Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@stanik_67 super skusim cez vikend...a kolko sa priblizne varia? davaju sa do vriacej vody?
@svetlana261 receptik mozem poprosit? mnam! 🙂
@stanik_67 mnamky...
perkelt s haluskami
Perkelt s domácimi haluškami som dnes robila, ešte budeme mať aj zajtra 🙂
Nam dnes babka uvarila sosovicovu polievku a veeeela sisiek 😍
Francúzske zemiaky,cvikla, bublanina, zajtra vývar,vysmazany kapor,zemiakový šalát
@miriam11 tento recept som skusala a boli vyborne. nech sa ti paci: https://www.mimibazar.sk/recept/22284/spekacky-...
zemiakovu kasu som spravila a idem vysmazat take medajlonky (kupovany polotovar). to mam na take horsie obdobia, ked sa mi moc nechce vyvarat a dnes je presne ten den :D
My dnes hovädzí stroganov a tarhoňu. Manžel zacal nosiť ibedy do práce a ja už fakt neviem čo by som varila :D
Aquaparkove cestoviny (Syn ich jedáva vždy v Bešeňovej) s lososom, hráškom, smotanou a parmezánom. Vraj sa vydarili presne ako v aquaparku 😂
Sampinonova kysla polievka, zemiakove pyre a vyprazana parenica plnena sunkou, som zvedava aka bude ta parenica, este som to nerobila, ale nakolko mam dietu tak posudi manzel
spagety a vyvar
chili con carne..a udene koleno som upiekla..a vecer upecem chleba bude na rano s natierkou vajickovou
kuracie kusky na kari s ryzou som spravila. ale len tak trochu, aby sa dnes pojedlo, kedze zajtra je skareda streda a drzi sa post
cestoviny s kur.masom a nivovou omackou..a zo vcera je este aj polievka sosovicova s parkom
Granadir s kyslymi uhorkami. A idem urobit na zajtra kremes, lebo sa nam nahlasila navsteva 🙂
@princeznasevera ja mam ruru ktora musi byt na 200st inak mi neupecie ak dam na 180st ja by to piekla na 200..ale predpokladam ze uz je aj zjedeny--😀
@jarhal hej spapany ale bol vynikajuci uz ho budem robit len hentaky
šošovicová polievka, zemiaky na kyslo s volským okom
leco

@henka123123 podla tohto receptu ich robim: https://varecha.pravda.sk/recepty/lekvarove-per...