Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Fazuľová polievka, piza, čokoládové mufinky
Dnes som zapekala cestoviny, večer opekáme spekacky
spenat.vajco.zemiaky
Špenátové halušky a polievku som urobila francúzsku. A zajtra mám v pláne žemľovku 🙂
U nas dnes sulance so struhankou a francuzske zemiaky. Zajtra netusim, uz mi hrabe...kazdy den varim lebo sme vsetci doma.
U nás dnes taktiež francúzke zemiaky, brokolicová polievka a teraz sme dopiekli šišky.
My guláš zo včera a na želanie palacinky s lekvárom a nutelou
Dnes myslime na talianov ❤ ...spagety...bolonske a slaninovo-sampinonovo smotanovo syrove
Francuzske zemiaky a rajcinovy salat
dnes moj manzel vari spagety s mletym masom. uz to tak krasne vyvonia. ked musi, tak aj vie navarit🙂
Dnes silvestrovska KAPUSTNICA... už 2x sme od rana jedli 🤣
Máme guláš zo včera a poobede budú palacinky😊
Dnes pecene kura s ryzou a zajtra zemlovka
Ja včera zemiakový šalát, kuracie rezne a rybie prsty... Dnes zeleninovú polievku... A dezert... Kremeš z bebe keksov...
kolozvarska kapusta a paradajkova polievka
Brokolicová krémová polievka s krutonmi, bravčový perkelt a cestovinami, čerešňová bublanina z kompótu.
Kurací vývar, zapecene kuracie mäso so šunkou, syrom,sampionmi, ryža
Kapustova polievka, rezne so zemiakmi, muffiny
Kuraci vyvar,pecene zemiaky ,,americke,, + ryza zo vcera ,kuracie marinovane sote s kukurickou...
kurací pekrelt s domácimi nočkami mňam
perkelt pardon
perkelt halusky.jarna polievka so slizmi a chleba pecem na veceru
Cicerova polievka, špenát, vajce, zemiaky, na večeru sa chladí kváskový chlebík, dorobím tuniakovou nátierku
Zeleninová polievka s mrveničkou, mäso na šťave s cestovinou
Dnes sme síce dojedli koprovku..Ale už je spravena aj kolozvarska kapusta.. keďže nočná predo mnou
Dnes spenatova polievka (baby spenat) a bryndzove halusky,kolac

kuracie rezne.zemiakova kasa.hraskova polievka s krupicnymi haluskami bude aj na zajtra