Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@bambuliii ako sa robi ten pribinackocy cheess milujem ten kolacik..ale ja moc na pecenie nie som
Zo včera mi zostalo zopár kúskov nevypražených kuracích pŕs, takže dnes dojeme a zajtra plánujem spraviť žemlovku 🙂
Perkelt s cestovinou som dnes spravila a polievka slepačia zo včera.
@henka123123 nech sa páči : https://www.mimibazar.sk/recept/5800/pernikovy-...
Gulášovú polievku s čerstvým chlebíkom.
Kuracie mäso na smotanovej omáčke s cestovinou a polievku rajčinovú so syrom.
kedze je piatok, tak dnes mame vyprazany syr s hranolkami a zeleninovy salat z domacej zeleninky, mnam, mnam 🙂
Grankove lievance s dzemom
@henka123123 môžem poprosiť recept 😊
@daniela2227 Vo veľkej mise zmiešame2 hrnceky múky s pol hrncekom cukrom, prilejeme2 hrnceky mlieka a poriadne rozmiešame. Potom pridáme 2 celé vajíčka, štipku soli . Ak je cesto príliš husté, prilejeme ešte trochu mlieka. Na záver do cesta poriadne zamiešame rozdrobené droždie a granko. Pripravené cesto necháme 15 minút na teplom mieste. Potom pečieme lievance na kvapke oleja tak, aby boli z oboch strán zlatohnedé.
Pred podávaním, ešte kým sú teplé, na ne dáme lyžicu masla a polejeme javorovým sirupom.
Hríbová polievka a ryžový nákyp
Kulajda, bravcove rezne s krupami a spenatom a klasicky americky jablkovy kolac 🙂
@henka123123 už teraz sa mi na ne zbiehajú sliny 😁 dakujem krasne
@daniela2227 iba polku drozdia som zabudla dopisat
@daniela2227 mnaaaaam
Hovadzi vyvar, masova plnena rolada so zemiakovou kasou
Masko na stave s kukuricou a k tomu ryza a zeleninova polievka.
@svetlana261 nemohla by si pridat receptik nan??
Pecene kur.stehna zemiakova kasa a sote z prs na mexicky sposob a zemiakova kasa 🙂
@svetlana261 aj ja si poprpsim recept
dnes sme mali polievku zo včera a druhé robím plnenú papriku a chcela som aj domácu knedľu, ale moc sa mi do toho dnes v tomto teple nechcelo, tak som bola kúpiť 🙂

Kurací vývar, sviečkovú na smotane, parená knedľa a ako dezert pribináčikový chessecake 💗