Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mariana0915 tak to bude podľa mňa tým, lebo surový zemiak pustí vodu, nabudúce väčší pekááááč 😉
@miriamr no hej už som sa poučila alebo menej zemiakov 🙂
@mariana0915 😵
ja som prvý krat mala premieru tochto jedla... robila som Boršč..a rýžovy nakyp.... 🙂 mnaaaam 😀
som zvedava co na toto menučko povie manželik ked pride s prace ,.... 🙂))
@mariana0915 neviem preco tam mas vodu,mne sa to este nikdy nestalo,a robievam aj z varenych aj so surovych zemiakov,ja davam napr do smotany aj vajcia, 😉
@mariana0915 ja na plech nedavam tuk..dam zemiaky na kružka,sol,uvarene vajičko-na kružka,klobasku,vrstvim,na vrch nakrajam obyčajne maslo,zalejem slahačkovou sm.prikryjem alobalom pol hodku pečiem tak a pol hodku ešte bez alobalu-recept od svokruši 😵
@akika722 😉
@mariana0915 aaa voda može byť aj zo smotany..ale ked to vychladne voda sa strati 😉
@akika722 ale aj napriek tomu je to mnamka 😝
@mariana0915 ahoj,,skus takto
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38144&use...
ja tak robievam uz dlho dlho a nikdy ani kvapka vody,,zemiaky je dobre pred tym uvarit .nemusia byt nutne v supke,,su mnami 😝
@mariana0915 , ja si pre istotu dávam len polovicu smotany a druhú až neskor. Musím ich zajtra urobiť, takú chuť si mi urobila 😀
chuť ste urobili aj mne,urobím v piatok alebo v sobotu,dnes bola koložvárska,ešte ostalo na zajtra
ako je možné, že máte vo franc. zemiakoch vodu? Mne sa to ešte nestalo...robím tak ako akika722, ale bez masla a so šľahačkovou smotanou zmiešanou s dvoma vajíčkami, zalejem až keď je všetko napoly upečené, boli šťavnaté, ale nie "vodové" 🙂 Robím zo surových zemiakov, viac nám takto chutia, a s tým syrom...to nie je zlý nápad 😅
Mama zajtra robí pirohy s lekvárom, tvarohom, makom s opraženou strúhankou a maslom...mňáááám
@tosomja ja som skušala tieto-tu som obkukala 😅 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432#diskuse a ryyyyyyyychle jedlo 😀 mm pochvaloval a ani nevedel že je to z rožkov 😝 😀
ja dnes vyvar zo sliepky, potom tu sliepku opecenu s ryzou a slivkove gule 😉
šampinonova polievka a omeleta zo šampinonov 😉
Kuracia polievka a bryndzove halusky 😎

@miriamr surocyvh amala som plny pekac tak to bude tyym dakujem 🙂