisanka
5. máj 2011

Kuracia polievka a bryndzove halusky 😎