Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
plnenu papriku mletym masom som spravila a k tomu som kupila knedlu. obed bude aj na zajtra, takze najblizsie varim az v nedelu 🙂
Dnes idem bomby - dojedli sme bryndzove halusky a vyprazala som syr aj cibulove kruzky, k tomu batatove hranolky a cesnakovy dresing.
My sme dnes robili bravčové plátky a k tomu zemiakovú kašu 🙂
Aj ja som robila vcera plnene vyprazane rezne so zemiakovymi pyre a zeleninovym salatikom, dnes dojedame 🙂
Rezne z kare pecene zemiaky 🙂
Dnes francuzske zemiaky, bude aj na zajtra 🙂 Polievku vyvar dojedame odvcera
halušky, aj bryndzové aj vajíčkové 🙂 Polievku som nerobila lebo ešte máme slížikovú zo včera 🙂
Hubova polievka,granadir
Hokajdo krem a vajcom
tekvicová polievka, plnená paprika s bezmäsitou plnkou /ryža a huby/ v paradajkovej omáčke, k tomu zemiaky
ja urobím gombolce podľa tohto osvedčeného receptu:
https://lepsiden.sk/gombolce-zemiakove-jahodove...
Brokolicove fašírky a zemiaková kaša
Dnes som obalila syr do trojobalu a k tomu spravím opekané zemiaky. Polievku robím zeleninovú 🙂
Kapustovu polievku s klobaskou proti chripke ,a zemiaky na kyslo ,volske oko ,špekačku opečenú
Karfiolova polievka dnes a druhe spagety s mletym maskom a syrom 🙂
Segedin 🙂
Polievka z červenej šošovice a druhé granadír 🙂
zeleninová polievky, čo chladnička dala a tiež aj druhé som urobila zapekanú zeleninu s mäskom a cestovinou 🙂
Hrachova polievka, u nas je to aj vianocna polievka 🙂 A chcem urobit fasirky so zemiakovou kasou a k tomu kysle uhorky
Sladku fazulovu polievku som vcera uvarila a dnes som spravila langose a zopar aj plnenych 🙂
bryndzove pirohy ochutene slaninkou a este aj na vrch som dala bryndzu a cibulku.
Zeleninová polievka a rybie filé v 3- oj obale a zemiaková kaša.
KYSLA HRASKOVO-ZEMIAKOVA POLIEVKA,
@daniela2227 ako robíš citrónovú polevu prosím?
obed sme dojedli, co sme mali vcera a teraz dumam, co na veceru, ale rozmyslam, ze nakrajam len zeleninku, mam tam este aj tuniaka a urobime si wrapy 🙂

Dnes som urobila karfiolovú polievku, lebo už som nevedela čo s ním a druhé som urobila kuracie soté so zeleninkou a k tomu ryžu a chcem urobiť ešte aj nejakú štrúdľu alebo niečo 🙂