Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes guláš a ako druhé zeleninové placky 😉
halusky s kapustou🙂
my sme dnes grilovali 😉
Na obed spagety so sampinonmi a teraz na chrumkanie lekvarove satocky a pizza stangle s
Cesnakovym dipom
my dnes kuracie nugetky v zemiakovom cesticku so zemiakovou kasou,nejaky salatik, hovadzia polievka s haluskami a chystam sa urobit aj tu krtkovu tortu na plechu ked uz mam ten sviatok dnes 😉
my mame dneska dusene masko na hubach, ryza a nejaky kompot, lebo stary upratoval pivnicu a zistil ze tam mame este asi milioooon kompotov (cernice, marhule, "ananas" z cukety, ceresne, slivky, a samozrejme kopu slanych - uhorky, nakladane fazulkove struky, cuketovy salat s paprikou a cibulkou, calamadu) mnam uz ako to pisem tak sa mi zbiehaju slinky. A este mame kyslu sosovicovu polievku od vcera, ale ja uz ju nemozem lebo mala z toho vrieskala pol dna. Idem upiect este muffiny.
vajíčková polievka,dusené maso zo zeleninou a ryža
dnes polievka od včera a fašírka+zemiaky na kyslo-prívarok
dnes najlepsi obed,vari svokra 😀
krémová zemiaková polievka s krutónmi, marinované kuracie stehná v sójovo- medovej marináde pečené spolu so zemiakmi, fazuľovými strukmi, paradajkami a paprikou 😵
ahojte, my dnes polievku rajcinovu z konzervy (zabudla som kupit mäso na vyvar 😅 a drobci vajcovu, z konzervy im nechcem davat, a pecenu hus so zemiakmi s pazitkou 😵
pečene kura,tarhoňa,zavarane broskyne,hrušky,babovku,ovocni kolač zo želatinou na povrchu,,,polievka neni,nikto nechce, 😵 😵
kuraci vyvar, cevapcici, zemiaky, horcica, cibula 🙂
polievka od včera karfiolova, inak klasika= bravčové rezne, černohorák, tofu na sposob černohoráku + zemiaky, uhorkový šalát.
dnes na obed polievka z kuracich kosti a druhe zemiaky a fasirka.. 🙂 vecera bude romanticka v restike s drahym..divina a palcinky,flasa cerveneho vina..mnaaam 🙂
@akika722 , klasický tofu syr, my sme mali údený, obalíš v múke a potom ako černohorský rezeň / muka, vajíčko, voda alebo mlieko , soľ majorán, cesnak / a vypražíš. Mojim starším chalanom to chutilo. U nás tiež ide tofu alebo seitan. Máš nejaký dobrý receptík? Je len vyprážam.
Dnes nevarím, dojedáme od včera, polievka kuracia z mrazáku.
@atrami ja skôr tak na dietno...kvapka olivoveho oleja-biele tofu marinujem -voda,namiesto oleja 😅 paprika červena korenie sol-trošičku alebo sojova omačka...opražim na tej kvapke oleja a davam do šlalatov 😅 😀 prip..kuk:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27467 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22748&ord... 😵 a ja tofu zbožnujem aj čiste bez pripravy 😅
Kuraci vyvar,hov.masko na stave so zem.kasou a na veceru asi spravim zemiakovo-koprovy privarok s vajickom

@akika722
@atrami ďakujem vám za rady, nabudúce to už dopadne lepšie 😉